Philadelphia – Nashville 3:2 (po pr.) | Minnesota – Winnipeg 1:3 (kon.) | Anaheim – Chicago 2:3 (po pr.)
Washington – Tampa Bay 4:2 (kon.) | Buffalo – Carolina 4:1 (kon.) | NJ Devils – Montreal 2:3 (1:2 po s.n.)
Columbus – Pittsburgh 2:1 (po pr.) | Detroit – Edmonton 4:3 (po pr.) | Florida – NY Islanders 3:2 (5:4 po s.n.)
Dallas – Vancouver 3:2 (1:0 po s.n.) | Arizona – Calgary 2:1 (po pr.) | NY Rangers – Philadelphia 0:3 (kon.)
koniec
New York Rangers
0:3 (0:0, 0:1, 0:2)
Philadelphia Flyers
cz Sobota 28.11.2015, 19:30 • Madison Square Garden, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:11 Wayne SIMMONDS - 0:3
     
    59:11
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Dlouhý risk bez brankáře nakonec domácím nevyšel! WAYNE SIMMONDS se dostal ke kotouči ve vlastním pásmu u mantinelu a svůj úspěšný večer završil přes celé hřiště do prázdné branky! Bez asistence.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    57:25
    Tuto střelu viděl Mason až na poslední chvíli a možná tam byla i teč, jenže hostující gólman nakonec stihl vykopnout svým betonem!
     
    56:18
    A máme tu odvážné rozhodnutí! Raanta totiž opouští svoji klec a domácí to zkusí v šesti!
     
    54:14
    Staal zaváhal ve středním pásmu, Simmonds jej obral o puk a vydal se do přečíslení dvou na jednoho. Raanta dokázal jeho prudkou střelu ale vyrazit a poradil si i s následnou dorážkou hostujícího útočníka. Simmonds následně stihl ještě objet branku a dostat se k volnému puku, jenže Raanta, který byl u druhé tyče, předvedl výborný skok a puk za svá záda nepustil!
     
    47:43
    Jarret Stoll (NYR) to přehnal s důrazem a při znepříjemňování rozehrávky naprosto zbytečně sekl Masona do hole. Jsou to dvě minuty za sekání a domácí jdou do tří!
     
    47:23
    Po zajímavé kombinaci se kotouč vykulil do mezikruží, kde nebyl žádný z hráčů! Jako první se k puku dostal Jakub Voráček, který si ještě vylepšoval pozici vyjetím ke vzdálenější tyči, ale nastřelil jen Raantův beton.
     
    46:46
    Dylan McIlrath (NYR) je vyloučen za hákování.
     
    44:39
    Tvrdá Staalova střela teď jen škrtla hostujícího brankáře Masona a od jeho betonu už zamířila pouze do tyče branky Flyers!
    43:06 Sean COUTURIER - 0:2
     
    43:06
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A hosté odskakují na rozdíl dvou branek! Wayne Simmonds to tentokrát zkoušel bekhendem, ale puk byl zastaven Raantovým betonem! Před brankou byl ovšem velmi důrazný SEAN COUTURIER, který nadvakrát dorazil kotouč mezi betony domácího brankáře. Asistence: Wayne Simmonds a Scott Laughton.
     
    37:03
    A už to mohlo být o dvě branky! Raanta totiž zůstával na zádech v brankovišti a VandeVelde dorážel, jenže domácí obrana nyní zafungovala a pomohla svému gólmanovi!
     
    35:17
    Domácí hráči se dostali do přečíslení dvou na jednoho, ale možnost k vyrovnání nevyužili! Miller totiž obdržel kotouč od svého kolegy značně nepřesně, a tak ani nevypálil!
    32:24 Wayne SIMMONDS - 0:1
     
    32:24
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak přeci jen jsme se první branky dočkali! WAYNE SIMMONDS se krásně uvolnil do úniku po Readově přihrávce, předvedl forhendový blafák a vypálil nechytatelně do horní části branky. Asistence: Matt Read a Michael Del Zotto.
     
    29:35
    Giroux vypálil tvrdě z první k bližší tyči, ale Raanta se výborně natáhl a kvalitním zákrokem podržel svůj tým!
     
    25:13
    Simmonds si u tyče výborně všiml volného Couturiera, ale ten se střelou zaváhal a následně pálil jen do Raanty! K dorážce se ale ze středu dostal ještě Read, jenže ten opět vyprášil jen výstroj domácího brankáře!
     
    18:57
    Radko Gudas (PHI) je vyloučen za nesportovní chování.
     
    18:13
    Zničehonic tu byla obrovská šance hostí, jenže napoprvé ještě Raanta zasáhl a podruhé si jeden z bránících hráčů stáhl puk v brankovišti ze vzduchu a odehrál jej.
     
    13:55
    Domácím se povedl pěkný přechod do útoku a bylo z toho přečíslení. Následně po přihrávce už byl Moore dokonce sám před Masonem a zkoušel bekhendový blafák, jenže Mason kotouč vytěsnil holí mimo tři tyče!
     
    10:58
    Dylan McIlrath (NYR) dostává pět minut za bitku. Luke Schenn (PHI) dostává pět minut za bitku plus navíc dvě minuty za její vyprovokování.
     
    10:58
    A na ledě se přiostřuje! McIlrath v rohu kluziště ostře dohrál jednoho z hostujících hráčů a to se vůbec nelíbilo Lukovi Schenovi. Oba borci neváhali shodit rukavice a pustili se do sebe v pěstním souboji, který vyzněl lépe pro domácího hráče.
     
    08:41
    Read zůstal opomenutý za obranou Rangers a Simmonds mu adresoval přesnou přihrávku! Střela z otočky následně ale zamířila pouze do Raanty, který si dobře vyjel z brankoviště!
     
    03:00
    Simmonds vypálil z vrcholu levého kruhu a rozezvučel vzdálenější tyč!

    Filip Ardon

    Góly a asistencie: 33. Simmonds (Read, Del Zotto), 44. Couturier (Simmonds, Laughton), 60. Simmonds


    New York Rangers: Raanta (Lundqvist) – Girardi "A", McDonagh "C", Klein, Staal "A", McIlrath, Yandle – Zuccarello, Brassard, Nash – Etem, Hayes, Kreider – Fast, Lindberg, Miller – Stålberg, Stoll, Moore
    Philadelphia Flyers: Mason (Neuvirth) – Gudas, Del Zotto, L. Schenn, Schultz, Gostisbehere, Medveděv – B. Schenn, Giroux "C", Raffl – Simmonds "A", Couturier, Read – Voráček, Bellemare, VandeVelde – McDonald, Cousins, Laughton

    Rozhodca: Sutherland, Watson – Nowak, Sericolo