Olomouc – Kometa Brno 0:2 (kon.) | Zlín – Jihlava 4:2 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 4:1 (kon.)
Třinec – HC Plzeň 3:4 (kon.) | Pardubice – Chomutov 4:2 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
3:4 (0:1, 3:1, 0:2)
HC Plzeň 1929
cz Sobota 28.11.2015, 14:00 • Werk aréna • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 24. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:27
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Takřka z ničeho nic se do vedení dostává Plzeň, když po přihrávce Beneše dostal kotouč do sítě ŠIMON PETRÁŠ a velmi tak přiblížil svůj tým vítězství. Asistence: Martin Beneš, Filip Kokoška.
     
    40:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. Puk se dostal před odkrytou část branky k FILIPU SUCHÉMU a ten už neměl problém jej usměrnit pod horní tyč. Asistence: Václav Krliš, Petr Kodýtek
     
    35:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl jediné branky. Na pravém kruhu se ke kotouči dostal VÁCLAV KRLIŠ a svou střelou našel mezeru mezi tyčí a třineckým gólmanem. Asistence: Filip Suchý.
     
    33:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Za obranou hostů zůstal nehlídaný JAKUB LACKA, který se po přihrávce Pisarika dostal do brejku a střelou nad rameno Kuchaře vstřelil svou druhou branku v dnešním zápase. Asistence: Alex Pisarik.
     
    33:00
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se dostali do přečíslení, Flok to vzal na sebe vypálil, jeho pokus vyrazil Kuchař pouze před sebe, kde už byl ROBIN ŠVAŇA v jednoduché pozici. Asistence: Adam Flok, Jan Bartko.
     
    25:49
    Třinec právě vstřelil branku!
    A početní výhoda Ocelářů je využita. Po delší kombinaci doputoval kotouč k JAKUBU LACKOVI, který z pravého kruhu prostřelil Kuchaře a svým prvním gólem v letošní sezóně vyrovnal stav utkání. Alex Pisarik.
     
    00:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hosté jdou velmi rychle do vedení. Po vyhraném vhazování v útočném pásmu se ke kotouči dostal DOMINIK STARÝ a jeho střela končí za zády třineckého gólmana. Asistence: Filip Kokoška.

    Martina Sikorová

    Góly a asistencie: 26. Lacka (Pisarik), 33. Švaňa (Flok, Bartko), 34. Lacka (Pisarik) – 1. Starý (Kokoška), 36. Krliš (Suchý), 41. Suchý (Krliš, Kodýtek), 59. Petráš (Beneš, Kokoška)


    HC Oceláři Třinec: Dudáček (Loubal) – Hrachovský, Pisarik, Zahradníček, Bartko, Michal Roman, Stránský – Polak, Švaňa, Flok, Sztwiertnia, Hladonik, Lacka, Miloš Roman, Schwarz, Pala
    HC Plzeň 1929: Kuchař (Zeman) – Kvasnička, Polívka, Kaňák, Rajal, Pokorný, Starý – Petrák, Beneš, Švarc, Vlček, Vavřička, Krystl, Krliš, Kodýtek, Kokoška, Vracovský, Suchý, Stráský

    Rozhodca: Mrkva – Barteček, Vengřín