Vítkovice – Pardubice 4:5 (kon.) | K. Vary – Chomutov 2:4 (kon.) | Olomouc – Zlín 3:2 (kon.)
Třinec – Hradec Králové 1:2 (po pr.) | Plzeň – Kometa Brno 1:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Litvínov 5:3 (kon.)
koniec
BK Mladá Boleslav
5:3 (2:2, 2:1, 1:0)
HC VERVA Litvínov
cz Utorok 17.11.2015, 17:30 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga (ČR) • 20. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:16
    Mitja Robar (MBL) – dvě minuty za zdržování hry (vystřelení puku mimo hrací plochu).
     
    49:43
    Dnešní utkání sleduje 4 003 diváků.
    41:18 Martin LÁTAL - 5:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    41:18
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Ve ŠKOENERGO Aréně už odbíjí pátá, Boleslavští znovu těží z povedeného nástupu do třetiny. S pukem na holi dokázal ujet MARTIN LÁTAL, který poslal kotouč k levé tyči. Asistence: Tomáš Urban.
     
    37:25
    Hosté jdou znovu do čtyř. Menším trestem za vysokou hůl byl potrestán Zbyněk Sklenička (LIT).
     
    34:40
    Viktor Hübl dokonce ve vlastním oslabením prověřil práci Davida Ritticha se svými betony prostřednictvím dělovky, kterou na něj vyslal.
     
    33:01
    Tak přeci jen se otevírají vrátka na trestnou lavici a vypadá to, že se bude vylučovat. Dvouminutový trest za faul kolenem dostal Robin Hanzl (LIT).
     
    33:01
    Na ledě zůstal ležet Tomáš Hyka, rozhodčí ale nechce vylučovat.
    25:48 Viktor HÜBL - 4:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    25:48
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Tohle nemohlo skončit jinak. Bruslaři totiž selhali v obraně a nechali hosty, aby si v pásmu dělali, co chtějí. Frolo nejdříve vybídl ke skórování Lukeše, jehož střelu ale Rittich ještě dokázal vyrazit. Na VIKTORA HÜBLA už ale stačit nemohl, litvínovský forward byl totiž nekompromisní a zakončil mezi tři tyče. Asistence: František Lukeš, Tomáš Frolo.
     
    25:24
    Povedené střídání Viktora Hübla. Zkušený mazák si najel s pukem do mezikruží, odkud prověřil tvrdým projektilem Davida Ritticha, jenž dokázal puk jen s obtížemi zkrotit.
     
    21:56
    Ve stejném čase dochází ke střídání brankářů v týmu HC VERVA Litvínov. Michaela Petráska nahrazuje Jaroslav Janus.
    21:56 Tomáš HYKA - 4:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    21:56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí přidávají další gól v signalizované výhodě. K puku se dostal další z mladých hráčů Bruslařského klubu, teprve dvaadvacetiletý TOMÁŠ HYKA, který dokázal kotouč zvednout a zakončit do šibenice. Asistence: Lukáš Žejdl.
    20:43 Richard JARŮŠEK - 3:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    20:43
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    RICHARD JARŮŠEK má letos opravdu skvělou formu! Hráč s číslem 96, který hrál ještě loni za Litoměřice, přidává už svůj druhý bod v tomto zápase. Jarůšek se dostal na hranici brankoviště ke kotouči a v pohodě poslal puk k levé tyči. Asistence: David Výborný.
     
    14:19
    Troufám si říci, že nebude, protože Bruslaři o přesilovou hru rychle přicházejí. Dvouminutový trest za držení protihráče obdržel Tomáš Klimenta (MBL).
     
    13:34
    Jsme svědky dalšího vyloučení. Do čtyř půjdou tentokrát hosté. Dvě minuty za držení protihráče dostal Peter Jánský (LIT).
    11:42 Rostislav MARTYNEK - 2:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    11:42
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Litvínovští bleskově srovnávají a využívají přesilovou hru. skvělou nahrávku dostal ROSTISLAV MARTYNEK, který byl nikým nehlídaný u levé tyče, kterou si gólman Rittich nestačil pokrýt. Hostující útočník tedy zakončoval do odkryté klece. Asistence: Michal Trávníček, Robin Hanzl.
     
    11:16
    První vyloučení zápasu. Dvě minuty za držení protihráče dostal Marek Trončinský (MBL).
    10:53 Viktor HÜBL - 2:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    10:53
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Celek z Podkrušnohoří ale záhy snižuje. S pukem si najel až k Rittichovi VIKTOR HÜBL, který poslal kotouč v poklidu mezi brankářovy betony. Asistence: Peter Jánský.
    10:02 Michal BÁRTA - 2:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    10:02
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Hosté nebyli důrazní v obraně, kvůli čemuž znovu inkasují. Rozruch před brankou Litvínova způsobil Richard Jarůšek, jenž naznačil střelu, jenže ho napadlo ještě něco lepšího a raději poslal kotouč volnému MICHALU BÁRTOVI, pro kterého už nebylo zakončení mezi levou tyčí a gólmanem složité. Asistence: Richard Jarůšek, Ctirad Ovčačík.
    05:52 Zdeněk KUBICA - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    05:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslařský klub měl v posledních sekundách obrovský tlak. Chvilku po buly se dostal kotouč k osamocenému exlitvínovskému Matěji Stříteskému, který od modré vypálil a puk ještě tečoval do prázdné brány ZDENĚK KUBICA, který se prosazuje poprvé v této extraligové sezóně. Asistence: Matěj Stříteský, Radim Hruška.
     
    05:25
    Zatím největší šance v tomto zápase. Z bezprostřední blízkosti dorážel Ctirad Ovčačík, jenže byl docela rozjetý a nestačil rychle najít skulinku mezi Petráskovými betony.
     
    01:29
    K puku se dostal i Gerhát, který rozezvonil boční tyč boleslavské branky.

    Vojtěch Drbohlav

    Góly a asistencie: 6. Kubica (Stříteský, Hruška), 11. Bárta (Jarůšek, Ovčačík), 21. Jarůšek (Výborný), 22. Hyka (Žejdl), 42. Látal (Urban) – 11. Hübl (Jánský), 12. Martynek (Trávníček, Hanzl), 26. Hübl (Lukeš, Frolo)


    BK Mladá Boleslav: Rittich (Cikánek) – Stříteský, Voráček, Trončinský, Kučný, Robar, Ovčačík – Jarůšek, Výborný "C", Bárta – Látal, Urban, Pacovský – Hyka, Žejdl, Lenc – Kubica, Hruška, Kimenta
    HC VERVA Litvínov: Petrásek (22. Janus) – Kubát, Chaloupka, Frolo, Pavelka, Sklenička, Pavlík – Lukeš, Hübl, Jánský – Trávníček "C", Hanzl, Martynek – Gerhát, Piroš, Jurčík – Válek, Havlíček, Smolka

    Rozhodca: Šindler, Šír – Frodl, Kajínek

    Diváci: 4 003