LA Kings – Florida 4:1 (kon.) | Montreal – Boston 4:2 (kon.) | Washington – Toronto 3:2 (1:0 po s.n.)
Carolina – Ottawa 3:2 (po pr.) | Winnipeg – Philadelphia 0:3 (kon.) | Nashville – St. Louis 0:4 (kon.)
Minnesota – Tampa Bay 1:0 (kon.) | Arizona – NY Rangers 1:4 (kon.) | Calgary – Pittsburgh 5:2 (kon.)
San Jose – Anaheim 0:1 (kon.) | Detroit – Dallas 1:4 (kon.) | NJ Devils – Vancouver 4:3 (po pr.)
NY Islanders – Boston 1:2 (kon.)
koniec
Detroit Red Wings
1:4 (1:2, 0:0, 0:2)
Dallas Stars
cz Nedeľa 08.11.2015, 21:00 • Joe Louis Arena, Detroit (kapacita 20027 míst) • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:42 Cody EAKIN - 1:4

     
    59:42
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají ještě jednu trefu do odkryté branky! Lehtonen se sice zapotil při střele Mika Greena, po zisku kotouče se ovšem z obranné modré čáry trochu šťastně trefil CODY EAKIN! Asistence: Jamie Benn.
     
    59:10
    Vernon Fiddler je vyloučen za zdržování hry – vyhození kotouče mimo hrací plochu. Mrázek tak opět putuje na střídačku, Detroit se ještě pokusí s výsledkem něco udělat.
    58:52 Tyler SEGUIN - 1:3

     
    58:52
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté si dnes odvezou z Hockeytownu plný počet bodů! Stars vybojovali kotouč v obranném pásmu, který se dostal k TYLERU SEGUINOVI, jenž ze středního pásma trefil přesně odkrytou branku Red Wings! Asistence: Patrick Sharp a John Klingberg.
     
    57:45
    Trenér Dallasu Lindy Ruff si vybírá oddechový čas, mezitím domácí kouč Blashill odvolává Mrázka z branky. Detroit to zkusí v šesti hráčích v poli.
     
    53:06
    Petr Mrázek si vychutnal zákrok lapačkou proti dobré střele Tylera Seguina!
     
    52:05
    Aleš Hemský tvrdým hitem narazil Ericssona na hrazení. Rázný švédský bek si nenechal nic líbit a hned se do českého šikuly pustil. Rozhodčí vše vyřešil jen menším trestem pro Jonathana Ericssona za hrubost, což se absolutně nelíbí domácí střídačce v čele s Jeffem Blashillem.
     
    48:09
    Dallas si po dlouhé době zahraje přesilovou hru, za hákování je vyloučen Mike Green.
     
    47:09
    Jimmy Howard nakonec nebude moct v zápase pokračovat dál, na scénu tak přichází Petr Mrázek!
     
    46:54
    Jimmy Howard teď se svými spoluhráči ustál kritickou chvíli, kdy se po přečíslení dvou na jednoho ocitl kotouč v brankovišti. Spezza pak kolenem nešťastně atakoval domácího brankáře do hlavy, rozhodčí ale nepřerušil hru a Howard se pak v přerušené hře hodně zlobil. Hostující hráči každopádně ani na několikátý pokus nedokázali nasměrovat puk do odkryté branky!
     
    43:40
    Další přesilová hra pro Detroit. Za faul vysokou holí je vyloučen Tyler Seguin.
     
    36:02
    Dvakrát během krátké chvíle se do velkých šancí dostal dnešní debutant Andreas Athanasiou, obě střely ale poslal těsně vedle branky!
     
    30:53
    Detroit si zahraje další přesilovou hru, trest za příliš mnoho hráčů na ledě míří odsedět Tyler Seguin.
     
    30:37
    Ve velké šanci se nyní po dobře přihrávce od Zetterberga ocitl Justin Abdelkader, z bezprostřední blízkosti branky zamířil těsně vedle!
     
    29:47
    Ve velké šanci se ocitl Tomáš Tatar, kterému před branku naservíroval puk Gustav Nyquist. Slovenský kanonýr nastřelil jen Lehtonena!
     
    22:57
    Druhá přesilová hra pro Red Wings v zápase, za podražení míří na trestnou lavici Radek Faksa.
    19:34 Gustav NYQUIST - 1:2
     
    19:34
    Detroit právě vstřelil branku!
    Domácím se ovšem přesilová hra podařila využít! Mike Green nabil na modrou čáru pro Kronwalla, který naznačil tvrdou střelu, ale nakonec vyslal perfektní střílenou přihrávku přesně na hůl GUSTAVA NYQUISTA, který puk nasměroval mezi Lehtonenovy betony! Asistence: Nicklas Kronwall a Mike Green.
     
    18:13
    První přesilová hra pro Dallas, za hákování míří na trestnou lavici obránce Johnny Oduya.
    15:19 Valerij NIČUŠKIN - 0:2
     
    15:19
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté přidávají další branku! VALERIJ NIČUŠKIN nejdříve s kotoučem na hokejce obkroužil branku, přihrál na modrou čáru Jordiemu Bennovi, po jehož střele se Ničuškin dostal hned ke dvěma dorážkám a tu druhou zúročil v branku! Asistence: Jordie Benn a Jyrki Jokipakka.
     
    12:00
    Dylan Larkin se úžasně protáhl po pravé straně a nabídl obrovskou šanci Benu Smithovi, který trefil Lehtonena do betonu!
    07:22 Patrick SHARP - 0:1
     
    07:22
    Dallas právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovou hru rychle využívají! John Klingberg si zpracoval přihrávka na modré čáře, udělal několik kroků na střed a pak perfektní přihrávkou uvolnil u pravé tyče PATRICKA SHARPA, který zametl kotouč za Howarda! Asistence: John Klingberg a Tyler Seguin.
     
    07:04
    Uvidíme první přesilovou hru v dnešním zápase, za nedovolené bránění je vyloučen Dylan Larkin.

    Adam Lacek

    Góly a asistencie: 20. Nyquist (Kronwall, Green) – 8. Sharp (Klingberg, Seguin), 16. Ničuškin (Jo. Benn, Jokipakka), 59. Seguin (Sharp, Klingberg), 60. Eakin (Ja. Benn)


    Detroit Red Wings: Howard (od 48. Mrázek) – Kronwall, Smith, DeKeyser, Green, Marčenko, Ericsson – Abdelkader, Zetterberg (C), Larkin – Tatar, Sheahan, Nyquist – Athanasiou, Helm, Pulkkinen – Miller, Glendening, Andersson. Trenér: Jeff Blashill.
    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Goligoski, Klingberg, Oduya, Demers, Jokipakka, Jo. Benn – Ja. Benn (C), Seguin, Sharp – Janmark, Eakin, Spezza – Shore, Faksa, Ničuškin – Hemský, Fiddler, Sceviour. Trenér: Lindy Ruff.

    Rozhodca: Skilliter, St. Laurent – Murphy, Berg

    Diváci: 20027 (vyprodáno)