Kometa Brno – Třinec 3:2 (kon.) | Litvínov – Chomutov 3:2 (2:0 po s.n.) | Liberec – Pardubice 2:1 (kon.)
Hradec Králové – Mladá Boleslav 1:2 (0:1 po s.n.)
koniec
HC Kometa Brno
3:2 (2:0, 1:0, 0:2)
HC Oceláři Třinec
cz Nedeľa 22.11.2015, 15:30 • DRFG Arena • Tipsport extraliga (ČR) • 22. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    Erik HRŇA - 3:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    45:01
    Třinec právě vstřelil branku!
    Další branka Ocelářů je na světě. ERIK HRŇA dostal dobrou přihrávku do jízdy, projel středem hřiště a bekhendem překonává Marka Čiliaka. Asistence: David Nosek, Jiří Polanský.
    Vladimír DRAVECKÝ - 3:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    42:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinec skóruje a vrací se v úvodu třetí třetiny zpět do zápasu. Střela VLADIMÍRA DRAVECKÉHO kousek za modrou čárou propadla až do sítě. Asistence: Tomáš Kopecký, Tomáš Linhart.
    Jozef KOVÁČIK - 3:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    25:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Od modré čáry se napřáhl JOZEF KOVÁČIK. Ačkoliv si všichni mysleli, že Hrubec bude mít kotouč pod kontrolou, černý nesmysl se někudy pomalu prokutálel až do sítě. Asistence: Vojtěch Němec.
    David OSTŘÍŽEK - 2:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    17:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Rychle využitá početní výhoda domácích znamená vedení o dvě branky. Přesilovková formace si vyměnila kotouč před bránou Hrubce, který první pokus Hrušky lapil, na dorážku DAVIDA OSTŘÍŽKA už ale nestačil. Asistence: Jan Hruška, Jozef Kováčik.
    Adam RAŠKA - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    09:43
    Kometa právě vstřelila branku!
    Čtvrtá formace domácích se prosazuje. Raška vybojoval kotouč za brankou pro Dočekala, který objel Hrubcovu svatyni a poslal jej zpět ADAMU RAŠKOVI, který pouze nastavil před brankou svoji čepel a usměrnil puk do sítě. Asistence: Martin Dočekal.

    Matěj Laža

    Góly a asistencie: 10. Raška (Dočekal), 18. Ostřížek (Hruška, Kováčik), 26. Kováčik (Němec) – 43. Dravecký (Kopecký, Linhart), 46. Hrňa (Nosek, Polanský)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Falter) – Kaberle (A), Štindl, Malec, Kováčik, Hanzlík, Kuboš – Ostřížek, Hurška (A), Němec – Káňa, Čermák (C), Svoboda – Burian, Koreis, H. Zohorna – Mrázek, Dočekal, Raška – R. Zohorna.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Svoboda) – Linhart, Nosek, L. Doudera, Klesla (C), M. Doudera, Hrabal, Galvas – Dravecký, Kopecký, Klepiš – Hrňa, Polanský (A), Irgl – Adamský, Plíhal, Rákos – Rufer, Růžička, Matuš – Christov.

    Rozhodca: Kubuš, Müllner (SVK) – Lukš, Skopal

    Diváci: 7700