Rusko – Česko 2:3 (kon.)
koniec
Rusko
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Česko
cz Nedeľa 08.11.2015, 10:00Turnaj 4 krajín hráčov do 20 rokov
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 10:00.
     
    Česká dvacítka je zatím jako jediná ze čtyř mužstev na turnaji čtyř zemí ve Finsku bez bodu. V prvním utkání dlouho držela vedení 2:1, nakonec ale prohrála 2:3. Výsledek druhého zápasu byl o poznání hrozivější, Češi totiž nestačili na Švédy v poměru 0:6. I v tomto utkání se ale svěřenci Jakuba Petr dlouho drželi, do 36. minuty činil rozdíl mezi oběma celky jen jeden gól.

    ŘEKLI PO UTKÁNÍ SE ŠVÉDSKEM:
    Dominik Lakatoš (útočník): „Ve druhé třetině jsme chtěli dobře bránit a nedostat gól, jenže to se nám nepovedlo. Každý si začal hrát, jak chtěl. Začali jsme hrát takový ‚hurá hokej‘ a Švédové toho využili. Následně už nás přehrávali.“

    Jakub Petr (hlavní trenér): „Hráli jsme dobře půlku utkání, ale to na této úrovni nestačí. Všechno vychází z osobních soubojů, prohrají se dva a psychika hráčů jde dolů, jsou to mladí kluci.“
     
    Rusové v pátečním utkání porazili Švédy 3:2 v prodloužení. V zápase museli dvakrát dotahovat, jenže se svými odpověďmi vždycky přispěchali velice rychle. Následně se jim ale nepovedlo dát ani jednu branku domácímu výběru Finska, který zvítězil 2:0.
     
    Vítejte u sledování přímo přenosu z utkání mezi českými a ruskými reprezentanty do 20 let. Všichni čtyři účastníci turnaje čtyř zemí, kromě Česka a Ruska tedy i Švédsko a Finsko, se přesunuli z Tampere do Hämeenlinny a právě odtud pro vás zprostředkujeme živý textový on-line přenos. Utkání české dvacítky začíná v 10:00
     
    Úvodní sestavy:

    Rusko: Georgijev (Samsonov) – Ljamkin, Slepcov, Charkin, Kudako, Cvetkov, Jelesin, Šuhin, Orlov – Koršikov, Kraskovskij (C), Polunin – Železkov, Iljenko, Kuzmenko – Zinovjev, Rubcov, Kaprizov – Boltanov, Vorobjov.

    Česko: Vejmelka (Lukeš) – Hronek, Rašner, Mikliš, Ščotka, Havlín, Sklenička, Bahounek – Kaše (C), Lakatoš, Veselý – Vopelka, Tomášek, Jašek – Ordoš, Andres, Gřeš – Christov, Černoch, Voženílek..
     
    Vítám vás z finské Hämeenlinny, kam zamířili česká dvacítka, aby zde odehrála poslední utkání turnaje čtyř zemí ve Finsku.
     
    Známe již sestavy obou celků. Oba týmy vrací do branky gólmany, kteří se objevili v brankovišti v úvodních zápasech turnaje. V české kleci bude Vejmelka, v té ruské Georgijev. Několik změn pak proběhlo v české obraně, útok zůstal beze změny. Rusové dnes nemohou počítat s kompletními čtyřmi formacemi. Přišli totiž o útočníka Denise Gurjanova, který dostal dodatečně trest za nesportovní chování v zápase proti Finům. Na buly totiž hlavou udeřil jednoho z protihráčů. V samotném utkání toto provinění ruského hokejisty rozhodčím uniklo, i přesto se Gurjanov trestu nevyhnul.
     
    Oba celky jsou na ledě, zazní státní hymny.
     
    Vše je připraveno na začátek, jde se na věc.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:21
    Ruské nahození zachytil za svou klecí Karel Vejmelka. Od něj se Češi ženou do první útočné akce dnešního utkání.
     
    00:53
    Rusové se sami nepovedou přihrávkou vyhnali z útočného pásma. Toho se snaží svěřenci Jakuba Petra využít.
     
    01:23
    Střela z hole Vopelky mířila vysoko, brankář Georgijev si s ní v pohodě poradil. Kotouč je nyní na hokejkách ruských hokejistů.
     
    02:00
    Velká šance Jana Ordoše. Ten se uháněl s pukem na své holi po pravém křídle, byl tísněn zadákem Ruska, přesto se dostal do kličky. Svůj blafák ale nedokázal dotáhnout do zdárného konce.
     
    03:12
    Rusové se nyní dlouhou dobu drželi v útočném pásmu, český tým ale svého soupeře k vážnějšímu ohrožení Vejmelkovy klece nepustil.
     
    03:35
    Po zakázaném uvolnění Česka se bude vhazovat po pravici Karla Vejmelky.
     
    03:52
    Radek Veselý nebyl daleko od branky. Kaše pro něj ve středním pásmu vybojoval kotouč, Veselý následně udělal pár kroků a vypálil. Brankáře Ruska ale nepokořil ani nadvakrát.
     
    04:30
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Po dvou nevyužitých šancích přichází trest. Až před branku se dokázal natlačit ARŤOM ŽELEZKOV, který svým důrazem dokázal procpat kotouč až za Vejmelkova záda. Asistence: Vadim Kudako.
     
    05:42
    Český tým se snaží rychle odpovědět, Rusové ale své obranné pásmo zatím dobře hlídají.
     
    06:01
    Poprvé v utkání se zakázaným uvolněním provinilo také mužstvo Ruska. Vhazování před gólmanem Georgijevem.
     
    06:21
    Polunin si u hrazení snažil obhodit obránce Havlína, to se mu ale nepovedlo. Český zadák ovšem nerozehrál dobře, proto se Rusové po chvíli dostali opět ke kotouči.
     
    07:19
    Proti kličce Iljenka dobře zasáhl obránce Hronek, jeho zásluhou může jít nyní český tým do útočné akce.
     
    07:49
    Kuzměnko se dokázal vymanit ze zajetí dvou protihráčů a snažil se dostat kotouč do sítě kolem pravé tyčky Vejmelkovy branky. To se mu ale nepovedlo, i když mu česká obrana dovolila i dorážku.
     
    08:01
    Ruského útočníka Polunina zastavil svým hvizdem čárový sudí, ten odpískal postavení mimo hru.
     
    08:21
    Český tým se hnal do útoku, Gřešovi se ale nepovedlo prudký kotouč na čepeli své kole zpracovat.
     
    09:22
    Černoch se snažil nahodit puk do prostoru před brankou, bohužel pro český tým byli v těchto místech pouze Rusové. Následně se pohotovým projektilem prezentoval Kaprizov, jeho rána zpoza obránce ale mířila nad břevno české branky.
     
    10:05
    Karel Vejmelka byl v pozoru, proto kotouč, který se najednou zjevil v jeho brankovišti, stihl rychle přikrýt.
     
    10:30
    Dlouhá nahrávka obránce Mikliše nebyla přesná, naštěstí pro něj a český tým ale puk mířil přesně na branku Georgijeva, proto se icing nepíská.
     
    11:01
    Teď už ale ano. Vopelka tečoval nahození z obranného pásma ještě před červenou čárou, hra se tak stěhuje před Vejmelku.
     
    11:15
    Lukáš Jašek se na levé straně kluziště rozjel a následně z levého kruhu vystřelil. Jeho rána ale byla ruským obráncem ztečována mimo branku.
     
    11:48
    Česká dvacítka se teď bude muset bránit. Dvě trestné minuty inkasoval Jan Ordoš (CZE), provinil se hákováním.
     
    12:04
    Českému mužstvu se podařilo zásluhou dobré práce Voženílka dostat kotouč až k brankáři Georgijevovi.
     
    12:29
    Vít Christov se obětavě položil do jedné z ruských střel. Karel Vejmelka tak nemusel zasahovat a český tým se osvobozuje.
     
    13:19
    Rusové mají výhodu ještě jednoho muže v poli, dá-li se to tak říct. Voženílek totiž ztratil hokejku.
     
    13:48
    Ordoš je na ledě, první oslabení utkání čeští junioři zvládli.
     
    13:56
    V plném počtu svěřenci Jakuba Petra nevydrželi dlouho. Tomáš Havlín (CZE) zasáhl jednoho z Rusů vysokou holí přímo do obličeje. Následuje tak další přesilovka sborné. Ruská přesilovka bude trvat čtyři minuty, ruský hráč má totiž krvavé zranění.
     
    14:17
    Rašner už měl kotouč na hokejce, následně mu ale puk trochu popojel, což mu znemožnilo vyhodit jej z obranné třetiny.
     
    14:32
    Kudakovi střelu ukryl Karel Vejmelka ve své výstroji. Nebyl to pro něj příliš těžký zákrok, na ránu ruského hokejisty totiž dobře viděl.
     
    15:29
    Hraje se nyní na území Ruska, což českým mladíkům náramně vyhovuje.
     
    16:15
    Čtyřminutová ruská přesilovka se již přesunula do své druhé poloviny, Češi ale zatím dobře brání a svému soupeři příliš prostoru k manévrování nenechávají.
     
    17:17
    Alex Rašner se netradičně v roli obránce dostal v oslabení do samostatného úniku! Jeho úmysl trefit mezírku mezi brankářovými betony ale nevyšel.
     
    17:33
    Mikliš posunul puk ze středního pásma za ruskou branku.
     
    17:56
    Rusko svou dlouhou přesilovou hru nedokázalo využít. Obránce Havlín opustil trestnou lavici, a česká dvacítka je tak zpět v plném počtu.
     
    18:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Další samostatný únik českého mužstva končí brankou! Tváří v tvář uspěl proti brankáři Georgijevovi útočník RADEK VESELÝ, který zamířil nad vyrážečku ruského brankáře. Veselý se prosadil na turnaji již podruhé. Asistence: David Sklenička.
     
    19:05
    Krátce po vyrovnání se bude muset české mužstvo znovu bránit. Dvouminutový trest za podražení dostal Tomáš Andrés (CZE).
     
    19:50
    Rusové si tak dlouho hráli s kotoučem, až se nakonec sami dostali z útočné třetiny.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina končí za nerozhodného 1:1. Česká dvacítka inkasovala branku už v páté minutě, kdy se svým důrazem sklidil ovoce Železkov. Následně Češi přežili čtyřminutové oslabení a následně na konci prvního dějství udeřili. V samostatném úniku se prosadil Radek Veselý.

    Druhá třetina začne přibližně v 10:46.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:23
    Rusové dohrávají svou přesilovku z konce prvního dějství, Češi se ale i nadále dobře brání.
     
    20:53
    Ljamkinova rána mířila mimo Vejmelkovu branku, následně se českému týmu opět povedlo vyhodit puk.
     
    21:05
    Češi jsou opět v plném počtu.
     
    21:19
    Po jednom ze soubojů zůstal na ledě chvíli ležet ruský kapitán Kraskovskij. Rozhodčí proto přerušil hru. Kraskovskij se naštěstí sám zvedl a po svých odjel na střídačku.
     
    21:51
    České mužstvo bylo zastaveno píšťalkou čárového sudího. Kvůli postavení mimo hru je tak hra přerušena, následovat bude vhazování ve středním pásmu.
     
    22:26
    Karel Vejmelka si dobře poradil se střelou z mezikruží, posléze lapil i ruskou dorážku.
     
    22:50
    Polunin si na útočné modré čáře neporadil s Tomášem Andrésem, který mu zabránil projít před Vejmelku.
     
    23:40
    Rychlý útok zakončili čeští hokejisté střelou z mezikruží, o kterou se postaral Daniel Voženílek.
     
    24:13
    Rusové se pokusili o dlouhé nahození do útočného pásma. To mělo hlavu a patu. Polunin byl totiž v rychlosti, a nakonec nadělal české obraně hodně starostí. Následně se musela hra přerušit kvůli posunutí české branky.
     
    24:28
    Vejmelka lapil střelu z levého kruhu. Následuje další vhazování po jeho pravé ruce.
     
    24:40
    Češi získali buly v útočném pásmu. Následně se před Georgijevovou klecí strhla menší potyčka, hlavním aktérem byl hlavně obránce Havlín. Rozhodčí ale dokázali hráče včas uklidnit.
     
    25:13
    Slepcovovu ránu se Gřešovi povedlo ztečovat mimo branku.
     
    26:15
    Černoch uštědřil jednomu z Rusů pořádný hit, po kterém borec v červeném ztratil svou helmu. Během toho, co musel odjet vystřídat, se čeští junioři dostali před Georgijevem do dobrých příležitostí. Nakonec ale puk přes hradbu těl až k ruskému gólmanovi nedoletěl.
     
    27:22
    První formace na chvíli sevřela Rusy v jejich pásmu. Puk na branku nahazoval Veselý, Kaše se snažil o clonu, nakonec ale Georgijev zasahovat nemusel.
     
    28:09
    Kraskovského střele z mezikruží moc nechybělo, puk si ale nakonec cestu mezi tři tyče české klece nenašel.
     
    28:44
    Troufnu si říct, že svěřenci Jakuba Petra jsou v posledních okamžicích o něco lepší než soupeř. Nerozhodné skóre ale stále trvá.
     
    29:12
    Kudako se na modré čáře napřáhl téměř až ke stropu, Vejmelkovu branku ale nakonec o kousek minul. To českého brankáře určitě potěšilo, rána to byla totiž velice tvrdá.
     
    29:50
    Bahounkovo nahození se snažil tečovat před ruskou klecí Lakatoš, bohužel pro český tým se mu to ale nepovedlo.
     
    30:14
    Rusové se chtěli dostat do rychlého útoku, ten se jim sice úplně nezdařil, alespoň však získali vhazování v útočném pásmu.
     
    30:42
    Ruskému mužstvu v posledních okamžicích chybí klid na hokejkách. Po další nezdařilé přihrávce se píská zakázané uvolnění.
     
    31:12
    Skvěle teď zasáhl za svou brankou Ondřej Mikliš, kdyby totiž nechal přihrávku zpoza klece projít, mohlo by to pro brankáře Vejmelku znamenat velké nebezpečí.
     
    31:40
    Proti střele Jelesina teď Vejmelka zasáhl, ani neví jak. Dělovka od modré čáry trefila konec jeho pravého betonu.
     
    32:10
    Rusové chtěli ohrozit branku českého gólmana ihned po buly, vše však dospělo pouze k tomu, že Vejmelka přikryl odražený kotouč pod svou lapačkou.
     
    33:00
    Christov teď s Voženílkem odvedli dobrou práci v pásmu soupeře, kterého velice nepříjemně napadali.
     
    33:19
    Po nepovedené nahrávce Ščotky je odpískáno zakázané uvolnění, hra se přesouvá před českého gólmana.
     
    33:37
    Česko právě vstřelilo branku!
    Jednoduchost v podání českého mužstva slaví úspěch. Rašnerovu střelu od modré čáry vyrazil Georgijev pouze na hůl DOMINIKA LAKATOŠE, který neměl se zakončením do odkryté klece větší problém. Asistence: Alex Rašner, Filip Hronek.
     
    35:00
    Nechybělo mnoho a Češi mohli vést o dvě branky! Gřeš ale Georgijevův beton v těsné blízkosti nedokázal přehodit.
     
    35:51
    České mužstvo po vstřelené brance po ledě doslova léta, nyní nedovolil brankáři Georgijevovi rozehrát Tomáš Andres.
     
    36:05
    Černoch ruskému gólmanovi dobře clonil ve výhledu, kotouč ale nemířil do prostoru tří tyčí ruské klece.
     
    36:39
    Podruhé v krátkém časovém sledu se dostal do šance útočník čtvrté české čtvrté formace Jiří Černoch. Jeho bombu dokázal Georgijev na poslední chvíli vyrazit.
     
    37:21
    Zakázané uvolnění ruského mužstva, tlak českých mladíků tak může pokračovat.
     
    37:48
    David Kaše nejdřív pohledem naznačoval, že bude nahrávat. Nakonec se ale rozhodl ke střele, které chybělo jen pár centimetrů.
     
    38:33
    Český kapitán od začátku turnaje patří k nejlepším českým hráčům, nyní se díky němu udrželi čeští mladíci na kotouči.
     
    39:05
    Češi budou v poslední minutě druhého dějství hrát přesilovou hru. Na trestné lavici sedí Vadim Kulako (RUS).
     
    39:49
    České mužstvo dokázala několik vteřin udržet puk na své hokejce, ke střele se ale nedostalo a Rusové se osvobodili.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Češi odehráli výbornou druhou třetinu, po které se mohou radovat z dosavadního vedení 2:1. Dobrá obrana a bojovná hra v útoku byla odměněna brankou Lakatoše z 34. minuty. Čeští mladíci už na tomto turnaji jednou po dvou třetinách v poměru 2:1 vedli. Bylo to v úvodním duelu proti domácím Finům, tehdy ale nedokázali utkání dovést do vítězného konce. Uvidíme, zda se jim to povede dnes proti Rusku.

    Třetí perioda odstartuje přibližně v 11:32.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:35
    Hronkovu ránu chtěl tečovat David Kaše, střela ale místo hokejky trefila jeho tělo. Rusové se následně osvobodili.
     
    41:05
    Rusové jsou v plném počtu.
     
    41:37
    Druhá česká formace dobře napadala soupeře už v jeho obranném pásmu. Rusům nezbylo nic jiného, než se osvobodit zakázaným uvolněním.
     
    42:30
    Nahození od hrazení nenadělalo Vejmelkovi žádné potíže, před dotírajícími Rusy ale kotouč raději podržel pod svou lapačkou.
     
    42:51
    Další nepřesná nahrávka ruských hokejistů znamená další zakázané uvolnění. Vhazování po pravici brankáře Georgijeva.
     
    43:00
    Jašek byl nyní vykázán z kruhu pro vhazování.
     
    43:16
    Jaškova křížná přihrávka jen byla jen o něco delší, než by potřeboval jeho spoluhráč Vopelka.
     
    43:49
    Tomečkova střela z voleje byla velice tvrdá, Georgijev ji však včas viděla a také ji vyrazil.
     
    43:57
    Na trestnou lavici zamířil Ilja Zinovjev (RUS), české mužstvo tak bude mít výhodu jednoho muže v poli.
     
    44:13
    Češi budou hrát dlouhou přesilovku pět na tři! Dvě trestní minuty dostal kapitán Ruska Pavel Kraskovskij (RUS).
     
    44:13
    Trenér Jakub Petr ví, že tohle je velká šance, jak navýšit vedení. Proto si bere oddechový čas.
     
    44:29
    Hronek si s Rašnerem dvakrát vyměnili kotouč, nakonec vypálil první jmenovaný, Georgijev ale dokázal jeho ránu vyrazit do ochranné sítě.
     
    44:56
    Chtělo by to zřejmě více střelby. Češi teď až zbytečně kombinovali, Kašeho nahrávku dokázali Rusové zachytit.
     
    45:23
    Rašnerovu střelu po ledě dokázal Georgijev zneškodnit.
     
    45:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Česká dvacítka dlouhou přesilovku pět na tři využívá! Kašeho nahrávku sice dokázal zablokovat brankář Georgijev, jenže puk se následně odrazil na hokejku DAVIDA TOMÁŠKA, který se z prostoru brankoviště nemýlil. Asistence: David Kaše, Filip Hronek.
     
    46:13
    Rusové hrají v plném počtu, Kraskovskij je zpět na ledové ploše.
     
    47:17
    Rusové cítí, že dvoubrankový náskok českého týmu by už nemuseli dohnat, proto se snaží o co nejrychlejší snížení. Česká obrana v čele s brankářem Vejmelkou je ale zatím proti.
     
    48:03
    Puk vyletěl do prostoru mezi střídačkami, bude se vhazovat ve středním pásmu.
     
    48:22
    Ruské mužstvo bylo zastaveno čárovým rozhodčím, ten viděl postavení mimo hru. Následně se ještě v obranném pásmu Česka požduchovali Sklenička s Železkovem, čároví rozhodčí ale dokázali jejich potyčku zastavit už v zárodku.
     
    49:22
    V posledních desítkách vteřin se hraje převážně v obranném pásmu českého mužstva.
     
    49:53
    Odražený kotouč zpoza branky se podařilo Karlu Vejmelkovi zachytit a ukrýt pod svou rukavicí.
     
    50:12
    Jašek vybojoval po puk v rohu kluziště, odtud jej adresoval na modrou čáru na hůl Alexe Rašnera. Jeho tvrdá rána ale úspěch nepřinesla.
     
    51:01
    Příležitost pro ruské mužstvo. Ondřej Mikliš (CZE) totiž u vlastní branky podrazil jednoho ze soupeřů, což pozornosti hlavních sudí neuniklo.
     
    51:46
    Korškova nahrávka nenašla hůl Krasnovského. Následná střela od modré čáry mířila jen do bočního oblouku Vejmelkovy branky.
     
    52:31
    Tomášek se zmocnil kotouče, který následně dokázal vyhodit z obranné třetiny.
     
    52:47
    O další osvobození českého týmu se postaral Havlín.
     
    53:01
    Mikliš opustil trestnou lavici, Češi tak přežili i další oslabení.
     
    53:32
    Kašeho trefa ruská střela. Od jeho chráničů se puk odrazil do středního pásma.
     
    54:18
    Střela Tomáše Gřeše orazítkovala spodní část pravé tyčky ruské branky!
     
    54:58
    Kudako se od modré čáry vydal až před Vejmelkovu klec, naštěstí pro český tým se mu však nepodařilo zakončit.
     
    55:58
    Havlín se teď v obranném pásmu dopustil chyby, kterou za něj musel jen pomocí nedovoleného zákroku hasit David Sklenička (CZE).
     
    56:10
    Rašner teď zachránil český tým! Jeden z ruských hráčů už dorážel téměř do prázdné branky, jenže právě Rašnerova hůl mu ve skórování zabránila.
     
    57:04
    Vejmelka měl zakrytý výhled, přesto se mu podařilo kotouč vyrazit.
     
    57:41
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Koncovka utkání bude zřejmě ještě pořádně dramatická. Karel Vejmelka nestačil na tvrdou střelu z pravého kruhu, kterou na něj vyslal ALEXEJ SLEPCOV. Asistence: Pavel Kraskovskij.
     
    58:17
    Tým Ruska si bere oddechový čas. Bude se vhazovat v obranném pásmu českého mužstvo, Georgijev proto zřejmě zůstane na střídačce.
     
    58:17
    Je to tak, Rusko zkusí hru v šesti!
     
    58:45
    Češi dokázali dostat kotouč ze své obranné třetiny.
     
    58:57
    Sborná se vystavila do postavení mimo hru. Buly se bude ve středním pásmu, proto se Georgijev vrací do klece.
     
    59:08
    Georgijev je zpět na střídačce, Rusko opět hraje v power-play!
     
    59:16
    Karel Vejmelka ukryl střelu ve své náruči. Po přerušení se bude vhazovat po jeho levici. Dramatický závěr utkání pokračuje.
     
    59:42
    Ljamkinova střela zamířila vedle české branky.
     
    Konec zápasu.
     
    Utkání končí, česká dvacítka vítězí 3:2. Tři body proti Rusku jsou nejlepší odpovědí po včerejší vysoké porážce od Švédska. Rozhodující branku zaznamenal Tomáš, který se prosadil v dvojnásobné přesilovce. Češi tak na finském turnaji čtyř zemí skončili třetí, právě před ruským týmem.
     
    Nejlepší hráči utkání:
    RUS: Jegor Korškov (0+0)
    CZE: Radek Veselý (1+0)
     
    Z posledního zápasu české reprezentační dvacítky na turnaji čtyř s s vámi loučím. Přeji hezký zbytek dne. (12:10:55)

    David Jahoda

    Góly a asistencie: 5. Železkov (Kudako), 58. Slepcov (Kraskovskij) – 19. Veselý (Sklenička), 34. Lakatoš (Rašner, Hronek), 46. Tomášek (Kaše, Hronek)


    Rusko: Georgijev (Samsonov) – Ljamkin, Slepcov, Charkin, Kudako, Cvetkov, Jelesin, Šuhin, Orlov – Koršikov, Kraskovskij (C), Polunin – Železkov, Iljenko, Kuzmenko – Zinovjev, Rubcov, Kaprizov – Boltanov, Vorobjov.
    Česko: Vejmelka (Lukeš) – Hronek, Rašner, Mikliš, Ščotka, Havlín, Sklenička, Bahounek – Kaše (C), Lakatoš, Veselý – Vopelka, Tomášek, Jašek – Ordoš, Andres, Gřeš – Christov, Černoch, Voženílek.