Česko – Mountfield HK st. dor. 1:3 (kon.)
koniec
Česko
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
Mountfield HK st. dorost
cz Utorok 20.10.2015, 16:30 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Reprezentácia do 16 rokov
Partner:
     
    51:32
    Česko právě vstřelilo branku!
    No vida, zápletka je na světě! Česká republika snižuje na 1:3! Velkou chybu udělal hradecký bek, který nepřesně rozehrál přesně na hůl Koblížkovi, který našel JAKUBA LAUKA a ten úplně osamocen před Dvořákem nezaváhal. Asistence: Koblížek.
     
    43:37
    Mountfield HK právě vstřelil branku! Na světě je třetí branka a opět se o ní postarali Hradečtí! Štohanzl našel zpoza brány PATRIKA MAŠÍNA, který neměl problém zvýšit. Asistence: Martin Štohanzl.
     
    21:41
    Mountfield HK právě vstřelil branku! Už je to o dvě branky! Jakub Hašek vyhrál vhazování pro Šimůnka, ten přiklepl na modrou ADAMU JONÁŠOVI, který šikovnou střelou rozvlnil síť za Altrichterem. Ten měl zakrytý výhled a nemohl tak reagovat. Asistence: Josef Šimůnek, Jakub Hašek.
     
    16:00
    Mountfield HK právě vstřelil branku! Po krásné akci jsme svědky prvního gólu dnešního zápasu. RADIM ŠALDA se napřáhl na hranici levého kruhu a golfák skončil přímo za vzdálenější tyčí Altrichterovy brány. Asistence: Štěpán Pokorný.

    Lukáš Foff

    Góly a asistencie: 52. Lauko (Koblížek) – 16. Šalda (Pokorný), 22. Jonáš (Šimůnek, Hašek), 44. Mašín (Štohanzl)


    Česko: Altrichter – Procházka, Seemann, Had, Charvát, Sýkora, Kukla, Martinec, Lukajíček, Dufek, Matiášek, Kolda, Lauko, Arnošt, Koblížek, Veselý, Vacín, Jeník, Prošek, Blümel "C", Kropáček. Trenér: Petr Haken.
    Mountfield HK st. dorost: Dvořák (Vomáčka) – Kynčl, Lelek, Brádler, Muška, Šalda, Voňka, Jonáš, J. Moník, Hidveghy "C", Matouš, Mašín, Jirásek, Štohanzl, F. Moník, Šlaier, Pokorný, Šedivý, Maršík, Hašek, Šimůnek. Trenér: Jiří Slabý.

    Rozhodca: Kika, Hribik – Blümel, Barvíř