Dallas – Ottawa 4:7 (kon.) | Anaheim – Calgary 5:3 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
5:3 (2:2, 0:1, 3:0)
Calgary Flames
cz Streda 25.11.2015, 04:00 • Honda Center, Anaheim • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Ryan KESLER - 5:3
     
    59:59
    Anaheim právě vstřelil branku!
    RYAN KESLER uzavírá skóre gólový účet dnešního zápasu, když necelou sekundu před koncem trefuje prázdnou branku. Asistence: Ryan Getzlaf, Sami Vatanen.
     
    56:44
    Vyloučen Hagelin na dvě minuty, přesilovka pro hosty.
     
    46:42
    Vyloučen domácí Stewart dvě minuty hrubost.
    Corey PERRY - 4:3
     
    44:00
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Skvěle to domácí sehráli, do brejku se dostal COREY PERRY, který si poradil jako zpropadeně šikovný hokejový mazák. Ryan Getzlaf mu poslal přesnou přihrávku. Asistence: Ryan Getzlaf, Cam Fowler.
     
    43:36
    Vyloučen hostující Dennis Wideman, přesilovka pro Anaheim.
    Rickard RAKELL - 3:3
     
    41:52
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. RICKARD RAKELL se trefuje na vzdálenější tyčku. Od Perryho přijal přesnou a rychlou přihrávku. Po pohledné akci se domácí tým dočkal vyrovnání. Asistence: Corey Perry, Ryan Getzlaf.
    Michael FROLÍK - 2:3
     
    35:46
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Sam Bennet velmi přesně a pohledně přihrál zpoza branky na úplně volného a neatakovaného MICHAELA FROLÍKA, který neměl problém poslat kotouč do odkrytého prostoru. Asistence: Sam Benett, Dennis Wideman.
    Rickard RAKELL - 2:2
     
    16:31
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A je to gól, vyrovnáno 2:2. Kotouč do útočného pásma zavezl Vatanen, přihrál RICKARDU RAKELLOVI. Ten se prosadil pohlednou samostatnou akcí zakončenou střelou do horní části branky. Asistence: Sami Vatanen, Ryan Getzlaf.
    Corey PERRY - 1:2
     
    12:07
    Anaheim právě vstřelil branku!
    A je sníženo díky gólu v přesilové hře. Ujala se nenápadná střela COREY PERRYHO, která propadla mezi betony hostujícího brankáře. Rämö pravděpodobně čekal přihrávku ke vzdálenější tyčce. Asistence: Ryan Getzlaf, Cam Fowler.
    Sam BENNETT - 0:2
     
    10:39
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Velmi podobná situace jako při prvním gólu. Khudobin vyrazil střelu z křídla pouze před sebe a SAM BENNETT měl hodně snadnou práci. Asistence: Mikael Backlund, Kris Russell.
    Michael FROLÍK - 0:1
     
    05:40
    Calgary právě vstřelilo branku!
    První střela hostů znamená úvodních gól. Russell vystřelil od modré čáry, Khudobin vyrazil puk jen před sebe, kde si domácí obránci nepokryli MICHAELA FROLÍKA. Český hráč měl dostatek prostoru a času pro střelu. Upřímně řečeno, mnoho snadnějších branek během své kariéry asi nevstřelil. Asistence: Kris Russell, Michael Ferland.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 13. Perry (Getzlaf, Fowler), 17. Rakell (Vatanen, Getzlaf), 42. Rakell (Perry, Getzlaf), 44. Perry (Getzlaf, Fowler), 60. Kesler (Getzlaf, Vatanen) – 6. Frolík (Russell, Ferland), 11. Bennett (Backlund, Russell), 36. Frolík (Bennett, Wideman)


    Anaheim Ducks: Khudobin (Gibson) – Bieksa, Fowler, Stoner, Vatanen, Manson, Lindholm – Perry, Getzlaf, Rakell – Silfverberg, Kesler, Ritchie – Cogliano, Horcoff, Hagelin – Stewart, Santorelli, Maroon
    Calgary Flames: Rämö (Ortio) – Brodie, Giordano, Hamilton, Russell, Wideman, Engelland – Raymond, Monahan, Gaudreau – Frolík, Backlund, Bennett – Jones, Stajan, Colborne – Bollig, Jooris, Ferland

    Rozhodca: Joannette, Rehman – Rody, Murchison

    Diváci: 15 688