Buffalo – Toronto 2:1 (2:1 po s.n.) | Boston – Philadelphia 4:5 (po pr.) | Edmonton – Detroit 3:1 (kon.)
Colorado – Carolina 0:1 (po pr.)
koniec po predl.
Boston Bruins
4:5 (2:2, 2:0, 0:2 - 0:1)
Philadelphia Flyers
cz Štvrtok 22.10.2015, 02:00 • TD Garden, Boston • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:09 Claude GIROUX - 4:5
     
    62:09
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Flyers vítězí! Na začátku gólové akce byl důraz Voráčka u pravého hrazení, kde vybojoval puk a poslal jej "nahoru" na Streita, jenž nabil do gólové pozice do prostoru levého kruhu na CLAUDEA GIROUXE, který tvrdou ranou z první poslal puk pod břevno domácí branky! Asistence: Mark Streit, Jakub Voráček.
    50:24 Wayne SIMMONDS - 4:4
     
    50:24
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Jenže nedaří se a hosté se dostávají k vyrovnání! WAYNE SIMMONDS byl na konci rychlé akce Flyers, kterou zakončil milimetrově přesnou střelou zápěstím z prostoru levého kruhu, kterou poslal puk do levého horního růžku Raskovy svatyně! Asistence: R. J. Umberger, Mark Streit.
    47:48 Claude GIROUX - 4:3
     
    47:48
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    A bude to ještě drama dnes večer v Bostonu! Rask rozehrával za vlastní brankou za sebe, kde zaváhal Colin Miller a k puku se dříve dostal Jakub Voráček, jenž jej sice nestihl dostat do domácí branky, bod za vstřelenou branku si však díky úspěšné dorážce připíše CLAUDE GIROUX! Asistence: Jakub Voráček, Mark Streit.
    28:48 Jimmy HAYES - 4:2
     
    28:48
    Bruins právě vstřelili branku!
    Nedáš – dostaneš! Domácí rychle sebrali puk a uháněli vstříc brance Philadelphie, kde Mason opět ukázal, že na začátku sezóny není zrovna ve vrcholné formě, když mezi svými betony pustil do branky střelu JIMMYHO HAYESE z hodně ostrého úhlu! Asistence: David Krejčí.
    24:31 Chris KELLY - 3:2
     
    24:31
    Bruins právě vstřelili branku!
    Tohle prostě muselo přijít! Hosté se tak dlouho nemohli prosadit, až udeřili domácí. CHRIS KELLY před brankou bruslí tečoval střelu Erikssona a poslal svůj tým dnes poprvé do vedení! Asistence: Chris Kelly, Zdeno Chára.
    17:24 Patrice BERGERON - 2:2
     
    17:24
    Bruins právě vstřelili branku!
    Domácí využívají přesilovou hru a dnes již podruhé dotahují náskok svého soupeře! Krejčí hledal přihrávkou z pravého kruhu před brankou Erikssona, ten byl ale natěsno bráněný a tak puk ztečovaný od jeho hole vystoupal do vzduchu, odkud jej baseballovým úderem poslal za Neuvirthova záda PATRICE BERGERON! Asistence: Loui Eriksson, David Krejčí.
    15:04 Sam GAGNER - 1:2
     
    15:04
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Bruins se však z vyrovnání dlouho neradovali. SAM GAGNER nabruslil s pukem po levé straně do obranného pásma domácích a z levého kruhu pro vhazování poslal puk prudkou ranou zápěstím přesně pod břevno! Asistence: Scott Laughton, Luke Schenn.
    13:28 Brett CONNOLLY - 1:1
     
    13:28
    Bruins právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Domácí důrazným napadáním vybojovali kotouč za brankou Flyers, následný pas před Neuvirtha do branky Bergeron ještě nedostal, dorážka BRETTA CONNOLYHO do odkryté hostující svatyně však již končí za brankovou čarou! Asistence: Patrice Bergeron, Brad Marchand.
    09:28 Pierre-Edouard BELLEMARE - 0:1
     
    09:28
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    VandeVelde našel před brankou svého spoluhráče, kterým bal natěsno bráněný PIERRE-EDOUARD BELLAMARE, jehož první backhandovou střelu sice dokázal Rask lapačkou vyrazit, na dorážku stejného hráče však již neměl nárok! Asistence: Chris VandeVelde, Chris White.

    Daniel Kubelka

    Góly a asistencie: 14. Connolly (Bergeron, Marchand), 18. Bergeron (Eriksson, Krejčí), 25. Kelly (Eriksson, Chára), 29. Hayes (Krejčí) – 10. Bellemare (VandeVelde, White), 16. Gagner (Laughton, Schenn L.), 48. Giroux (Voráček, Streit), 51. Simmonds (Umberger, Streit), 63. Giroux (Streit, Voráček)


    Boston Bruins: Rask (Gustavsson) – Chára "C", K. Miller, Krug, McQuaid, Cross, C. Miller – Eriksson, Krejčí "A", Pastrňák – Marchand, Bergeron "A", Connolly – Kelly, Spooner, Hayes – Rinaldo, Kemppainen, Randell.

    Trenér: Claude Julien

    Philadelphia Flyers: Neuvirth (21. Mason) – Gudas, Del Zotto, L. Schenn, Streit "A", Schultz, Medvěděv – Voráček, Giroux "C", Raffl, Couturier, Simmonds "A", Umberger, Laughton, Read, White, VandeVelde, Bellemare, Gagner.

    Trenér: Dave Hakstol

    Rozhodca: Joannette, Luxmore – Cormier, Murphy

    Diváci: 17.565