Dallas – Ottawa 4:7 (kon.) | Anaheim – Calgary 5:3 (kon.)
koniec
Dallas Stars
4:7 (0:2, 1:2, 3:3)
Ottawa Senators
cz Streda 25.11.2015, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    HOFFMAN - 4:7
     
    58:08
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Po velké šanci Benna odpálil puk přes celé hřiště MIKE HOFFMAN tak přesně, že doputoval až do odkryté klece Dallasu, který hrál už v šesti bez Niemiho.
    Bez asistence.
    Jamie BENN - 4:6
     
    56:48
    Dallas právě vstřelil branku!
    První formace Stars se opět prosazuje! Patrick Sharp se protáhl s pukem až před Andersona, akci ale zakončit nedokázal. Puk se nicméně odrazil k JAMIEMU BENNOVI, který ho dorazil do sítě a sbírá tak dál body i přes nepříznivý průběh zápasu.
    Asistence: Patrick Sharp.
    PAGEAU - 3:6
     
    50:31
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Neuvěřitelná třetí třetina pokračuje. Kulišárnu teď předvedl Alex Chiasson, který přihrávkou o mantinel vyslal do úniku JEANA-GABRIELA PAGEAUA, jenž vyzrál na Niemiho v této třetině i podruhé.
    Asistence: Alex Chiasson.
    SEGUIN - 3:5
     
    48:04
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí zápas ještě nevzdávají! Jamie Benn získal puk v obranném pásmu, ihned ho nahrál podél mantinelu, kde ho převzal TYLER SEGUIN a přesnou střelou překonal Andersona. Ottawa si bere oddechový čas.
    Asistence: Jamie Benn.
    Jamie BENN - 2:5
     
    46:07
    Dallas právě vstřelil branku!
    Další gól v oslabení, tentokrát na druhé straně! Jordie Benn našel stylovým obloučkem svého bratra, který ujížděl sám na Andersona. JAMIE BENN brankáře Sens vymíchal a snižuje tak na rozdíl tří branek.
    Asistence: Jordie Benn.
    PAGEAU - 1:5
     
    43:54
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Vysoká produktivita hostů nebere konce! JEAN-GABRIEL PAGEAU po další chybě domácích získal puk v oslabení a v samostatném úniku překonal Niemiho. Ottawa už vede rozdílem čtyř branek.
    Asistence: Curtis Lazar.
    HOFFMAN - 1:4
     
    37:41
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Sens nakonec přesilovku využívají a vedou už o tři branky! Po několika přihrávkách napřáhl ke střele MIKE HOFFMAN a prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Čtvrtý gól hostů z desáté střely v zápase, neuvěřitelná produktivita.
    Asistence: Mark Stone, Erik Karlsson.
    STONE - 1:3
     
    32:33
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté si berou dvoubrankové vedení zpět! Akce Ceciho ještě brankou neskončila, Eaves ale poté namazal na střed MARKU STONEOVI, který prostřelil Niemiho, pro něhož zápas skončil. V brance Dallasu ho totiž střídá jeho krajan Kari Lehtonen.
    Bez asistence.
    SHARP - 1:2
     
    27:04
    Dallas právě vstřelil branku!
    Neprůstřelnost Craiga Andersona je u konce! Po 147 minutách jí ukončil PATRICK SHARP, který dostal prostor na pravém křídle a doslova propálil amerického brankáře v dresu Ottawy. Důležitý kontaktní gól pro Dallas.
    Asistence: Cody Eakin, John Klingberg.
    MICHÁLEK - 0:2
     
    18:49
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají dvoubrankového vedení! Pageau přihrál puk za sebe, kde byl volný MILAN MICHÁLEK, který dokonalou trefou překonal Anttiho Niemiho v brance Dallasu. Sens jsou zatím produktivnější a střílejí důležitý gól před přestávkou.
    Asistence: Jean-Gabriel Pageau, Mark Stone.
    RYAN - 0:1
     
    07:10
    Ottawa právě vstřelila branku!
    Tak jsem to zakřikl, hned z prvního pokusu se hosté prosazují! BOBBY RYAN obral o puk Johna Klingberga a následně ho rychle zasunul forhendem za finského brankáře. Americký útočník tak protahuje svojí bodovou šňůru na devět zápasů.
    Bez asistence.

    Michal Muška

    Góly a asistencie: 28. Sharp (Eakin, Klingberg), 47. Jamie Benn (Jordie Benn), 49. Seguin (Jamie Benn), 57. Jamie Benn (Sharp) – 8. Ryan, 19. Michálek (Pageau, Stone), 33. Stone, 38. Hoffman (Stone, Karlsson), 44. Pageau (Lazar), 51. Pageau (Chiasson), 59. Hoffman


    Dallas Stars: Niemi (33.-42. Lehtonen) – Goligoski, Klingberg – Oduya, Jordie Benn – Jokipakka, Oleksiak – Jamie Benn, Seguin, Sharp – Janmark, Spezza, Eaves – Roussel, Eakin, Ničuškin – Sceviour, Fiddler, Hemský. Trenér: Lindy Ruff.
    Ottawa Senators: Anderson (Driedger) – Methot, Karlsson – Cowen, Ceci – Borowiecki, Wideman – Hoffman, Turris, Ryan – Prince, Zibanejad, Stone – Michálek, Pageau, Chiasson – Lazar, Smith, Neil. Trenér: Dave Cameron.

    Rozhodca: Peel, Watson – Henderson, Gawryletz.