Třinec – Pardubice 0:1 (kon.) | Plzeň – Olomouc 3:5 (kon.) | Chomutov – Vítkovice 4:0 (kon.)
Mladá Boleslav – Zlín 0:1 (1:2 po s.n.)
koniec
HC Škoda Plzeň
3:5 (0:1, 1:1, 2:3)
HC Olomouc
cz Streda 11.11.2015, 17:30 • Home Monitoring Aréna • Tipsport extraliga (ČR) • 17. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    Marek LAŠ - 3:5
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    59:59
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je definitivně rozhodnuto, Olomouc vstřelila poměrně šťastně gól do prázdné branky! Bližňákovi se nepodařilo vyhrát vhazování dle představ a puk v obranném pásmu odpaloval bekhendem a vzduchem MAREK LAŠ (7+0). Hrací předmět nakonec doklouzal až do plzeňské brány! Asistence: Jan Knotek (1+7).
     
    57:56
    Matěj Machovský zůstává na střídačce, Plzeň to již nyní zkusí v šesti!
     
    57:28
    Dávid Buc pěknou přihrávkou od mantinelu našel v dobré šanci najíždějícího Marka Laše, který ovšem trefil jen přesouvajícího se brankáře indiánů! Mora teď mohla odskočit na rozdíl dvou branek, což už by pro domácí byla obrovská rána.
    Tomáš MIKÚŠ - 3:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    53:57
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hosté se potřetí v utkání dostávají do vedení! Tomáš Houdek zachytil výhoz Preisingera a vyslal nebezpečný projektil po zemi, ale branku netrefil. O několik sekund později přihrál Petr Kafka na hůl TOMÁŠE MIKÚŠE (5+0), který prostřelil Matěje Machovského a dal svou druhou branku v zápase! Asistence: Petr Kafka (2+6) a Radim Kucharczyk (1+2).
    Tomáš MIKÚŠ - 3:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    51:21
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A je znovu vyrovnáno! Marek Laš nejprve nedokázal využít svou obrovskou šanci, moc ho to ale mrzet nemuselo, protože krátce poté se ke střele v mezikruží dostal po přihrávce od Petra Kafky TOMÁŠ MIKÚŠ (4+0). Jeho pokus nedokázal Matěj Machovský zastavit a hostující forvard tak upravil skóre na 3:3! Asistence: Petr Kafka (2+5).
     
    48:55
    První vyloučení na domácí straně. Michal Moravčík (PLZ) míří na trestnou lavici za podražení.
    Miroslav PREISINGER - 3:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    45:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí celek se poprvé v dnešním utkání dostává do vedení! Od Lukáše Pulpána se kotouč dostal na hůl MIROSLAVA PREISINGERA (3+6), který vyslal neskutečnou dělovku z otočky. Kotouč skončil až za zády bezmocného brankáře Olomouce, je to 3:2! Asistence: Lukáš Pulpán (1+7).
    Ján SÝKORA - 2:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    41:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Nádherná akce domácího JÁNA SÝKORY (4+3) a je znovu vyrovnáno! Po pasu od Marcela Hossy se slovenský útočník s číslem 17 na zádech parádně uvolnil přes obránce Olomouce a následnou kličkou do forhendu v samostatném úniku překonal Branislava Konráda v brance kohoutů! Asistence: Marcel Hossa (7+5) a Miroslav Preisinger (2+6).
     
    41:15
    Nicholas Johnson od pravého mantinelu krásnou přihrávkou našel před brankou ve velmi dobré šanci Jakuba Lva, jehož střelu ale skvěle dokázal vyrazit Branislav Konrád! To byl neuvěřitelně reflexivní zákrok.
    Jiří ŘÍPA - 1:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    38:27
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Nedáš-dostaneš a hostující tým se dostává znovu do vedení! Schleiss v útočném pásmu Plzně nahrál na Jakuba Lva, který v dobré šanci přestřelil a do protiútoku tak šli hráči Olomouce. Puku se nakonec zmocnil JIŘÍ ŘÍPA (4+2), jehož nepříliš prudkou střelu zápěstím Matěj Machovský propustil za svá záda! Kohouti tak vedou v Plzni 2:1. Bez asistence.
    Nicholas JOHNSON - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    33:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno, Škoda konečně dokázala využít přesilovou hru! Petr Kadlec na modré čáře vystřelil zápěstím a puk před brankou tečoval za záda Branislava Konráda NICHOLAS JOHNSON (10+3)! Stav je 1:1. Asistence: Petr Kadlec (0+8) a Ondřej Kratěna (4+6).
     
    32:13
    Po komerční přestávce bude následovat další plzeňská přesilovka. Za podražení je vyloučen na dvě minuty Tomáš Valenta (OLO).
     
    31:51
    Po přistrčení od Michala Poletína se ve velmi dobré šanci zjevil slovenský útočník Ján Sýkora, ale puk poslal jen do betonu Branislava Konráda!
     
    29:40
    Dominik Kubalík nahrál na modrou čáru Pulpánovi, který ještě poslal puk na Indráka. Ten se snažil Konráda vyhnat z branky bekhkendovou kličkou. Povedlo se mu to, ale kotouč posléze poslal vedle branky! Velká škoda pro domácí tým.
     
    27:47
    Jiří Ondrušek (OLO) je za vražení na hrazení potrestán dvouminutovým trestem.
     
    26:39
    Velká šance Olomouce! Aleš Jergl našel před brankou zcela nehlídaného Petra Kafku, jehož druhé brance ale pozorným zákrokem zabránil Matěj Machovský!
     
    23:12
    Martin Vyrůbalík (OLO) míří na trestnou lavici za podražení, Plzeň si dnes podruhé zahraje přesilovku.
     
    16:19
    Domácí celek bude hrát přesilovou hru. Tomáš Valenta (OLO) inkasuje dvouminutový trest za hru s nedovolenou výstrojí a nabízí tak indiánům možnost vyrovnat.
     
    14:21
    Obrovská šance na vyrovnání! Indrák zachytil puk mezi kruhy a posunul ho na Dominika Kubalíka, jehož střelu téměř do odkryté branky ale nakonec Branislav Konrád fantasticky vyrazil nad svou svatyni!
     
    10:59
    Hosté už mohli vést o dvě branky! Do přečíslení dva na jednoho s pukem uháněl Tomáš Mikúš. Jeho pokus o přihrávku zblokoval David Sklenička, posléze se ještě hostující útočník dostal k několika pokusům, Matěj Machovský je ovšem všechny dokázal pokrýt!
    Petr KAFKA - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    03:41
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti se dostávají do vedení po velké chybě Nicholase Johnsona! Americký útočník ve vlastním pásmu rozehrál puk jen na napadajícího PETRA KAFKU (2+4), který nekompromisní střelou zápěstím do víka otevřel skóre dnešního zápasu! Bez asistence.

    Michal Belšán

    Góly a asistencie: 34. Johnson (Kadlec, Kratěna), 42. Sýkora (Hossa, Preisinger), 46. Preisinger (Pulpán) – 4. Kafka, 39. Řípa, 52. Mikúš (Kafka), 54. Mikúš (Kafka, Kucharczyk), 60. Laš (Knotek)


    HC Škoda Plzeň: Machovský (Polívka) – Moravčík, Jeřábek "A", Sklenička, Kadlec "A", Pulpán, Kubka – Kubalík, Kracík, Indrák – Johnson, Bližňák, Kratěna "C" – Hossa, Preisinger, Sýkora – Poletín, Lev, Schleiss
    HC Olomouc: Konrád (Vošvrda) – Vyrůbalík "C", Houdek, Jaroměřský, Valenta, Staněk, Ondrušek "A", Rašner – Laš "A", Knotek, Buc – Mikúš, Zeman, Kafka – Vodný, Řípa, Eberle – Jergl, Herman, Kucharczyk

    Rozhodca: Fraňo, Svoboda – Lučan, Kis

    Diváci: 3 520