B. Bystrica – Zvolen 2:5 (kon.) | Košice – Skalica 5:2 (kon.) | Martin – Poprad 4:0 (kon.)
Nitra – Žilina 4:2 (kon.) | Piešťany – Trenčín 3:2 (kon.)
koniec
ŠHK 37 Piešťany
3:2 (1:1, 1:0, 1:1)
HK DUKLA Trenčín
Piatok 04.12.2015, 18:00 • Easton Aréna, Piešťany • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:27
    Piešťany dali gól!
    Gól v oslabení strieľajú Havrani. Ukážkovo zvládli situáciu 3 na 3, Saliji naviazal zle brániacich hráčov, prihral na pravú stranu EDGARSOVI BRANCISOVI, ktorý strelou pod vyrážačku strieľa vedúci gól. 3:2.

    Asistencia: Saliji
     
    43:29
    Trenčín dal gól!
    A už je vyrovnané, postarali sa o to veteráni. Presná prihráva Nemca spoza bránky a MARTIN VOZDECKÝ pri ľavej tyčke z prvej strieľa ponad Rybárov betón. 2:2.

    Asistencia: Nemec, Pavlikovský
     
    29:42
    Piešťany dali gól!
    Dať gól môže byť niekedy veľmi jednoduché. Vyhraté buly Tomčáka na hranicu kruhu a strela ROMANA TVRDOŇA z prvej do šibenice nad lapačku. 2:1.

    Asistencia: Tomčák
     
    14:26
    Trenčín dal gól!
    Ani to dlho netrvalo. Piešťany už po niekoľký krát v sezóne krátko po svojom góle inkasujú. Na počiatku gólu Dukly bola chyba Šimíčka, ktorý zadovkou nevyhodil puk z pásma, prišla strela, ktorú vyrazil Rybár iba pred seba a z otočky vyrovnal VLADIMÍR NEMEC. Prvá domáca formácia je takmer stále pod tlakom. 1:1.

    Asistencia: Hudec, Vozdecký
     
    13:52
    Piešťany dali gól!
    Pekný gól strieľajú Piešťany. Hrehorčák potiahol puk za bránkou, presne našiel hokejku JOZEFA TOMČÁKA, ktorý strelou nad lapačku brankára otvára skóre. 1:0.

    Asistencia: Hrehorčák, Tvrdoň

    Vlado Zimányi

    Góly a asistencie: 14. Tomčák (Hrehorčák, Tvrdoň), 30. Tvrdoň (Tomčák), 53. Brancis (Saliji) – 15. Nemec (Hudec, Vozdecký), 44. Vozdecký (Nemec, Pavlikovský)


    ŠHK 37 Piešťany: Rybár – Hudec, Kotaška, Šimíček, Pardavý, Kučera – Brňák (A), Gipters, Ručkay, Holovič (A), Tibenský – Filip (C), Kania, Belluš, Brancis, Saliji – Trefný, Hluch, Hrehorčák, Tomčák, Tvrdoň
    HK DUKLA Trenčín: Chábera – Pavlikovský (A), Holenda, Novák, Dlouhý, Koyš – Drgoň, Rehák, Hudec, Nemec (A), Vozdecký – Mikuš, Hatala, Gašparovič, Petrovický (C), Melichárek – Nechala, Ryzák, Švec, Zlocha, Zaremba

    Rozhodca: Baluška, Goga – Junek, Orolín