Česko – Slovensko 11:4 (kon.)
koniec
Česko
11:4 (5:0, 4:2, 2:2)
Slovensko
cz Nedeľa 29.11.2015, 16:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Světová veteránská hokejová liga
Partner:
    Branislav JÁNOŠ - 11:4
     
    43:15
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    BRANISLAV JÁNOŠ trestné střílení proměnil. Sjel si před branku a poslal puk nechytatelně pod víko.
    Viktor UJČÍK - 11:3
     
    42:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Střelu Jaroslava Nedvěda ještě Pavol Hronský fantasticky vyrazil, ovšem k puku se poté dostal VIKTOR UJČÍK a střílí svůj čtvrtý gól dnešního utkání. Asistence: Jaroslav Nedvěd, Pavel Patera.
    Richard ŽEMLIČKA - 10:3
     
    36:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Desítka je tam a Rasťa Rovnianek míří z branky. Nedvědovu střelu ještě stačil slovenský gólman vyrazit, ale u pravé tyče byl připraven RICHARD ŽEMLIČKA, který skoro celou kariéru rozdával radost na Spartě, a zblízka doklepl puk do sítě. Asistence: Jaroslav Nedvěd, Tomáš Kucharčík.
    Michal HREUS - 9:3
     
    35:19
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Mistr slovenské extraligy MICHAL HREUS se po několika šancích konečně prosazuje, když dostal přihrávku do jízdy, sjel si před branku a propálil po ledě Kučeru.
    Viktor UJČÍK - 9:2
     
    25:49
    Česko právě vstřelilo branku!
    Hattrick pro Ujču. Faulovaný hráč VIKTOR UJČÍK proměnil trestné střílení parádním blafákem do bekhendu. Jako na mistrovství světa, a že jich hráč s číslem 11 nejenže odehrál několik, ale také se často gólově prosazoval.
    Lubomír SEKERÁŠ - 8:2
     
    23:42
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Přichází druhý gól hostí. LUBOMÍR SEKERÁŠ ukázal, že jako obránce stále střely nezapomněl. Sjel si mezi kruhy a prostřelil val těl hráčů, puk se zastavil až v brance. Asistence: Igor Liba, Michal Hreus.
    Ján ZLOCHA - 8:1
     
    22:52
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Také Slováci se radují z prvního gólu. JÁN ZLOCHA zblízka zamířil krásně pod víko, když jej před brankou našel Uharček. Kučera byl naprosto bez šance. Asistence: Marián Uharček, Bystrík Ščepko.
    Bedřich ŠČERBAN - 8:0
     
    20:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Po Válkovi a Ujčíkovi dává gól i další legenda jihlavské Dukly a organizátor dnešní akce BEDŘICH ŠČERBAN. Dostal přesný pas od Patery na pravou stranu, vystřelil a lapačka Rovnianka promáchla naprázdno, puk skončil v levém horním rohu branky. Asistence: Pavel Patera, František Kaberle.
    Oldřich VÁLEK - 7:0
     
    17:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    El Obro přidává druhý gól v utkání. OLDŘICH VÁLEK si počkal na modré, kde dostal puk. Sjel si na levý kruh, báječně oklamal protihráče a poté se trefil pod víko. Legendy to mají pořád v ruce a tohle byl jasný důkaz.
    Pavel PATERA - 6:0
     
    15:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jen co se vhodilo úvodní buly, připisují si čeští hokejisté další gól. Ščerban ujel po levé straně, poslal střílenou přihrávku před branku a PAVEL PATERA zblízka dopravil puk do branky. Asistence: Bedřich Ščerban, Viktor Ujčík.
    Jan PETEREK - 5:0
     
    13:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další parádní kombinace Česka a gól vlastně z předbrankového prostoru. Kucharčík nahrál Žemličkovi, před branou se ocitl volný JAN PETEREK, na kterého směřoval Žemlička puk a zamést jej do kuchyně nebylo pro bývalého třineckého snajpra žádným problémem. Asistence: Richard Žemlička, Tomáš Kucharčík.
    Oldřich VÁLEK - 4:0
     
    12:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Takhle se loučí legenda. OLDŘICH VÁLEK. Otakar Janecký vypálil od modré a vyzval miláčka jihlavského publika k teči. Ta ještě za Rovniankova záda neprošla, ovšem "El Obro" se dostal k dorážce a z velkého úhlu z pravé strany poslal kotouč do sítě. Asistence: Otakar Janecký.
    Viktor UJČÍK - 3:0
     
    08:45
    Česko právě vstřelilo branku!
    Spolupráce jak za starých časů. Moravec zavezl puk do pásma, kde našel Pateru. Kladenská ikona "Patýs" poslal kotouč před branku na VIKTORA UJČÍKA, jenž jej poslal nechytatelně pod víko. Asistence: Pavel Patera, David Moravec.
    Petr KOŘÍNEK - 2:0
     
    05:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nyní to již domácímu celku vyšlo. PETR KOŘÍNEK našel ze středu pásma prostor mezi betony Rovnianka a Česká republika se ujímá dvougólového vedení. Bez asistence.
    Viktor UJČÍK - 1:0
     
    03:27
    Česko právě vstřelilo branku!
    Obávaný snajpr VIKTOR UJČÍK střílí gól jako za dob své největší slávy. Legenda českého a jihlavského hokeje dostala na levé straně puk do jízdy od Davida Moravce. Útočník s číslem 11 si nabruslil na levý kruh a propálil Rovnianka mezi betony. Asistence: David Moravec.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 4. Ujčík (Moravec), 6. Kořínek, 9. Ujčík (Patera, Moravec), 13. Válek (Janecký), 14. Peterek (Žemlička, Kucharčík), 16. Patera (Ščerban, Ujčík), 18. Válek, 21. Ščerban (Patera, Kaberle), 26. Ujčík, 37. Žemlička (Nedvěd, Kucharčík), 43. Ujčík (Nedvěd, Patera) – 23. Zlocha (Uharček, Ščepko), 24. Sekeráš (Liba, Hreus), 36. Hreus, 44. Jánoš


    Česko: Dušan Salfický (23. Marcel Kučera) – Milan Chalupa, František Kaberle, Martin Maškarinec, Jaroslav Nedvěd, Josef Řezníček, Bedřich Ščerban, Jiří Vykoukal – Otakar Janecký, Petr Kořínek, Tomáš Kucharčík, David Moravec, Pavel Patera, Jan Peterek, Radek Ťoupal, Viktor Ujčík, Oldřich Válek, Richard Žemlička. Trenér: Jan "Gusta" Havel. Manažer: Pavel Schwarz. Vedoucí týmu: Milan Nový
    Slovensko: Rastislav Rovnianek (37. Pavol Hronský) – Ladislav Čierny, Lubomír Pokovič, Róbert Pukalovič, Lubomír Sekeráš, Bystrík Ščepko, Roman Veber – Marián Bezák, Ivo Ďurkovič, Michal Hreus, Branislav Jánoš, Igor Liba, Jozef Pethö, Dušan Pohorelec, Marián Uharček, Ján Zlocha. Trenér: Jozef Golonka. Generální manažer a trenér: Dárius Rusnák

    Rozhodca: Petr Blecha – Václav Guth, David Rittich

    Diváci: 2187