Švajčiarsko – Švédsko 5:12 (kon.) | Česko – Fínsko 3:6 (kon.)
koniec
Česko
3:6 (1:2, 0:3, 2:1)
Fínsko
cz Sobota 07.11.2015, 19:00 • hala Vodova, Brno • Euro Floorball Tour (mužov)
Predzápasové kurzy
     
    55:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi snižují v oslabení! Aktivní hry Čechů v nerovnovážném počtu využil MICHAL PODHRÁDSKÝ, který se na levé straně opřel do odraženého míčku a střelou pod horní tyč nedal Kosonenovi šanci – 3:6!
     
    51:58
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové se prosazují také v přesilovce! Po kombinaci za brankou se míček dostal před českou svatyni, kde si jej našel TATU VAANANEN a pohodlně zvýšil náskok severského celku – 2:6!
     
    44:29
    Česko právě vstřelilo branku!
    Že by drama? Češi rozjeli opět přesilovku přes Milana Tomašíka. Ten posunul míček na pravou stranu k Sladkému, který střílenou přihrávkou našel na brankovišti volného JIŘÍHO CURNEYHO a ten zamířil přesně – 2:5!
     
    38:35
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové se ubránili a zasazují soupeři direkt na konci oslabení! Kukkola průnikovou přihrávku vybídl MIKU MOILANENA a ten ukázkovým blafákem překonal Kafku – 1:5!
     
    25:04
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Další branka v Kafkově síti! Z dálky vypálil Hakonen a český brankář jeho střelu vyrazil pouze před sebe, kde se nejrychleji zorientoval CASPER PFITZNER a doklepl míček do české svatyně – 1:4!
     
    23:44
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové znovu vedou dvě branky! Nikterak výraznou přízemní ránu téměř od půlící čáry vyslal RISTO TOLLIKKO a jeho pokus skončil k údivu všech za Tomášem Kafkou – 1:3!
     
    17:18
    Česko právě vstřelilo branku!
    Výborně! Češi snižují zásluhou MARTINA TOKOŠE, který se postavil k trestnému střílení, vymíchal finského brankáře a zakončil svůj blafák střelou po zemi mezi ruku a tělo – 1:2!
     
    14:15
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Kotilainen obkroužil s míčkem prostor za brankou a následně předložil hrací předmět volnému JOONEMU JUNKKARINENOVI, který z dálky propálit Kafku střelou mezi ruku a tělo – 0:2!
     
    08:28
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Finové jdou do vedení! Po zmatcích v zadních řadách našel Tollikko na pravé straně zcela volného EEMELI SALINA a ten dokázal propálit poprvé Tomáše Kafku – 0:1!

    Daniel Kinc

    Góly a asistencie: 18. Tokoš (t.s.), 45. Curney (Sladký), 56. Podhrádský (Jendrišák) – 9. Salin (Tollikko), 15. Junkkarinen (Kotilainen), 24. Tollikko (Kohonen), 26. Pfitzner (Hakonen), 39. Moilanen (Kukkola), 52. Väänänen (Salin)


    Česko: Kafka (Souček) – Kuncman, Beneš, Suchánek, Šešulka, Podhrádský, Heřmanský – Tyl, Jendrišák, Curney – Šebesta, Sladký, Tokoš – Natov, Mikeš, Bagin – Tomašík, Hájek, Ondrušek.
    Fínsko: Kosonen (Ihme) – Hakonen, Kivilehto, Tölikkö, Väänänen, Salo, Holopainen, Talvitie, Junkkarinen – Pfitzner, Kukkola, Moilanen – Salin, Kohonen, Kailiala – Kotilainen, Pylsy, Manninen – Jokinen.

    Rozhodca: Thomas Baumgartner, Thomas Klasi