Pardubice – Mladá Boleslav 4:5 (kon.)
koniec
Sokoli Pardubice
4:5 (1:2, 1:2, 2:1)
Předvýběr.CZ Florbal MB
cz Pondelok 23.11.2015, 17:00 • SH Dašická, Pardubice • Livesport Superliga (CZ) • 11. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Mladá Boleslav po vítězství 5:4 v Pardubicích získává tři body a v tabulce přeskočí dosud druhé brněnské Buldoky. Ode mě je to pro dnešek vše, děkuji vám za pozornost a přeji příjemný pondělní večer. (19:00:54)
     
    Je za námi hodně zajímavé a vyrovnané utkání mezi Pardubicemi a Mladou Boleslaví. Podle postavení obou celků v tabulce byli jasnými favority hosté, ovšem hráči Sokola jim situaci hodně ztížili a Boleslavští se museli o výsledek strachovat až do samotného konce. Celý zápas tak rozhodla branka v čase 54:55, o kterou se postaral Tadeáš Chroust, jenž bleskově odpověděl na vyrovnávací trefu Martina Zozuláka.
     
    Konec zápasu.
     
    59:44
    Martin Zozulák si rovnal míček na střelu, ale v rozhodující chvíli mu neposedný balónek sjel z hole a nejlepší střelec Pardubic nakonec ani nevystřelil.
     
    59:18
    Ve velké šanci se objevil Filip Bahník, ale z bezprostřední blízkosti míček za brankovou čáru nedopravil. Sokol však bude mít k dobru volný úder.
     
    58:52
    Jan Natov se u své branky dostal k míčku, který hned poslal vstříc prázdné brance. Ke smůle hostů ale trefil jen brankovou konstrukci!
     
    58:15
    Brankář Levínský zůstává na střídačce a Pardubice zkouší své štěstí bez brankáře!
     
    58:15
    Tým Sokol Pardubice si vyžádal oddechový čas.
     
    57:48
    Salát adresoval pas do rohu, kde však nestál nikdo z jeho spoluhráčů a Sokol tak bude mít možnost založit kloudnou akci.
     
    56:47
    Středočeši teď určitě nebudou nikam spěchat a na každé rozehrávce si jistě nechají záležet.
     
    55:50
    Pardubičtí příznivci ale neztrácejí naději a nadále ženou své borce na zteč.
     
    54:45
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté se ale rychle oklepali a znovu si berou ztracený náskok zpět. Novotný našel z místa pro rozehrávku dobře postaveného TADEÁŠE CHROUSTA, který se s tím nemazal a střelou z první poslal míček za Levínského záda. Asistence: Petr Novotný.
     
    54:20
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Tak to bude ještě hodně zajímavý závěr tohoto střetnutí. Boleslavští lacino přišli o míček, čehož využil Teichman, který našel na druhé vlně MARTINA ZOZULÁKA, jenž bez skrupulí vyrovnal na 4:4. Asistence: Ivo Teichman.
     
    52:50
    Pěkné sportovní gesto teď předvedl brankář Levínský, který sudím přiznal teč a od Petra Novotného si posléze vysloužil poděkování. Takových momentů bychom ve sportu chtěli vidět určitě mnohem víc.
     
    51:47
    Bouška se už už hnal do rychlého brejku, ovšem jeho úmysl zastavili rozhodčí, kteří odpískali útočný faul.
     
    51:03
    Jan Natov se zmocil míčku, natáhnul si Levínského, ale míček nad jeho ruce zvednout nedokázal. To byla dobrá šance pro Mladou Boleslav!
     
    50:23
    Do pardubické sportovní haly si dnes našlo cestu 465 diváků.
     
    50:07
    Lisa si pomohl fotbalově, když nákopem odklidil balónek až na tribunu. Jeden z diváků si tak může z dnešního utkání odnést pěkný suvenýr, pakliže se nerozhodne vrátit míček zpět do hry.
     
    49:17
    K zakončení se odhodlal Jan Natov, ale prostor vyměřený florbalovou brankou netrefil. Hosté nicméně zůstávají v držení míčku.
     
    48:28
    Mladoboleslavští drží míček na svých holích a střádají tak drahocenné vteřinky. Do konce třetí třetiny však zbývá ještě jedenáct minut a jednobrankový rozdíl absolutně nic neznamená.

    Michal Šandor

    Góly a asistencie: 6. Chmelař (Janeček), 25. Zozulák (Ďopan), 44. Janeček (Bahník), 55. Zozulák (Teichman) – 1. Tom. Chroust (Tad. Chroust), 3. Novák (Salát), 23. Gwuźdź, 27. Novotný (Tad. Chroust), 55. Tad. Chroust (Novotný)


    Sokoli Pardubice: Levínský (Vítek) – Oubrecht, Štastný, Brychta, Škeřík, Ďopan – Kunt, Janeček, Zozulák, Osinek, Junek, Teichman, Lisa, Bahník, Dlesk, Pakosta, Pilný, Chmelař, Němeček, Krigovský
    Předvýběr.CZ Florbal MB: Koráb – Novák, Gwuźdź, Kadlec, Pluhař, Křenek, Kološ, Jelínek, Krzyžanek – Lehký, Novotný, Ekl, Salát, Tom. Chroust, Tad. Chroust, Bouška, Ludvík, Curney, Natov, Renčín

    Rozhodca: Valenta, Žďárský