Královské Vinohrady – Pardubice 4:7 (kon.)
koniec
TJ Sokol Královské Vinohrady
4:7 (0:4, 1:2, 3:1)
BA SOKOLI Pardubice
cz Piatok 30.10.2015, 20:00 • TJ Sokol Vinohrady • Livesport Superliga (CZ) • 8. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Domácí florbalisté vzniklou ztrátu po čtyřiceti minutách nedokázali smazat i přes mohutný závěr zápasu a po překvapivé minulé domácí výhře nad Vítkovicemi nyní podlehli Pardubicím, když byli pasování do role mírného favorita. Hosté si tak připisují vůbec první tříbodové vítězství v sezoně. Největší zásluhu na to měl pětibodový Martin Zozulák a Ivo Teichman, jenž nasbíral pouze o bod méně. (21:57:07)
     
    Konec zápasu.
     
    59:29
    Linhart zamířil z otočky vysoko nad.
     
    58:20
    Definitivní pojistku mohl přidat hostům Janeček. To by však nesměl trefit pouze tyčku prázdné domácí branky.
     
    57:50
    Vinohrady se pokoušejí o hru se šesti hráči v poli!
     
    57:29
    SKV si bere oddechový čas.
     
    57:01
    Vinohradům zbývají poslední tři minuty základní hrací doby na smazání třígólového manka.
     
    55:55
    Stejně nyní i Pardubice.
     
    55:02
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    54:31
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Svěřenci Martina Hovořáka se přibližují svému soupeři v závěru zápasu. Gregor se tentokrát přeměnil do role nahrávače a připravil gólovou situaci pro ZBYŇKA STUCHLÍKA. Asistence: Lukáš Gregor.
     
    53:55
    Početní výhoda hostů ale končí. Ďopan (PCE) dostává dvě minuty za svou hloupost, když se dopustil hry na zemi.
     
    53:02
    Tlak domácích Sokolů bude ale minimálně v následujících dvou minutách utlumen. Za bránění ve hře je totiž vykázán Štěpán Raiter.
     
    52:36
    Gregor nyní vystřelil z poloviny hřiště, svou střelou ale brankáře Pardubic neohrozil.
     
    51:18
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Domácí celek přidává po necelých dvou minutách další branku. Otázka je, jestli není pozdě. DOMINIK ZÁŇ dostal až neskutečně moc volného prostoru. Naběhl si na střed a ze střední vzdálenosti bezproblémově prostřelil Levinského. Asistence: Jan Linhart.
     
    50:12
    Vinohrady ožily a i nadále se hraje na polovině Pardubic.
     
    49:22
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Hostující útočník se ale poté nestihl vrátit do obraného bloku Pardubic a po přihrávce Rossi se z první prosadil LUKÁŠ GREGOR. Asistence: Martin Rossi.
     
    49:09
    Ve vlastním oslabení se dostal do zakončení Dlesk. Z otočky ale trefil pouze domácího gólmana.
     
    48:28
    Zbyněk Stuchlík si položil Levínského a chystal se již ke střele. Oubrecht mu ale do cesty chvíli položil svou hůl a střelu nadzvedl do vzduchu.
     
    47:41
    Nyní již ale ano a právě na pardubické straně. Junek se rozhodl seznámit Bínu s mantinelem a poslal ho k zemi. Oprávněně tak dostává dvě minuty za nedovolené vrážení.
     
    47:09
    Kunt byl při střele evidentně seknut. Rozhodčí se ale tentokrát nerozhodli vylučovat.
    Góly a asistencie: 37. Rossi (Skřivánek), 50. Gregor (Rossi), 52. Záň (Linhart), 55. Z. Stuchlík (Gregor) – 10. Bahník (Junek), 13. Zozulák (Teichman), 15. Zozulák (Teichman), 17. Teichman (Zozulák), 28. Zozulák (Teichman), 38. Šťastný (Oubrecht), 46. Zozulák (Dlesk)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Weissgärber (Mrkos) – Š. Raiter, O. Stuchlík, Rossi, Králík, M. Raiter, Kareš, Gregor, Bína (C), D. Záň, Baudisch, Hanák, J. Záň, Zezulka, Skřivánek, Z. Stuchlík, Kroupa, Zavadil. Trenér: Martin Hovořák.
    BA SOKOLI Pardubice: Levinský (Tvrdý) – Oubrecht, Šťastný, Brychta (C), Škeřík, Ďopan – Kunt, Janeček, Zozulák, Junek, Teichman, Lisa, Bahník, Dlesk, Bartoš, Pakosta, Chmelař, Němeček, Formánek. Trenér: Ondřej Vichr.

    Rozhodca: Petr Černý, Jiří Janoušek

    Diváci: 130