Skalica – Orange 20 3:1 (kon.)
koniec
HK Skalica
3:1 (2:0, 1:1, 0:0)
HK Orange 20
Štvrtok 22.10.2015, 18:00Tipos Extraliga (SR)
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Máme za sebou stretnutie medzi HK 36 HANT Skalica a HK Orange 20, po výsledku 3:1 si domáci do tabuľky pripíšu dôležité tri body. Nutné je však dodať, že ide o body vybojované. Mladíci totiž svoju kožu lacno nepredali a až do záveru stretnutia ukazovali, prečo sú hrozbou aj pre tímy z najvyššej hokejovej súťaže Slovenska.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (20:09:21)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:50
    Bežia posledné sekundy zápasu, puk je za Škovránkom, už sa nič neudeje.
     
    59:20
    Hrušíkov zblokovbaný strelecký pokus od modrej čiary, puk smeruje ku Škovránkovi, Skalica má dostatok času na prestriedanie.
     
    59:15
    Tréner Bokroš ešte siahol po možnosti oddychového času, ak sa ale Skalica nedopustí väčších chýb, svoj náskok si už zrejme postráži.
     
    59:15
    Oddychový čas hostí.
     
    58:58
    Zápas sa už len dohráva. Ani jeden z celkov nechce zbytočne inkasovať, preto obranu príliš neotvára. Čakáme záver zápasu s nepresnosťami na oboch stranách.
     
    58:20
    Až teraz to hosťom s kombináciou vyšlo, nie však na dlhší moment, keďže finálna prihrávka smerovala len do korčulí jedného z domácich hokejistov.
     
    57:30
    Máme za sebou minútu presilovej hry hostí, tí sa s pukom prakticky ešte nedokázali premiestniť pred Romančíka. Skvelá hra Skalice počas vlastného oslabenia.
     
    56:35
    Studenič následne usadne na trestnú lavicu – hákovanie.
     
    56:21
    Skalica vo veľkej šanci neuspela, Studenič teraz dobre zodvihol hlavu, videl voľného Pašeka, ktorému smeroval prihrávku, brániaci hráči puk napokon zachytili.
     
    56:00
    Už je to na HK Orange 20 pridlho. Puk neopúšťa priestor obrannej tretiny hostí, ktorí sa teraz bránia zubami-nechtami.
     
    55:00
    Domáci zovreli svojho súpera v obrannej tretine, tam sledujeme stále len nepresné pokusy o kolmice, s týmito pukmi hostia problém nemajú.
     
    54:20
    Brodek teraz na trikrát vybojoval puk pre svojich spoluhráčov, tí jeho zvýšenú aktivitu prílišne nereagovali a o puk prišli.
     
    53:30
    To by ale domáci museli v osobnom súboji na zadnom mantineli uspieť.
     
    52:50
    Oba celky odišli na prestriedanie, na ľade veru chýbali čerstvé sily, ktoré to na jednej či druhej strane môžu aj za takéhoto stavu poriadne rozprúdiť.
     
    52:05
    Puk mohol smerovať na hokejku Komínka, ktorý si pred bránkou pýtal prihrávku v neprehľadnej situácii sa napokon hostia dokázali ubrániť.
     
    51:50
    Tečovaný puk skončil na ochrannej sieti, bolo to po dotyku jedného z hostí, vhadzovať sa tak bude po pravici Romančíka.
     
    51:10
    Až teraz sa domáci celok usadil pri puku, bola z toho napokon aj krátka kombinácia pred Romančíkom, všetko bez presnejšieho zakončenia.
     
    50:40
    Skalica teraz puky zbytočne odpaľuje z obrannej tretiny, na jej šťastie si Orange 20 z týchto ponúknutých pukov väčšie šance vypracovať nedokáže.
     
    50:20
    Domáci sa teraz oslobodili lne za cenu zakázaného uvoľnenia, to je pre Skalicu nepochybne škoda, keďže na ľadovej ploche teraz bolo veľa priestoru pre presnejšiu kombináciu.
     
    50:00
    Začala sa posledná desaťminútovka riadnej hracej doby.
     
    49:50
    Romančík sa následne zapojil do hry, kedy priťuknutím puku pomohol svojim spoluhráčom, Skalica sa spoza bránky bude chcieť presunúť až pred Škovránka.
     
    49:04
    Následný puk už síce do priestoru troch žrdí zavítal, Romančík si ale na svoje konto pripísal len ďalší pohodový zákrok.
     
    49:00
    V snahe skórovať aj hostia, tí sa prezentovali len nepresnou prihrávkou spoza svätyne Romančíka, ktorý sa na pozore mať napokon nemusel.
     
    48:10
    Hra mierne stratila na tempe, o čosi aktívnejší sú domáci, tí si ale až na šancu Školiaka viacero zaujímavých príležitostí nedokážu vypracovať.
     
    47:30
    Zaujímavá situácia pred Škovránkom, Pašek teraz po chybe súpera pri mantineli získal puk, následne ho medzi kruhy posunul voľnému Školiakovi, ktorý následne vypálil ken do hrude gólmana hostí.
     
    46:40
    Naopak, domáci celok sa musel mať na pozore, ani HK Orange 20 sa ale presnejšou kombináciou neprezentoval.
     
    46:20
    Skaličania kombinovali v pásme súpera, tam napokon nedokázali nič prevratné vymyslieť.
     
    45:10
    Hostia puk vyhodili cez všetky čiary, týmto jednoduchým úkonom donútili súpera vrátiť sa za bránku Romančíka.
     
    45:01
    Polata to teraz skúšal nenápadnou strelou, ktorá ale gólové parametre nemala. Puk priestor troch žrdí nezasiahol.
     
    44:41
    Domáci sa napokon až sami vytlačili z útočného pásma po tom, čo jeden z ich hráčov ostal stáť za modrou čiarou ako prikovaný, i keď puk zavítal pred Škovránka až o niekoľko sekúnd.
     
    44:20
    Mladíci sa na malý moment dokázali oslobodiť, puk sa ale rýchlo vrátil do ich obrannej tretiny.
     
    43:57
    Brendl dnes už azda po piatykrát pálil od modrej čiary, po priťuknutí Pašeka ale puk posielal en priamo do stredu bránky.
     
    43:52
    Klenko – HK Orange 20 – 2 minúty, seknutie.
     
    43:25
    Zaujímavá situácia, domáci chceli dlhým pasom dopredu ihneď vysunúť Kovalovského, ten si ale puk nedokázal spracovať a unavení domáci tak po icingu nemôžu prestriedať.
     
    43:25
    Skalica hrá v plnom počte.
     
    43:15
    Surový sa s pukom chcel preštrikovať cez trojicu brániacich korčuliarov Skalice, to sa mu, pochopiteľne, nepodarilo-
     
    42:48
    Hra sa ale rýchlo vrátila pred Romančíka, ktorý aj v tomto prípade musel puk ukryť vo svojej lapačke. Na priestor jeho bránky totiž smeroval až nebezpečne rýchlo.
     
    42:30
    Skalici sa v týchto sekundách darí dobre brániť, puk často letí až k Škovránkovi.
     
    42:15
    Dopredu smeroval Pašek, ktorý teraz proti trojici súperov neuspel. Skúsený útočník ale nazbieral v strednom pásme cenné sekundy.
     
    42:00
    Zaujímavá situácia pred Romančíkom, puk teraz spoza bránky prekĺzol pozdĺž bránkoviska, naťahovali s apo ňom viacerí, úspečný bol gólman Skalice.
     
    41:40
    HK Orange 20 to skúša z každej možnej i nemožnej situácie, Romančík puk musí často chytať, respektíve aspoň vyrážať pred svoju bránku.
     
    41:30
    Hostia sa s pukom okamžite natlačili pred previnilca Romančíka, ktorý teraz s pomocou Jaborníka puk ukryl vo svojej lapačke.
     
    41:17
    Kovalovský teraz odsedí trest za brankára Romančíka, ktorý ho vypálil na tribúnu.
     
    40:30
    Oba celky už hrajú s päticou korčuliarov. Skalici sa tak rýchly gól v presilovej hre nepodaril, naopak ,šancu dostanú aj hostia.
     
    40:10
    Skalica pokračuje v úvode tretej časti hry v presilovke, teraz sa ale dopustili postavenia mimo hry.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Po dvoch góloch z prvej tretiny sme videli dva presné zásahy aj v tej druhej. Počas oslabenia hostí najskôr znížil na 1?:2 z pohľadu HK Orange 20 Hrušík, v 36. minúte ale ruky nad hlavu zdvíhal Bezúch, ktorý Skalici prinavrátil dvojgólové vedenie.

    Tretia tretina sa začne približne o 19:35.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:55
    Hostia sa už v závere prostrednej časti hry dokážu ubrániť.
     
    39:30
    Skalica si v závere druhej tretiny dokázala vypravovať viacero zaujímavých príležitostí, okrem iného sa v dvoch z nich ocitol skúsený Pašek, ktorý Škovránka prekonať nedokázal.
     
    38:40
    Puk síce letel von z obranného pásma HK Orange 20, rýchlo sa tam však vráti a Skalica sa pokúsi o štvrtý gól.
     
    38:23
    Košecký – podrazenie a jeho trest v trvaní dvoch minút.
     
    38:04
    Opäť sme sledovali nepresnosti na strane hostí, ktorí sa pomocou troch prihrávok chceli dostať až pred Romančíka, to sa im nepodarilo.
     
    37:45
    Hostia hrajú medzičasom už s päticou korčuliarov. Sily na ľadovej ploche sa dve minúty pred koncom prostrednej časti hry vyrovnali.
     
    37:20
    Domáci sa teraz takmer sami vytlačili z útočnej tretiny a hoci puk udržali pred Škovránkom, napokon z toho bola len zblokovaná strela.
     
    36:20
    Skalica po krátkej kombinácii pokúšala šťastie pomocou Brendla, ktorý teraz pálil z pozície obrancu, puk do siete poslať nedokázal.
     
    35:50
    Hostia situáciu ustáli a puk odpálili aspoň na hokejky súpera do obranného pásma svojho súpera, odkiaľ sa Skalica rýchlo dostane.
     
    35:40
    Prakticky okamžite sa po prvýkrát pískalo, po vhadzovaní po ľavici Škovráneka sa tak otestuje aj bod na vhadzovanie v strednom pásme.
     
    35:30
    Hostia sa budú brániť. Trest za držanie si odpyká Adamčík.
    35:08 Juraj BEZÚCH - 3:1
     
    35:08
    Skalica dala gól!
    Domáci najskôr trestuhodne zahodili veľkú šancu, napokon im to ale nevadilo. JURAJ BEZÚCH totiž využil pasívnu hru Orange 20 vo vlastnom obrannom pásme a poľahky skóroval. Asistencie: Patrick Brodek, Jindřich Barák
     
    34:40
    Už sa zdalo, že tomu tak bude aj po snahe hostí, puk napokon Romančík chytať nemusel.
     
    34:20
    Na puk si teraz siahol Škovránek, ktorý ukryl hrací predmet vo svojej lapačke. Opäť sa dostávame do fázy, kedy sa hra prerušuje pomerne často.
     
    33:57
    Pokračujeme v rýchlej útočnej hre oboch tímov, hostia sa teraz rútili do prečíslenia 3 proti 2, hostia ale celú situáciu nezvládli podľa svojich predstáv.
     
    33:20
    Domáci teraz po rýchlom prechode útočnou modrou čiarou hľadali nahodeným pukom štrbinku v obrane súpera, puk napokon prepadol až na vzdialenejší mantinel-
     
    33:00
    Dnešné stretnutie sleduje 596 divákov.
     
    32:40
    Novák sa teraz poriadne oprel do puku po priťuknutí od zadného mantinelu. strela zapadla do výstroje Romančíka.
     
    31:46
    Naopak, Skalica mohla inkasovať, medzi kruhy tam jeden z hostí dostával dobrú prihrávku, ktorú si síce musel spracovať v nevýhodnej pozícii, jeho strelu ale musel aj napriek tomu brániaci hokejista zblokovať.
     
    31:40
    Skalicu teraz musíme pochváliť za vytvorený tlak pred bránkou Škovránka všetko to ale bolo bez presnejšej strely.
     
    30:40
    Ten sa tam napokon zdržal dlhšie, ako sa plánovalo, oba celky totiž odišli prestriedať. Ako Orange 20, tak aj Skalica teda pošle na ľadovú plochu čerstvé sily.
     
    30:00
    Skalica sa dokázala udržať na dlhší čas v útočnom pásme, ich kombináciu popri mantineli mladíci napokon dokázali dobre prečítať. Puk tak poletí až k Romančíkovi.
     
    29:20
    Hra je teraz pomerne často prerušovaná, hráči sa nemajú kedy unaviť, neodchádzajú preto ani na striedačky.
     
    29:05
    Následne sa hra presunula pred Romančíka, tam sa puk dlho nezdržal a porúčal sa mimo ľadovú plochu. Vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    28:40
    Skalica kombinovala v pásme súpera, všetko to ale bolo len v blízkosti mantinelov, odkiaľ padá gól skutočne len sporadicky.
     
    28:20
    Klenko teraz s malou dušičkou posielal vybojovaný puk priu mantineli na Romančíka, ten musel v zlomu sekundy sklopiť svoje betóny, aby mu pomedzi ne puk neprekĺzol až do bránky!
     
    28:00
    Skalica hrá medzičasom už v plnom počte.
     
    27:20
    Paradoxne, tím, ktorý hrá presilovú hru, si nedokáže vypracovať absolútne žiadnu príležitosť na skórovanie.
     
    26:35
    Dnešný zápas môže byť zápasom gólov v oslabení! Dokázať do chcel Komínek, ktorý teraz mohol po prihrávke Brendla prekonať Škovráneka, puk si domáci hráč ešte podvihol z ľadu, za bránkovú čiaru ho ale upratať nedokázal.
     
    26:07
    Túto presilovku už Orange 20 začal lepšie, ako tomu bolo pred niekoľkými minútami. Hostia sa držia v pásme súpera, zatiaľ je to bez strely.
     
    25:49
    Vylúčenie na starne domáceho celku – Brodek si odsedí trest v trvaní dvoch minút za vrazenie na mantinel.
     
    25:30
    Obdobná situácia aj na opačnej strane klziska, tam zasiahol Škovránek, ktorý puk chytili pred dvojicou hráčov pred jeho svätyňou-
     
    25:09
    Teraz už Romančík zasiahnuť musel, po jednej zo striel ale puk pohotovo ukryl vo svojej lapačke a nedopustil tak vyrovnanie skóre.
     
    24:45
    Ak sa tak aj stane, Skalica sa bráni najjednoduchším možným spôsobom – vyhadzovaním pukov von z pásma. Domáci si to teraz môžu dovoliť. keďže hrajú vo štvorici.
     
    24:00
    Skalica oslabenie začala a výborne v ňom aj pokračuje. Hostia sa nedokážu dostať ani k puku, tobôž nie do útočnej tretiny.
    23:30 Šanca Skalice
     
    23:30
    Obrovská príležitosť Skalice, tá sa vo vlastnom oslabení rútila do prečíslenia 2 proti jednému, Komínek skvelým spôsobom potiahol celú akciu, pred bránku ho následne presunul Brendlovi, ktorý z prvej trafil len Škovráneka.
     
    23:17
    Školiak – 2 minúty za hákovanie.
     
    22:53
    Skalica teraz mala šťastie, že hostia potrebovali prestriedať. Ak by to tak nebolo, HK Orange sa mohol rútiť do ďalšej veľkej príležitosti.
     
    22:10
    Hostia hrajú medzičasom v pätici. od momentu, kedy sa Meliško vrátil na ľadovú plochu, má Skalica len veľký problém s kombináciou.
     
    21:40
    Hrá sa rýchly hokej zo strany na stranu, dokazuje to aj ďalšia šanca Skalice, ktorá teraz mohla odpovedať rovnakou mincou, tretí gól ale nepridala.
    20:45 Lukáš HRUŠÍK - 2:1
     
    20:45
    HK Orange 20 dalo gól!
    V Skalici sa dnes dejú veci! LUKÁŠ HRUŠÍK teraz popri mantineli unikol hokejistom Skalice, jedného z nich si ešte pred bránkou "položil" na ľad a následne strelou do protipohybu Romančíka vo vlastnom oslabení znížil. .
     
    20:20
    Domáci začali druhú tretinu hrou vo vlastnej tretine, netreba zabúdať na fakt, že Skalica ešte bude dohrávať presilovú hru.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Skalica v úvodnej tretine prekvapenie nepripustila a nad svojim súperom vedie pomerom 2:0. Postupne sa presadili Komínek i skúsený Brendl, navyše, v bránke domácich nebude môcť pokračovať Ševela, na ktorého v snahe upratať puk do bezpečia dopadol brániaci Ďurák – a bolo to presne na nohu.

    Druhá tretina sa začne približne o 18:50.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    19:55
    V prvej tretine sa už nič neudeje. Skalica bude pred prvou prestávkou vyhrávať o dva góly.
    19:35 Pavel BRENDL - 2:0
     
    19:35
    Skalica dala gól!
    Hostia sa na veľa nezmohli. Za hranicou kruhu na vhadzovanie sa do puku oprel PAVEL BRENDL, ktorý prepálil všetko, čo mu stálo v ceste. Všetko to navyše bolo ešte počas presilovky 5 proti trom, to znamená pokračovanie trestu Meliška. Asistencie: Miroslav Ďurák, Dušan Pašek.
     
    19:30
    Mladíci záver prvej tretiny psychicky nezvládli a dvakrát sa nechali zbytočne vylúčiť, teraz nepochybne vložia všetky sily do bránenia.
     
    19:25
    HK Orange 20 – Meliško – dve minúty za podrazenie.
     
    18:55
    Skalici presilová hra nevychádza absolútne podľa predstáv jej hráčov, puk je častejšie za gólmanom domáceho celku, ako v útočnej tretine domácich.
     
    18:15
    Ani Pašek, ani Školiak teraz v útočnom pásme veľa vody nenamútili, Orange 20 sa bráni bez väčších problémov.
     
    17:50
    Skalica vyhrala buly v útočnom pásme, domáci následne chceli presnejšie vypáliť na bránku súpera, o puk ale prišli.
     
    17:37
    HK Orange 20 – Košecký – držanie.
     
    17:40
    Domáci sa do útočnej tretiny rýchlo vrátili, po faule súpera si v závere prvej tretiny zahrajú presilovú hru.
     
    17:03
    Skaličania teraz boli prirýchli a zbytočne sa sami pripravili o útočné pásmo, bolo to v momente, keď si pred bránkou svojho súpera dokázali vytvoriť akýsi tlak.
     
    16:35
    Bezúch teraz možno zbytočne hľadal svojho spoluhráča, domáci hráč mohol vystreliť a preveriť tak pozornosť Škovránka. Pozíciu mal na to výhodnú.
     
    15:50
    Hrá sa teraz zo strany na stranu, Skalica chcela využiť zaváhanie svojho súpera pri pomalom návrate do obrannej tretiny, puk si ale jej hráči presne poslať cez šírku klziska nedokázali.
     
    15:10
    Zdalo sa, že pred bránku súpera sa dostane aj Orange 20, v útočnom pásme hostí ale celky zviedli len súboj na zadnom mantineli.
     
    14:40
    Teraz už domácim prechod útočným pásmom vyšlo, Školiak to teraz svojim nahodením na bránku nemyslel vôbec zle, mladíkom sa ale nepríjemný puk podarilo poslať do bezpečia.
     
    13:50
    Domáci sa teraz "zasekli" na útočnej modrej čiare, tam si Skalica c kombinácii nerozumela a s pukom sa jej hráči pred bránku súpera nedostali.
     
    13:26
    Romančík si už pripísal aj svoj prvý úspešný zákrok v dnešnom zápase, striedajúci gólman puk bezpečne ukryl vo svojej lapačke.
     
    13:00
    Domáci pochopiteľne museli prestriedať brankárov, Ševelu nahradil Romančík.
     
    12:38
    Na scénu musia prísť aj nosidlá. Tak toto sú skutočne nepríjemné obrázky, ktorým sa domáci fanklub musí prizerať.
     
    12:38
    Nepríjemný moment na ľadovej ploche, Ďurák teraz pri páde dopadol rovno na Ševelu, ktorý má zrejme problém s kolenom a bude musieť byť ošetrený.
     
    12:10
    Veľká šanca hostí na vyrovnanie, Ivanič sa teraz ocitol s pukom pred bránkou súpera, no gólmana Skalice prekonať nedokázal.
     
    11:00
    Hra bola prerušená, oba celky tento fakt využili na prestriedanie svojich korčuliarov. Ako Skalica, tak aj Orange 20 posiela na ľadovú plochu nové sily.
     
    10:15
    Mladíkom sa často darí vyhadzovať jednoduché puky von z vlastného obranného pásma, domáci celok si presilovú hru predstavoval nepochybne inak.
     
    09:44
    Domáci sa snažia o pridanie druhého gólu do siete HK Orange 20, Skalici sa ale kombinácia v pásme absolútne nedarí.
     
    08:22
    Hostia boli na ľade v šestici, kolektívny trest pre lavicu HK Orange 20.
     
    06:56
    Skalica sa tak dokázala presadiť pomerne rýchlo, navyše to bolo len so štvoricou korčuliarov na ľadovej ploche. Tento fakt domácim nepochybne pomôže.
    05:54 KOMÍNEK - 1:0
     
    05:54
    Skalica dala gól!
    Skalica dokázala svoje útočné snaženie pretaviť v úvodný gól, presadil sa TOMÁŠ KOMÍNEK. Kuriózna situácia, domáci totiž skórovali počas oslabenia.
     
    04:04
    Ďurák – Skalica – 2 minúty za podrazenie.
     
    03:42
    Ani jednému z celkov v tejto chvíli nevychádza kombinácia podľa ich predstáv, sme svedkami veľkého počtu nepresností. Hrá sa dlho bez prerušenia hry.
     
    02:10
    Skalica sa už od úvodu snaží o otvorenie skóre, mladíci ale kožu ľahko predať nechcú a atakom súpera sa dobre bránia.
     
    01:00
    Zápas v Skalici sa začal. Oba celky budú chcieť ťažiť predovšetkým z chýb súpera, ktorých sa budú v úvode stretnutia vyvarovať.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Vážení priaznivci hokeja, vítame vás pri priamom prenose ďalšieho zápasu Tipsport ligy, najvyššej hokejovej súťaže Slovenska, v ktorom si skrížia hokejky HK 36 HANT Skalica a HK Orange 20.

    HK 36 HANT Skalica si bude v tomto stretnutí nepochybne veriť. Záhoráci sa síce aktuálne nemôžu pýšiť skvelým tabuľkovým postavením, keďže im patrí až 10. priečka v rebríčku najlepších hokejových klubov Slovenska. Tím okolo nového kouča Romana Šimíčka, ktorý získal s Košicami v uplynulej sezóne z pozície asistenta trénera majstrovský titul, ale mladíkom body ľahko predať chcieť nebude.

    HK Orange 20 môže byť s tohtosezónnym pôsobením v najvyššej hokejovej súťaži Slovenska spokojný. Z doterajších 10 kôl si jeho hráči pripísali síce "len" 5 bodov, popýšiť sa ale môžu skalpom Piešťan, pričom mládežnícki reprezentanti si veľmi dobre viedli aj v zápasoch s Nitrou či Košicami.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.

    Lukáš Pancurák


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 6. Komínek, 20. Brendl (Ďurák, Pašek), 36. Bezúch (Brodek, Barák) – 21. Hrušík


    HK Skalica: Ševela (13. Romačník) – Ďurák, Polata, Opalek, J. Novák, Barák, Jaborník, Rožník, Zukal – Pašek, Školiak, Studenič – Kovalovský, Brendl, Komínek – Brodek, Jass, Bezúch – Lantoš, Mickievics, Korytko
    HK Orange 20: Škovránek – Meliško, Koch, Jendroľ, Sloboda, Ivanič, Moravčík, Košecký, Trška – Milý, Holešinský, Hrušík – Briestenský, M. Surový, Sádecký – Klenko, Adamčík, Galis – D. Novák, Oško, Sukeľ

    Rozhodca: Stano – Holienka, Návratek