Bohemians – Teplice 2:2 (kon.) | Brno – Skalica 3:2 (kon.) | Ružomberok – Termalica 5:2 (kon.)
Michalovce – Užhorod 2:2 (kon.)
koniec
MFK Zemplín Michalovce
2:2 (0:1)
FK Hoverla Užhorod
Piatok 09.10.2015, 15:30 • Mestský futbalový štadión v Michalovciach • Prípravný zápas
Predzápasové kurzy
     
    75
    Michalovce dali gól!
    Gól strelil KERIČ.
    Domáci dokázali vyrovnať a to po centri Kuncu z pravej strany, keď sa v šestnástke presadil chorvátsky útočník ANDREJ KERIČ, po ktorého zakončení hlavou z hranice malého vápna sa lopta odrazila od hornej tyče do siete.
     
    68
    Michalovce dali gól!
    Gól strelil HAMUĽÁK.
    Domáci skorigovali stav stretnutia a to po tom čo sa dostali do prečíslenia, pričom strelec gólu, MICHAL HAMUĽÁK veľa nevymýšľal a prudkou strelou z pravej strany prekonal brankára hostí.
     
    52
    FC Hoverla Užhorod dáva gól! Gól strelil Savchenko.
    Hostia sa dostávajú do dvojgólového vedenia. Po akcii na útočnej polovici ihriska sa ku strele zo strednej vzdialenosti odhodlal Savchenko a bol to ozaj ukážkový pokus, pretože hráč Hoverly umiestnil loptu k vzdialenejšej tyči a to na milimeter presne. Ozaj krásna strela.
     
    9
    Hoverla Užhorod dáva gól! Gól strelil Sergijchuk.
    Hostia sa dostávajú do vedenia. Užhorodskí futbalisti teraz ukázali aké je to jednoduché. Sergijchuk si počkal na loptu na hranici postavenia mimo hru a následne strelou z voleja preloboval Matúša Kiru, ktorý stál trocha ďalej od brány.

    Jakub Bobovič


    Hľadáme spravodajcu pre tím MFK Zemplín Michalovce. Viac informácií tu.

    Góly: 68. Hamuľák, 75. Kerič – 9. Sergijchuk, 52. Savchenko


    MFK Zemplín Michalovce: Kira – Perez (46. M. Koscelník, 84. Šimčák), Podhorin, Caballero, Barroso – L. Tóth (46. M. Hamuľak), Bayón (60. S. Danko), T. Sedlák (60. Grič), Montero (60. Mensah) – D. Kunca, Kerič
    FK Hoverla Užhorod: Rudko (46. Babenko) – Kutas, Ryashko, Lukhtanov, Ivanov (51. Yefremov) – Sergiychuk (90. Gonchar), Lulka, Tsurikov, Kuzyk (51. Kaverin) – Gemega (38. Savchenko), Halk (55. Yeremenko)