Toronto – Dallas 4:1 (kon.) | Chicago – LA Kings 4:2 (kon.) | Vancouver – Philadelphia 4:1 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
Dallas Stars
cz Utorok 03.11.2015, 01:40 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Morgan RIELLY - 4:1
     
    59:48
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hosté ujížděli ve čtyřech na jednoho, kde nakonec Lupul nahrál na levé křídlo MORGANU REILLYMU, jenž poslal puk do horních pater hostující brány. Asistence: Joffrey Lupul.
     
    58:49
    John Klingberg (DAL) je vyloučen na dvě minuty za podražení, které však Komarov hodně přihrál.
     
    58:00
    Další dělovka Seguina už měla gólové parametry, ale Reimer stihl včas zaklapnout své betony
     
    57:53
    Stars to zkusí v šesti.
     
    54:27
    Odyua se hodně jednoduše prokličkoval až před Reimera, kterého však už nedokázal překonat se svým bekhendovým zakončením.
     
    50:25
    Tak to je tedy hodně přísné vyloučení Alexe Goligoského (DAL), jenž bude pykat dvě minuty na trestné lavici za hákování Kadriho.
     
    49:18
    Stars se dostali do zakončení ve vlastním oslabení, kde nakonec Jamie Benn připravil šanci pro Eakina, kterého však opět dokázal vychytat Reimer.
     
    48:17
    Útočná snaha Dallasu se navíc na dvě minuty odmlčí, protože za nedovolené bránění si na trestné lavici odbude svůj trest Jason Spezza (DAL).
     
    46:07
    Ničuškin byl faulován při svém úniku, a tak je nařízeno trestné střílení.
     
    44:48
    Domácí byli v situaci dva na nikoho, jenže van Riemsdyk nedokázal přesně přihrát Kadrimu, jenž tak musel pro puk až do rohu kluziště!
     
    44:02
    Tak Reimer si zřejmě vybírá své štěstí na celou sezónu. Seguinovu střelu od modré tečoval Goligoski a Reimer už byl překonaný, jenže puk trefil přesně tyč domácí brány.
     
    43:14
    Tak dnes to Dallasu opravdu nesedí! Sharp byl zcela sám před Reimerem, jenže hostující útočník trefil přímo nastavenou lapačku Reimera.
     
    39:45
    Dallas si ještě v poslední minutě vybojoval přesilovou hru, když byl Janmark podražen Dionem Phaneufem (TOR), jenž si tak odsedí dvě minuty.
     
    37:01
    Při Reimerovi dnes stojí i hodně velké štěstí, když se po Sharpově střele dostal k puku Seguin, jenž orazítkoval tyč za zády domácího brankáře.
    Joffrey LUPUL - 3:1
     
    32:45
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Kadri získal puk za bránou Dallasu, odkud jej poslal před Niemiho na JOFFREYHO LUPULA, jenž už si z bezprostřední blízkosti poradil s brankářem Dallasu a navýšil vedení Toronta. Asistence: Nazem Kadri, Brad Boyes.
     
    32:29
    Faksa uháněl v oslabení zcela sám na Reimera a jeho střela skončila přesně na spojnici domácí brány!
     
    31:16
    Cody Eakin (DAL) přehnal svou snahu ze zastaveném Kadriho až jej zahákoval přímo před zraky rozhodčího, a dostává tak za svůj zákrok dvě minuty.
     
    30:45
    Reimer měl nyní obrovské štěstí, když se po vyražené střele od Demerse dostal k odraženému puku Faksa, který už měl před sebou prázdnou bránu, avšak domácího brankáře zastoupil v brankovišti jeden z obránců Toronta!
     
    22:44
    Toronto nyní hrálo v šesti hráčích na ledě, a tak uvidíme první přesilovku Dallasu. Dvě minuty nakonec odsedí Nazem Kadri (TOR).
    Joffrey LUPUL - 2:1
     
    20:21
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Maple Leafs předvádějí parádní vstup do druhé třetiny, když Reilly vystřelil od modré čáry a Niemi jeho střelu vyrazil před sebe, kde byl připravený JOFFREY LUPUL, jenž si puk přebral a ihned jej poslal za záda finského brankáře Dallasu. Asistence: Morgan Reilly.
     
    17:38
    Bozak dostal příliš prostoru na levé straně, a tak následně najel až na Niemiho, který jeho střelu vyrazil přímo ke Komarovi, který už mohl poslat Toronto do vedení, jenže fonský brankář předvedl další parádní zákrok.
     
    17:05
    Toronto si navíc zahraje svou první přesilovou hru v utkání, protože Jamie Benn (DAL) odpálil puk z obranné třetiny až do hlediště a za svůj počin dostává dvě minuty za zdržování hry.
     
    15:48
    Dallasu vyšla coach challenge, když byl Grabner nakonec skutečně dříve v útočné třetině než puk, a tak branka Toronta nemůže platit!
     
    15:48
    Hostující trenér však zkouší svou challenge, protože na začátku celého útoku byl možná ofsajd domácích hráčů!
     
    15:48
    Brad Boyes nyní vstřelil druhou branku Toronta, když po Grabnerově vyražené střele dorazil puk za záda Niemiho.
     
    13:08
    Domácí jeli hned ve třech na jednoho, jenže Parenteau nedokázal přesně přihrát, a tak končí puk až za bránou Dallasu.
    Jamie BENN - 1:1
     
    09:22
    Dallas právě vstřelil branku!
    Jenže odpověď Stars je téměř blesková, když Seguin zavezl touš do útočného pásma, kde jej přenechal JAMIEMU BENNOVI, který vystřelil zpoza Riellyho a jeho střela zapadla až za záda Reimera. Asistence: Tyler Seguin, Patrick Sharp.
    Brad BOYES - 1:0
     
    08:24
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Dallasu se nepodařilo dostat puk ze svého obranného pásma, když nakonec Froese poslal touš před bránu Stars, kde číhal BRAD BOYES, jemuž se nadvakrát podařilo procpat touš za záda Niemiho. Asistence: Byron Froese, Morgan Rielly.

    Jan Matúš

    Góly a asistencie: 9. Boyes (Froese, Rielly), 21. Lupul (Reilly), 33. Lupul (Kadri, Boyes), 60. Reilly (Lupul) – 10. Ja. Benn (Seguin, Sharp)


    Toronto Maple Leafs: Reimer (Bernier) – Phaneuf (C), Gardiner, Hunwick, Rielly, Marinčin, Polák – van Riemsdyk, Bozak, Komarov – Matthias, Kadri, Lupul – Winnik, Spaling, Parenteau – Grabner, Froese, Boyes.
    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Klingberg, Goligoski, Demers, Oduya, Jo. Benn, Nemeth – Ja. Benn (C), Seguin, Sharp – Faksa, Spezza, Hemský – Roussel, Fiddler, Sceviour – Janmark, Eakin, Ničuškin.

    Rozhodca: Kimmerly, Furlatt – Brisebois, Shewchyk

    Diváci: 19 087