Košice – B. Bystrica 4:2 (kon.) | Martin – Skalica 4:3 (kon.) | Poprad – Trenčín 1:2 (kon.)
Zvolen – Nitra 1:6 (kon.) | Piešťany – Žilina 2:3 (kon.)
koniec
HC Košice
4:2 (1:1, 1:1, 2:0)
HC´ 05 Banská Bystrica
Piatok 13.11.2015, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
    Marek BARTÁNUS - 4:2
     
    51:36
    Košice dali gól!
    Banská Bystrica teraz možno trochu zbytočne otvorila zadné vrátka, výsledkom čoho bola šanca Bartánusa, ktorý si do nej nakorčuľoval z ľavej strany a kapitán domácich, MAREK BARTÁNUS takéto šance jednoducho premieňa.
    Jakub SUJA - 3:2
     
    47:18
    Košice dali gól!
    Košice sa opätovne dostávajú do vedenia, tento gól prišiel prakticky ako blesk z jasného neba, v konečnom dôsledku ale toto nebude zaujímať nikoho. Strelecky sa presadil JAKUB SUJA. Asistencie: Marek Bartánus, Jiří Bicek.
    Ondrej MIKULA - 2:2
     
    32:00
    Banská Bystrica dala gól!
    Je opäť vyrovnané. Strela švihom od modrej čiary v podaní ONDREJA MIKULU, Halász mal teraz zakrytý výhľad a na letiaci puk tak nedokázal včas zareagovať. Asistencia: Marcel Petran.
    Eduard ŠEDIVÝ - 2:1
     
    23:28
    Košice dali gól!
    Domáci sa usadili počas presilovej hry v útočnej tretine, k priestoru pravého kruhu na vhadzovanie dostal EDUARD ŠEDIVÝ dobrú prihrávku, ktorú zúžitkoval na gól. Asistencia: Jiří Bicek.
    Adam LAPŠANSKÝ - 1:1
     
    12:06
    Košice dali gól!
    Máme vyrovnané! Košičania využívajú presilovú hru po tom, čo sa na ľavej strane do puku poriadne oprel ADAM LAPŠANSKÝ a takmer pretrhol sieť na bránke. Asistencie: Peter Bartoš, Eduard Šedivý.
    Patrik LAMPER - 0:1
     
    07:51
    Banská Bystrica dala gól!
    Povestné nedáš – dostaneš platilo aj v tomto prípade. Róth teraz obišiel bránku súpera, následne puk naservíroval pred priestor troch žrdí, odkiaľ sa už PATRIK LAMPER mýliť nemohol. Asistencia: Mário Róth.

    Lukáš Pancurák

    Góly a asistencie: 13. Lapšanský (Bartoš, Šedivý), 24. Šedivý (Bicek), 48. Suja (Bartánus, Bicek), 52. Bartánus – 8. Lamper (Róth), 32. Mikula (Petran)


    HC Košice: Halász (Melicherčík) – Dudáš, Cebák, Chovan, Deyl, Šedivý, Pavúk, Macejko – Bartoš (A), Hrnka, Lapšanský – Bartánus (C), Suja, Bicek (A) – Boltun, Češík, Lelkeš – Bortňák, Jenčík, Hričina, Šoltés.
    HC´ 05 Banská Bystrica: Corbeil (Nagy) – Ďatelinka, Sandgren, Jankovič, Šmach, Gründling, Rosandič, Petran – Majdan, Galamboš, Tománek – Jankovič, Kytnár, Handlovský – Gašpar, Handzuš, Mikula – Lamper, Zigo, Róth

    Rozhodca: Baluška, J. Konc – Gajan, Holienka