Toronto – Washington 2:4 (kon.) | Montreal – NJ Devils 2:3 (po pr.) | Tampa Bay – NY Islanders 2:3 (kon.)
Pittsburgh – Edmonton 2:3 (0:2 po s.n.) | St. Louis – Columbus 3:1 (kon.) | Minnesota – Dallas 3:4 (po pr.)
Nashville – Buffalo 1:4 (kon.) | Colorado – Winnipeg 5:3 (kon.) | Arizona – Ottawa 4:3 (kon.)
San Jose – Calgary 5:2 (kon.) | LA Kings – Chicago 3:2 (po pr.) | Detroit – Florida 1:2 (po pr.)
koniec
St. Louis Blues
3:1 (0:1, 1:0, 2:0)
Columbus Blue Jackets
cz Nedeľa 29.11.2015, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Alexander STEEN - 3:1
     
    59:06
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    ALEXANDER STEEN skóruje do prázdné brány a St. Louis Blues vede necelou minutu před koncem 3:1!! Vladimir Tarasenko vybojoval puk a poté ho posunul na Alexandera Steena, který na pravém křídle nabral rychlost a střelou o pravou tyč vstřelil gól. Asistence: Asistence: Vladimir Tarasenko.
    Scottie UPSHALL - 2:1
     
    46:04
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    SCOTTIE UPSHALL střílí gól a St. Louis Blues se po obrovském zámku zaslouženě ujímá vedení 2:1!! Scottie Upshall na vrcholu levého kruhu pro vhazování vypálil přes klečícího obránce Blue Jackets a nádhernou střelou ve stylu Vladimira Tarasenka zamířil přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu. Nádherná střela, nádherný gól. A St. Louis Blues otáčí vývoj dnešního zápasu. Asistence: David Backes.
    Vladimir TARASENKO - 1:1
     
    22:09
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    VLADIMIR TARASENKO využívá přesilovou hru a vyrovnává na 1:1!! Vladimir Tarasenko se na vrcholu levého kruhu pro vhazování podíval, kde stojí Sergej Bobrovsky a nádhernou střelou nad jeho lapačku vymetl pravý horní roh brány. Asistence: Kevin Shattenkirk, Alexander Steen.
    Boone JENNER - 0:1
     
    14:46
    Columbus právě vstřelil branku!
    BOONE JENNER střílí gól a posílá Columbus Blue Jackets do vedení!! David Savard nahodil puk na bránu a po odrazu puku od mantinelu za bránou se dostal u pravé tyče k dorážce Boone Jenner, který z nulového úhlu dokázal puk po odrazu od betonu Jakea Allena poslat do sítě. Asistence: Ryan Johansen, David Savard.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 23. Tarasenko (Shattenkirk, Steen), 47. Upshall (Backes), 60. Steen (Tarasenko) – 15. Jenner (Johansen, Savard)


    St. Louis Blues: Allen (Elliott) – Gunnarson, Parayko – Edmundson, Shattenkirk – Bouwmeester, Pietrangelo (A) – Ott, Brodziak, Reaves – Fabbri, Backes (C), Brouwer – Paajarvi, Lehtera, Upshall – Steen (A), Stastny, Tarasenko.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovsky (McElhinney) – Connauton, Falk – Murray, Bodnarchuk – Johnson, Savard – Rychel, Wennberg, Hannikainen – Atkinson, Campbell, Calvert – Hartnell, Karlsson, Saad – Jenner (A), Johansen, Foligno (C).

    Rozhodca: Brad Meier, Graham Skilliter – Scott Driscoll, Bryan Pancich