Metallurg Magnitogorsk – Nižnekamsk 5:0 (kon.) | Novgorod – Vladivostok 2:3 (1:3 po s.n.) | CSKA Moskva – Novokuzneck 3:0 (kon.)
Čerepovec – Novosibirsk 1:2 (kon.) | Dinamo Minsk – Chabarovsk 3:1 (kon.) | Jaroslavľ – S.Moskva 4:3 (2:0 po s.n.)
Soči – Petrohrad 2:3 (po pr.)
koniec
CSKA Moskva
3:0 (2:0, 0:0, 1:0)
Metallurg Novokuzneck
cz Pondelok 30.11.2015, 17:30 • CSKA Ice Palace, Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Alexander RADULOV - 3:0
     
    57:33
    CSKA právě vstřelilo branku!
    ALEXANDER RADULOV střílí 16. gól v letošní sezóně KHL a nádherným způsobem pečetí vítězství CSKA v dnešním zápase! Alexander Radulov na pravém křídle útočného pásma vybojoval puk a poté ho zavezl do středu, kde se s ním parádně otočil a bekhendem zamířil přesně k pravé tyči. Asistence: Alexander Kutuzov.
    Alexander RADULOV - 2:0
     
    13:28
    CSKA právě vstřelilo branku!
    ALEXANDER RADULOV před pár okamžiky přihrál na gól a nyní v přesilové hře skóruje on sám!! Alexander Radulov napřáhl od modré čáry k nádherné střele, která zamířila přesně do levého horního rohu. Asistence: Igor Ožiganov, Jan Mursak.
    Sergej ANDRONOV - 1:0
     
    11:52
    CSKA právě vstřelilo branku!
    SERGEJ ANDRONOV střílí krásný gól v přesilové hře a posílá CSKA Moskva do vedení!! Alexander Radulov krásnou přihrávkou přes šířku útočného pásma našel na levé straně volného Sergeje Andronova, který střelou bez přípravy uklidil puk z blízkosti přesně k levé tyči. Asistence: Alexander Radulov, Alexander Kutuzov.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 12. Andronov (Radulov, Kutuzov), 14. Radulov (Ožiganov, Mursak), 58. Radulov (Kutuzov)


    CSKA Moskva: Galimov (Sorokin) – Denisov – Naumenkov, Kutuzov – Blažijevskij, Sergejev – Pivtsakin – Stoljarov, Kvartalnov, Svetlakov, Kuzmenko – Telegin, Korotkov, Žarkov – Kugryšev, Mursak, Pihlstrom – Denisov, Adronov, Radulov.
    Metallurg Novokuzneck: Podjapolskij (Karejev) – Postnikov, Kamalov – Glebov, Skutar – Kuklev, Ljamkin – Manuchov, Fairchild – Karavajev, Razumov, Butuzov – Dostojnov, Orlov, Jerdakov – Drugov, Romanov, Komaristij – Kaprizov, Kazakov, Zemčenko.

    Rozhodca: Anton Lavrentjev, Roman Ščenjov – Maxim Bersenjov, Judin Jevgenij

    Diváci: 3047