Boston – Toronto 2:0 (kon.) | Ottawa – Philadelphia 4:0 (kon.) | Tampa Bay – Anaheim 5:0 (kon.)
Florida – NY Rangers 4:5 (po pr.) | Pittsburgh – San Jose 1:3 (kon.) | Washington – Colorado 7:3 (kon.)
Winnipeg – Arizona 3:2 (kon.) | St. Louis – Detroit 3:4 (po pr.) | Dallas – Buffalo 3:0 (kon.)
Minnesota – Nashville 4:0 (kon.) | Vancouver – Chicago 6:3 (kon.) | Carolina – LA Kings 4:3 (kon.)
Columbus – San Jose 3:5 (kon.)
koniec po predl.
St. Louis Blues
3:4 (2:2, 0:1, 1:0 - 0:1)
Detroit Red Wings
cz Nedeľa 22.11.2015, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Teemu PULKKINEN - 3:4
     
    64:41
    Detroit právě vstřelil branku!
    Nájezdy neuvidíme! Přesilovou hru dokázal po přihrávce Richardse tvrdou střelou využít TEEMU PULKKINEN! Finský útočník skóroval pošesté v sezóně. Asistence: Brad Richards, Tomáš Tatar.
    Vladimir TARASENKO - 3:3
     
    57:50
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno! Marčenko zttratil kotouč v útočném pásmu, po přihrávce Shattenkirka ho převzal VLADIMIR TARASENKO, který po individuální akci překonal Howarda a vstřelil tak svůj 13. gól v této sezóně! Asistence: Kevin Shattenkirk.
    Dylan LARKIN - 2:3
     
    28:42
    Detroit právě vstřelil branku!
    A je tam! Domácí nedokázali vyhodit puk ze třetiny, ten se dostal k Henriku Zetterbergovi, jenž ho nahodil na branku Allena, cestou kotouč do sítě tečoval DYLAN LARKIN. Jde o jeho osmou trefu v sezóně, stává se tak nejlepším střelcem Detroitu v aktuálním ročníku! Asistence: Henrik Zetterberg, Justin Abdelkader.
    Luke GLENDENING - 2:2
     
    18:31
    Detroit právě vstřelil branku!
    Tak to byla parádní akce a v první třetině už vidíme čtvrtý gól! Darren Helm má na tomto gólu lví podíl, když celou akci vytvořil a v útočném pásmu sice poté ztratil puk, dokázal ovšem obránce zaměstnat natolik, aby se k němu poté dostal LUKE GLENDENING. Ten ho okamžitě napálil na bránu a trefil se poprvé v této sezoně! Asistence: Darren Helm a Brendan Smith.
    Jori LEHTERÄ - 2:1
     
    14:50
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak to byla parádní akce a domácí tým velice rychle dokonává obrat! Jay Bouwmeester obdržel přihrávku do střelecké pozice od Vladimira Tarasenka, místo zakončení ovšem situaci vyšperkoval krásnou střílenou přihrávkou na JORIHO LEHTERU, který jen vložil hokejku do dráhy puku a dopravil ho tak do branky Red Wings! Asistence: Jay Bouwmeester a Vladimir Tarasenko.
    Kyle BRODZIAK - 1:1
     
    13:10
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Bluesmani dokázali vyrovnat na 1:1! KYLE BRODZIAK se dočkal své 100. branky v NHL, když se dostal ke kotouči na pravém křídle a nekompromisní střelou zápěstím prostřelil Jimmyho Howarda v brance Detroitu Red Wings! Začínáme znovu od začátku. Asistence: Kevin Shattenkirk a Joel Edmundson.
    Pavel DACJUK - 0:1
     
    10:04
    Detroit právě vstřelil branku!
    A hostující tým se po chybě obrany St. Louis dostává do vedení 1:0! Za brankou se dostal ke kotouči Brad Richards, který před Jakem Allenem našel nikým nehlídaného PAVLA DACJUKA, který střelou z voleje překonal domácího gólmana a poslal Rudá Křídla do vedení! Ruský útočník se trefuje poprvé od svého návratu po zranění. Asistence: Brad Richards a Teemu Pulkkinen.

    Michal Belšán

    Milan Šplíchal

    Góly a asistencie: 14. Brodziak (Shattenkirk, Edmundson), 15. Lehterä (Bouwmeester, Tarasenko), 58. Tarasenko (Shattenkirk) – 11. Dacjuk (Richards, Pulkkinen), 19. Glendening (Helm, Smith), 29. Larkin (Zetterberg, Abdelkader), 65. Pulkkinen (Richards, Tatar)


    St. Louis Blues: Allen (Elliott) – Bouwmeester, Pietrangelo "A", Edmundson, Shattenkirk, Gunnarsson, Parayko – Steen "A", Lehterä, Tarasenko – Pääjärvi, Backes "C", Upshall – Fabbri, Gomez, Brouwer – Ott, Brodziak, Jaškin
    Detroit Red Wings: Howard (Mrázek) – Kronwall "A", Green, DeKeyser, Ericsson, Smith, Marčenko – Abdelkader, Zetterberg "C", Larkin – Richards, Dacjuk "A", Pulkkinen – Tatar, Sheahan, Nyquist – Miller, Glendening, Helm

    Rozhodca: Charron, Furlatt – Sericolo, Driscoll