Toronto – Montreal 1:3 (kon.) | Chicago – NY Rangers 2:3 (kon.) | Calgary – Vancouver 1:5 (kon.)
LA Kings – San Jose 1:5 (kon.)
koniec
Chicago Blackhawks
2:3 (1:3, 1:0, 0:0)
New York Rangers
cz Štvrtok 08.10.2015, 02:00 • United Center, Chicago • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Teuvo TERÄVÄINEN - 2:3
     
    26:55
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Hostující Girardi spatně rozehrál kotouč. Zmocnil se ho Jonathan Tows, který jemně posunul na Mariána Hossu. Slovenský hráč našel na středu kluziště volného TEUVA TERÄVÄINENA, který přesnou střelou prostřelil brankáře Lundqvista. Asistence: Marián Hossa, Jonathan Toews.
    Derek STEPAN - 1:3
     
    19:01
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí hráč byl v útočném pásmu, pálil od modré. Trefil však prvního hráče, který stál před ním. Vznikl z toho rychlý protiútok, který byl zakončen střelou. Puk odrazil domácí brankář za branku. Odtud jej zpět do brankoviště nastřelil Kevin Hayes. Poskakující touš do branky dostal DEREK STEPHAN. Asistence: Kevin Hayes, Chris Kreider.
    Kevin KLEIN - 1:2
     
    16:41
    Rangers právě vstřelili branku!
    Drobné zaváhání domácí obrany znamená z jejího pohled malér. Keith Yandle našel pasem napříč pásmem KEVINA KLEINA, který střelou z první překonal domácího brankáře. Puk Crawfordovi propadl mezi rukou a tělem. Asistence: Keith Yandle, J. T. Miller.
    Artěmij PANARIN - 1:1
     
    14:24
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Nádherná přihrávka a je vyrovnáno! Další debutant se dočkal první branky v NHL. Niklas Hjalmarsson poslal pas na Patricka Kana. Ten mohl zakončit, ale všiml si zcela volného ARTEMI PANARINA, který přijal přihrávku. Nováček v domácím dresu měl dostatek prostoru pro střelu. Upřímně řečeno, lepší šanci pro svůj první gól si přát věru nemohl. Asistence: Patrick Kane, Niklas Hjalmarsson.
    Oscar LINDBERG - 0:1
     
    01:43
    Rangers právě vstřelili branku!
    Hostující hráči se dostávají do vedení. Viktor Stalberg zavezl kotouč do útočného pásma, přenechal ho J. T. Millerovi. Ten mohl vystřelit, ale přenechal puk OSCARU LINDBERGOVI, který vstřelil svůj první gól v NHL. Jeden z nováčků v týmu Jezdců se při svém debutu v soutěži připsal gól. Asistence: J. T. Miller, Viktor Stalberg.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 15. Panarin (Kane, Hjalmarsson), 27. Teräväinen (Hossa, Toews) – 2. Lindberg (Miller, Stalberg), 17. Klein (Yandle, Miller), 20. Stephan (Hayes, Kreider)


    Chicago Blackhawks: Crawford (Darling) – Seabrook, Keith, Daley, Hjalmarsson, Rundblad, Van Riemsdyk – Hossa, Toews, Teräväinen – Kane, Anisimov, Panarin – Baun, Shaw, Bickell – Garbutt, Krüger, Desjardins
    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – Girardi, McDonagh, Boyle, Staal, Klein, Yandle – Zuccarello, Brassard, Nash – Hayes, Stephan, Kreider – Stalberg, Lindberg, Miller – Fast, Stoll, Moore

    Rozhodca: Kozari, Hebert – McElman, Shewchyk