Toronto – Montreal 1:3 (kon.) | Chicago – NY Rangers 2:3 (kon.) | Calgary – Vancouver 1:5 (kon.)
LA Kings – San Jose 1:5 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
Montreal Canadiens
cz Štvrtok 08.10.2015, 01:25 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Max PACIORETTY - 1:3
     
    59:29
    Montreal právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto. Hosté vyhráli buly, perfektní práci udělal Subban, který obloučkem do středního pásma našel volného MAXE PACIORETTYHO, jenž jel sám na prázdnou bránu. Toto byla jedna z nejjednodušších branek, jaké může hokejista vstřelit. Asistence: P.K. Subban, Brian Flynn.
    Alex GALCHENYUK - 1:2
     
    52:02
    Montreal právě vstřelil branku!
    Otřepané klíše "nedáš, dostaneš" opět platí. Poté, co Spaling nevyužil vyloženou šanci, radují se hosté. Po střele od modré čáry se kotouč odrazil do pravého kruhu, kam pohotově najel ALEX GALCHENYUK a z první napálil kotouč, díky čemuž propálil vše před sebou a dostává Habs do vedení. Asistence: Andrej Markov, P.K.Subban.
    James VAN RIEMSDYK - 1:1
     
    20:19
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí přesilovou hru bleskurychle využívají. JAMES VAN RIEMSDYK napřáhl a zpoza levého kruhu vypálil, kotouč se odrazil od Jemelinovy brusle za Price. Asistence. Nazem Kadri, Dion Phaneuf.
    Max PACIORETTY - 0:1
     
    03:08
    Montreal právě vstřelil branku!
    Tak to je hodně smolný moment pro domácí hokejisty. Ti byli aktivnější, ovšem to jim momentálně k ničemu není. Kapitán MAX PACIORETTY dostal přihrávku na pravý kruh a v jízdě svižně vypálil, kotouč se odrazil od Bernierova ramene do brány. První střela Habs v novém ročníku a první gól. Asistence. P.K. Subban.

    Václav Petrů

    Góly a asistencie: 21. van Riemsdyk (Kadri, Phaneuf) – 4. Pacioretty (Subban), 53. Galchenyuk (Markov, Subban), 60. Pacioretty (Subban, Flynn)


    Toronto Maple Leafs: Bernier (Reimer) – Phaneuf (C), Hunwick, Rielly, Marinčin, Gardiner, Harrington – van Riemsdyk, Kadri, Boyes – Matthias, Bozak, Lupul – Komarov, Holland, Arcobello – Winnik, Spaling, Parentau.
    Montreal Canadiens: Price (Condon) – Markov, Subban, Petry, Jemelin, Beaulieu, Gilbert – Pacioretty (C), Plekanec, Gallagher – Eller, Galchenyuk, Sjomin – Fleischmann, Desharnais, Weise – Flynn, Mitchell, Smith – Pelly.

    Rozhodca: L´Ecuyer, O´ Rourke – Galloway, Pancich