Chabarovsk – Novokuzneck 3:4 (kon.) | Vladivostok – Novosibirsk 4:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Soči 3:2 (kon.)
Čeljabinsk – Togliatti 3:2 (1:0 po s.n.) | Ufa – Jaroslavľ 2:4 (kon.) | Nižnekamsk – Kazaň 3:2 (2:1 po s.n.)
Petrohrad – Omsk 1:3 (kon.) | S.Moskva – Barys 2:5 (kon.)
koniec
Admiral Vladivostok
4:2 (1:0, 1:1, 2:1)
HC Sibir Novosibirsk
cz Utorok 17.11.2015, 10:30 • Fetisov Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Jegor DUGIN - 4:2
     
    59:17
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté neudrželu pásmo a směrem dopředu se vydali domácí. JEGOR DUGIN ve středu plochy puk bekhendem poslal směrem na branku, kterou trefil! Asistence: Dmitrij Sajustov.
    Stepan SANNIKOV - 3:2
     
    46:29
    Sibir právě vstřelil branku!
    Jenže Novosibirsk vrací úder! Po rychlé akci se do útoku dostal STEPAN SANNIKOV, který přízemní střelou dokázal překonat Nalimova! Asistence: Igor Fefelov, Sergej Šumakov.
    Konstantin MAKAROV - 3:1
     
    46:05
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Nejdříve Maxim Šalunov nedokázal trefit prázdnou branku, a tak přišel trest. KONSTANTIN MAKAROV je mužem zápasu, byl již u třetí branky. Nyní se individuálně prodral až před branku, odkud se mu pvoedlo překonat Saláka! Asistence: Ivan Glazkov, Nikita Lisov.
    Arťom VOROŠILO - 2:1
     
    35:56
    Sibir právě vstřelil branku!
    Až jsem to zakřikl. Do rychlého útoku se dostal Calle Ridderwall, který následně posunul puk před branku na volného ARŤOM VOROŠILA, který bekhednem skóroval! Asistence: Calle Ridderwall, Tomáš Vincour.
    Konstantin MAKAROV - 2:0
     
    24:05
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Následně se ale stejnému hráči daří skórovat! KONSTANTIN MAKAROV dostal puk od Alexandra Kuzněcova a rychle obkroužil branku a puk zasunul do sítě! Asistence: Alexandr Kuzněcov.
    Oskars BARTULIS - 1:0
     
    16:52
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácím se nakonec daří dát z této situace první branku. Po přesilovkovém ťukecu se prosazuje kapitán OSKARS BARTULIS, jenž dostal přihrávku zpoza branky a z prostoru mezi kruhy překonal bezmocného Saláka! Asistence: Konstantin Makarov, Arťom Podsenďjalov.

    David Panuška

    Góly a asistencie: 17. Bartulis (Makarov, Podsenďjalov), 25. Makarov (Kuzněcov), 47. Makarov (Glazkov, Lisov), 60. Dugin (Sajustov) – 36. Vorošilo (Ridderwall, Vincour), 47. Sannikov (Fefelov, Šumakov)


    Admiral Vladivostok: Nalimov (Bobkov) – Blum, Bartulis, Kosmačjov, Rafikov, Glazkov, Lisov, Mnacjan – Makarov, Kuzněcov, Podsenďjalov – Lugin, Dugin, Voronin – Alševskij, Alexandrov, Sajustov – Mamin, Ugarov, Gorškov
    HC Sibir Novosibirsk: Salák (Bespalov) – Menšikov, Meszároš, Alexejev, Gimajev, Ignatovič, Vereščagin, Mišarin, Naumov – Ridderwall, Gubin, Vincour – Šumakov, Sannikov, Fefelov – Bobrov, Kopějkin, Butuzov – Žafjarov, Šalunov, Vorošilo

    Rozhodca: Kadjorov, Soin – Kučava, Novikov

    Diváci: 5500