Motor ČB – Benátky n/J 4:1 (kon.) | Kladno – Prostějov 5:2 (kon.) | Přerov – Slavia 5:2 (kon.)
Šumperk – Kadaň 3:1 (kon.) | Ústí n/L – Třebíč 5:0 (kon.) | Litoměřice – Most 2:0 (kon.)
Havířov – Jihlava 1:4 (kon.)
koniec
HC Slovan Ústí nad Labem
5:0 (2:0, 3:0, 0:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
cz Streda 25.11.2015, 18:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance Liga (CZ) • 26. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    38:31
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácí vstřelují pátou branku a domácí stadion jásá, že hostím dali takzvaného "bůra". Z mezikruží vystřelil Pohl, jeho střelu vyrazil betony před sebe Šindelář. K odraženému puku však dorazil TOMÁŠ ANDRES, posila z pražské Slavie, ten puk poslal až za záda gólmana hostí. Asistence: Jan Pohl, Petr Tenkrát.
     
    31:42
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají signalizované výhody a vedou 4:0! Kanonýr domácích se i dnes ukazuje tak, jak to umí! Po přihrávce Vágnera poslal puk přesně mezi betony za záda Vejmelky. Asistence: Martin Vágner, Jan Pohl.
     
    21:00
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Přesně minutu po začátku druhé třetiny dává Slovan třetí branku utkání a vede 3:0! Na mezikruží přenechal Tenkrát puk JANU KLOZOVI, který poslal rázně puk pod lapačku a za záda Vejmelky. Asistence: Petr Tenkrát.
     
    15:48
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají přesilové hry a vedou o dva góly. Dalecký vystřelil z levého kruhu, Melka zkoušel dvakrát dorážet odražený puk od betonů Vejmelky, ale to se mu nepodařilo. Puku se tak ujal JIŘÍ KUCHLER, který s ním popojel před druhou a odkrytou stranu klece hostí kam puk bez problému poslal. Asistence: Antonín Melka, Jan Dalecký.
     
    03:44
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácí otevírají skóre dnešního zápasu! Zpoza brány přihrál Roubík na JANA POHLA, který si udržel puk na holi i před několik bránících hráčů Třebíče a když Vejmelka už nemohl nijak zasáhnout, protože byl na ledě, Pohl zavěsil puk za jeho záda. Asistence: Jaroslav Roubík.

    Barbora Wolfová

    Góly a asistencie: 4. Pohl (Roubík), 16. Kuchler (Melka, Dalecký), 21. Kloz (Tenkrát), 32. Roubík (Vágner, Pohl), 39. Andres (Pohl, Tenkrát)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup (Volke) – Vágner "C", Pohl, Smetana, Holomek, Sobotka, Brož, Látal – Kloz, Roubík "A", Tenkrát – Merta, Andres, Rys – Kuchler, Melka, Dalecký – Gengel "A", Křivohlávek
    SK Horácká Slavia Třebíč: Vejmelka (32. Šindelář) – Malena "A", Bartoň, Čejka, Bilčík, Šaur, Přibyl, Niko – Erat "A", Dolníček "C", Švec – Kusko, Polodna, Pekr – Wasserbauer, Miškovský, Zohorna – Šik, Pokorný, Psota

    Rozhodca: Petružálek – Rozlílek, Toman

    Diváci: 983