Chabarovsk – CSKA Moskva 3:2 (kon.) | Vladivostok – Čerepovec 1:4 (kon.) | Novokuzneck – Novgorod 3:4 (po pr.)
Novosibirsk – Dinamo Minsk 2:3 (po pr.) | D. Moskva – Omsk 2:1 (po pr.) | Viťaz – Barys 4:3 (1:0 po s.n.)
HC Slovan – Jugra Chanty-Mansijsk 6:0 (kon.) | Záhreb – Jekaterinburg 2:3 (po pr.)
koniec
Admiral Vladivostok
1:4 (0:3, 0:0, 1:1)
Severstaľ Čerepovec
cz Sobota 17.10.2015, 09:00 • Fetisov hall • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:05
    Lugin dostal parádní přihrávku před branku, kde číhal v prostoru levé tyče, jenže prudší pas nedokázal poslat do odkryté hostující branky!
     
    56:40
    Dnešní utkání sleduje 5.139 diváků.
     
    55:09
    Daniil Vovčenko (CER) vyloučen na dvě minuty za hákování. Ještě jedna šance pro domácí přijde v přesilové hře.
    52:08 Jurij TRUBAČJOV - 1:4
     
    52:08
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Vyloučení Bergforse se domácím vůbec nevyplatilo! Za pravým kruhem pro vhazování se opřel do puku JURIJ TRUBAČJOV, jenž tvrdou ranou propálil Nalimova mezi jeho betony! Asistence: Pavel Bučněvič, Ondřej Němec.
     
    51:47
    Za vražení na hrazení je vyloučen domácí Niclas Bergfors (VLD). To se domácím hráčům, kteří se ženou za vyrovnáním, příliš nehodí-
     
    45:11
    Síly na ledě se vyrovnají, Ondřej Němec (CER) vyloučen na dvě minuty za držení protihráče.
     
    44:13
    Dmitrij Kosmačjov (VLD) vyloučen za podražení. Hosté si zahrají vůbec první přesilovou hru v zápase.
    40:58 Konstantin MAKAROV - 1:3
     
    40:58
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Domácím se daří snížit na začátku třetí třetiny náskok svého soupeře, když rychlou akci zakončil KONSTANTIN MAKAROV prudkou střelou bez přípravy z levého kruhu, kterou umístil přesně k pravé tyči Štěpánkovy svatyně! Asistence: Viktor Alexandrov, Alexandr Kuzněcov.
     
    34:14
    A další vynikající zákrok českého brankáře přišel poté, co hostující obraně pláchl Fisenko, jenže v brejku Štěpánka překonat nedokázal!
     
    32:55
    Monachov se perfektně s pukem na holi protáhl po pravé straně až před Nalimova, kterého se pokusil překonat backhandovou střelou. Tu však domácí gólman vyrazil a následně si tygřím skokem poradil i s dorážkou ze druhé strany!
     
    20:01
    Domácí vstoupili do druhé třetiny s jednou změnou, Bobkova nahradil v jejich brance Ivan Nalimov!
    18:37 Andrej ŠEFER - 0:3
     
    18:37
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    ANDREJ ŠEFER se vrátil na led z trestné lavice a bylo to právě včas! Kagarlickij táhl útok hostů po levé straně, zadovkou předal puk právě na z trestné lavice vracejícího se Šefera, který přesnou střelou zápěstím k pravé tyči navyšuje vedení Čerepovce již na tři góly! Asistence: Dmitrij Kagarlickij, Pavel Černov
     
    16:16
    Druhá dnešní přesilovka pro Admiral, Andrej Šefer (CER), dvě minuty za podražení.
    15:42 Pavel ČERNOV - 0:2
     
    15:42
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Hosté se zničehonic dostávají do dvoubrankového náskoku, když kotouč za domácího brankáře Bobkova propasíroval PAVEL ČERNOV! Asistence: Dmitrij Kagarlickij, Andrej Šefer
     
    13:23
    Jakub Štěpánek se nyní roztáhl na brankovišti jak široký, tak dlouhý, když nejprve vyrazil tvrdou střelu z pravé strany a poté vleže chytil puk do lapačky po dorážce Makarova!
     
    12:15
    Admiral bude moci srovnat skóre zápasu v přesilové hře. Za podražení je na dvě minuty vyloučen český obránce Ondřej Němec (CER).
    08:50 Sergej DOROFJEJEV - 0:1
     
    08:50
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Vicharev vyhrál následné buly po levé ruce Bobkova, kotouč poslal za sebe na SERGEJE DOROFJEJEVA, který tvrdou ranou od modré čáry propálil vše, co mu stálo v cestě a kotouč mezi betony domácího gólmana skončil až v síti! Asistence: Nikolaj Kazakovcev, Denis Vicharev.

    Daniel Kubelka

    Góly a asistencie: 41. Makarov (Alexandrov, Kuzněcov) – 9. Dorofjejev (Kazakovcev, Vicharev), 16. Černov (Kagarlickij, Šefer), 19. Šefer (Kagarlickij, Černov), 53. Trubačjov (Bučněvič, Němec)


    Admiral Vladivostok: Bobkov (21. Nalimov) – Blum, Bartulis "C", Zemčjonok, Glazkov, Kosmačjov, Mnacjan – Bergfors, Lugin, Dugin – Makarov, Alexandrov, Kuzněcov – Fisenko, Mamin, Podšendjalov – Alšenskij, Voronin, Sajustov – Děrgunov.
    Severstaľ Čerepovec: Štěpánek (Magarilov) – Karlsson, Němec, Stasenko, Dorofjejev, Kudako, Šefer, Chochlov – Kagarlickij, Černov, Trunjov – Trubačjov, Vovčenko, Bučněvič – Nikoncev, Monachov, Kovyršin – Kazakovcev, Mons, Gimatov – Vicharev.

    Rozhodca: Bukin, Dějev – Majtak, Pronskich

    Diváci: 5.139