NY Rangers – San Jose 4:0 (kon.)
koniec
New York Rangers
4:0 (1:0, 1:0, 2:0)
San Jose Sharks
cz Utorok 20.10.2015, 01:00 • Madison Square Garden, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Viktor STÄLBERG - 4:0
     
    56:44
    Rangers právě vstřelili branku!
    Už je zřejmě definitivně rozhodnuto! VIKTOR STÄLBERG se zmocnil kotouče ve vlastním obranném pásmu a po pravém křídle pronikl až na vrchol levého kruhu, odkud vystřelil a přesně trefil mezírku mezi Jonesovými betony! Asistence: Marc Staal.
    Jesper FAST - 3:0
     
    43:47
    Rangers právě vstřelili branku!
    Celek z Big Apple vzápětí zvýšil své vedení! Kreider našel dalekonosným pasem rozjetého JESPERA FASTA, který si položil Jones a gólman Sharks si hokejkou v pádu nešťastně srazil touš do vlastní svatyně! Asistence: Chris Kreider, Keith Yandle.
    Mats ZUCCARELLO - 2:0
     
    29:27
    Rangers právě vstřelili branku!
    Jezdci rychle využili přesilovku a zdvojnásobili své vedení! MATS ZUCCARELLO vystřelil z otočky a puk se o tyčku odrazil až do sítě. Jones vůbec nic neviděl, protože učebnicové clonění předvedl Nash. Asistence: Rick Nash, Dan Boyle.
    Marc STAAL - 1:0
     
    10:36
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí udeřili jako první! Fast zavezl puk do útočného pásma, ale ke střele se nedostal. Místo toho nahrál rozjetému Brassardovi, který na svých zádech udržel DeMela a na vrchol kruhů nabil MARCU STAALOVI, jehož tvrdý projektil zapadl přesně pod břevno! Asistence: Derick Brassard, Jesper Fast.

    Vojtěch Balon

    Góly a asistencie: 11. Staal (Brassard, Fast), 30. Zuccarello (Nash, Boyle), 44. Fast (Kreider, Yandle), 57. Stälberg (Staal)


    New York Rangers: Raanta (Lundqvist) – McDonagh, Klein, Yandle, Girardi, Staal, Boyle – Nash, Stepan, Zuccarello – Kreider, Brassard, Fast – Lindberg, Hayes, Miller – Stälberg, Moore, Stoll. Trenér: Alain Vigneault.
    San Jose Sharks: Jones (Stalock) – Vlasic, Braun, Dillon, Burns, DeMelo, Tennyson – Goldobin, Thornton, Pavelski – Marleau, Hertl, Ward – Nieto, Tierney, Wingels – Goodrow, Lerg, Brown. Trenér: Peter DeBoer.

    Rozhodca: Chris Rooney, Ghislain Hebert – Pierre Racicot, Tim Nowak

    Diváci: 18006