Bohemians - NE – Liberec 10:6 (kon.) | Vítkovice – Židenice 5:1 (kon.) | Olomouc – ELITE PRAHA 1:9 (kon.)
Jičín – Ne 1:10 (kon.) | Královské Vinohrady – Bonusia Ostrava 1:9 (kon.)
koniec
TJ Sokol Královské Vinohrady
1:9 (1:1, 0:5, 0:3)
FBC ČPP Bonusia Ostrava
cz Sobota 10.10.2015, 19:00 • TJ Sokol Vinohrady • ČEZ Extraliga žen (CZ) • 4. kolo
     
    58:56
    Ostrava právě vstřelila branku!
    VERONIKA KÁČOVÁ dnešní gólový účet otevřela a s největší pravděpodobností i uzavřela, když ji zpoza branky našla Markéta Režnarová. Asistence: Markéta Režnarová.
     
    54:33
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Dominanci Ostravy potvrzuje IVETA WOLFOVÁ, která se po přihrávce Lichnová prosazuje střelou z velkého brankoviště do horní poloviny branky. Asistence: Barbora Lichnová.
     
    53:04
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Naopak přidává již sedmou branku. Káčová se ze střelkyně dostala do role nahrávačky, když svou kličkou dostala Máčilovou mimo hru a poté předložila míček VERONICE VICIÁNOVÉ, jež neměla problém trefit prázdnou branku. Asistence: Veronika Káčová.
     
    34:16
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Přestavení hostujícího celku ve druhé třetině nebere konce. Tentokrát se ve velkém brankovišti nejlépe zorientovala NIKOLA ŠKOPKOVÁ, jež poslala míček za bezmocnou Máčilovou. Asistence: Veronika Szczurová.
     
    33:06
    Ostrava právě vstřelila branku!
    VERONIKA KÁČOVÁ předvedla neuvěřitelnou individuální akcí, kdy obešla v oslabení dvě soupeřky a poté si sama s Máčilovou poradila jako zkušená střelkyně. Bez asistence.
     
    29:20
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Vinklerová se dostala znovu k míčku a tentokrát ho poslala po mantinelu VERONICE KÁČOVÉ, která se trestuhodně dostala až před branku a nekompromisně poslala balónek do protější šibenice. Asistence: Nikola Vinklerová.
     
    23:38
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Vinohrady opět nepokryly mantinely. Ze střední vzdálenosti a pro změnu z pravé strany prostřelila nyní Máčilovou VERONIKA VICIÁNOVÁ. Bez asistence.
     
    22:25
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Hostům opět vychází vstup do třetiny, tentokrát se svou přízemní střelou od mantinelu prosadila MARKÉTA REŽNAROVÁ. Bez asistence.
     
    06:48
    Tým Královské Vinohrady právě vstřelil branku! Nyní už je však srovnáno. IVETA HYRŠLOVÁ střelou z půlky překvapila Holubovou. Ta našla míček přes řadu těl před ni až v síti. Bez asistence.
     
    01:43
    Ostrava právě vstřelila branku!
    Napodruhé už to ale hostujícímu celkového vyšlo. VERONIKA KÁČOVÁ sice napoprvé neuspěla, ale z následné dorážky střelou o tyč již ano.
    Góly a asistencie: 7. Hyršlová – 2. Káčová, 23. Režnarová, 24. Viciánová, 30. Káčová (Vinklerová), 34. Káčová, 35. Škopková (Szczurová), 54. Viciánová (Káčová), 55. Wolfová (Lichnová), 59. Káčová (Režnarová)


    TJ Sokol Královské Vinohrady: Máčilová (Vyrobíková) – Macurová (C), Schwarzová, Sladkovská, Tvrzníková, Reichová, Honzová, Čermáková, Strejcovská, Trunečková, Červovská, Nováková, Bartošová, Jiříčková, Dobisiková, Švarcová, Šádková, Batíková.
    FBC ČPP Bonusia Ostrava: Holubová (Košťálová) – Kahánková, Vinklerová, Šurányiová, Wolfová, Podroužková, Voláková, Viciánová, Škopková, Lichnová, Paloncyová, Káčová, Režnarová, Kajfoszová (C, Szczurová.

    Rozhodca: Tomáš Podlesný, Martin Petřík

    Diváci: 48