LA Kings – Florida 4:1 (kon.) | Montreal – Boston 4:2 (kon.) | Washington – Toronto 3:2 (1:0 po s.n.)
Carolina – Ottawa 3:2 (po pr.) | Winnipeg – Philadelphia 0:3 (kon.) | Nashville – St. Louis 0:4 (kon.)
Minnesota – Tampa Bay 1:0 (kon.) | Arizona – NY Rangers 1:4 (kon.) | Calgary – Pittsburgh 5:2 (kon.)
San Jose – Anaheim 0:1 (kon.) | Detroit – Dallas 1:4 (kon.) | NJ Devils – Vancouver 4:3 (po pr.)
NY Islanders – Boston 1:2 (kon.)
koniec
Montreal Canadiens
4:2 (0:1, 1:1, 3:0)
Boston Bruins
cz Nedeľa 08.11.2015, 01:00 • Bell Centre, Montreal • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:12 Max PACIORETTY - 4:2
     
    59:12
    Montreal právě vstřelil branku!
    A je dokonáno! Hosté se nedokázali usadit v útočném pásmu a Gallagher nastartoval k prázdné brance MAXE PACIORETTYHO! Ten už byl sice ve velikém úhlu, ale nezaváhal a odkrytou klec trefil. Asistence: Brendan Gallagher.
    58:52 David DESHARNAIS - 3:2
     
    58:52
    Montreal právě vstřelil branku!
    Domácí hráči dokonávají obrat, když trestají naprosto zbytečné vyloučení Krejčího! DAVID DESHARNAIS si našel svoji pozici před brankovištěm a dokázal dorážet střelu od modré čáry za již rozhozeného Gustavssona! Asistence: Alex Galchenyuk a Andrej Markov.
    48:58 Lars ELLER - 2:2
     
    48:58
    Montreal právě vstřelil branku!
    Před chvíli to ještě nevyšlo, teď už domácí srovnávají! Galchenyuk vyvezl puk zpoza brány k pravému mantinelu a vypálil. Hostující gólman zasáhl, před bránou byl však téměř okamžitě LARS ELLER, který dokázal propíchnout puk mezi Gustavssonovy betony! Asistence: Alex Galchenyuk a Devante Smith-Pelly.
    28:51 Frank VATRANO - 1:2
     
    28:51
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí jdou opět do vedení! FRANK VATRANO si vyvezl puk na modrou čáru a odtamtud vypálil. Jeho rána prošla za Condona i díky dobrému clonění Erikssona! Vatrano si tak ve svém prvním zápase NHL připisuje první branku! Asistence: Colin Miller a David Krejčí.
    21:09 Tomáš PLEKANEC - 1:1
     
    21:09
    Montreal právě vstřelil branku!
    A máme srovnáno! To byla naprosto parádní trefa! Gallagher předal puk z rohu kluziště na pravý kruh pro TOMÁŠE PLEKANCE. Ten si musel kotouč nejprve zpracovat, ale následně vypálil naprosto nechytatelně do protějšího rohu Gustavssonovy brány! Asistence: Brendan Gallagher a P.K. Subban.
    01:50 Loui ERIKSSON - 0:1
     
    01:50
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nejúspěšnější tým na přesilové hry se opět předvedl! Ryan Spooner přenechal puk na vrchol pravého kruhu pro Patrice Bergerona a jeho ránu ještě tečoval LOUI ERIKSSON! Ten byl dobře postavený před brankovištěm a našel si letící puk. Asistence: Patrice Bergeron a Ryan Spooner.

    Filip Ardon

    Góly a asistencie: 22. Plekanec (Gallagher, Subban), 49. Eller (Galchenyuk, Smith-Pelly), 59. Desharnais (Galchenyuk, Markov), 60. Pacioretty (Gallagher) – 2. Eriksson (Bergeron, Spooner), 29. Vatrano (C. Miller, Krejčí)


    Montreal Canadiens: Condon (Tokarski) – Subban, Markov, Petry, Jemelin, Gilbert, Beaulieu – Gallagher, Plekanec, Pacioretty – Byron, Galchenyuk, Eller – Weise, Desharnais, Fleischmann – Smith-Pelly, Mitchell, Flynn
    Boston Bruins: Gustavsson (Rask) – C. Miller, Chára, McQuaid, Krug, K. Miller, Trotman – Connolly, Bergeron, Marchand – Vatrano, Krejčí, Eriksson – Hayes, Spooner, Beleskey – Rinaldo, Kemppainen, Talbot

    Rozhodca: Luxmore, Lee – Galloway, Barton