Columbus – Nashville 7:1 (kon.) | Ottawa – Montreal 5:4 (kon.) | Toronto – Detroit 1:2 (kon.)
Florida – Tampa Bay 2:3 (kon.) | Chicago – Dallas 4:0 (kon.) | Anaheim – San Jose 5:1 (kon.)
Calgary – Winnipeg 2:3 (kon.) | Vancouver – Edmonton 3:2 (po pr.) | LA Kings – Colorado 4:0 (kon.)
Washington – NY Islanders 6:2 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
5:1 (0:0, 2:1, 3:0)
San Jose Sharks
cz Nedeľa 04.10.2015, 03:00 • Honda Center, Anaheim • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:34
    Pro hosty může být znovu hůř. Micheal Haley dnes usedá již potřetí na trestnou lavici, proti pravidlům se provinil zdržováním hry.
     
    51:50
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Pro hosty je ještě hůř. KEVIN BIEKSA je dalším hráčem, který se za Anaheim prosazuje v dnešním zápase. Rozdíl ve skóre tak nyní činí již čtyři branky. Asistence: Carl Hagelin.
     
    48:54
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Za domácí vstřelil již čtvrtou branku JOSH MANSON, který tak zřejmě pojistil svému týmu vítězství. Jeho střela po příhře Stewarta skončila za bezmocným brankářem soupeře. Asistence: Chris Stewart a Carl Hagelin.
     
    42:15
    Jen osm sekund uplynulo po vstřelené brance, když se do pěstního souboje pustil Maroon (ANA) s McLarenem (SJS). Oba si jdou odpočinout na trestnou lavici, kde si odpykají dvouminutové tresty.
     
    42:07
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují na rozdíl dvou branek. První branku zápasu při hře 5 proti 5 zaznamenává HAMPUS LINDHOLM. Asistence: Chris Stewart.
     
    35:20
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Využitá přesilová hra! I třetí branka utkání padla v početní výhodě. CAM FOWLER se stal úspěšným střelcem, když jeho tvrdá střela skončila až za zády Stalocka. Asistence: Ryan Getzlaf a Patrick Maroon.
     
    34:21
    Pro San Jose přichází další dvě minuty strachování o skóre. Karl Stollery (SJS) odjíždí na trestnou lavici za zásah do oblasti hlavy a krku.
     
    29:35
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Využitá přesilová hra! Jak jsem avizoval, tak se stalo. COREY PERRY tečoval před brankovištěm nahození Vatanena přesně mezi betony soupeřova brankáře a máme tak opět vyrovnáno. Asistence: Sami Vatanen a Cam Fowler.
     
    28:20
    Tentokrát se otevírá možnost pro skórování Anaheimu. Brenden Dillon (SJS) obdržel dvouminutový trest za podražení.
     
    27:21
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilová hra! V početní výhodě udeřili Žraloci, jmenovitě DYLAN DEMELO, který tak otevírá skóre dnešního zápasu. Asistence: Nikolaj Goldobin.
     
    25:44
    První vyloučení druhé třetiny je na světě. Andrew Cogliano (ANA) vyloučen na dvě minuty za hákování.
     
    16:18
    Tentokrát už jdou ale Žraloci do čtyř! Micheal Haley se provinil proti pravidlům vrážením, za což si odpyká vyšší trest pěti minut.
     
    12:45
    Máme zde opět vyloučení a opět na straně San Jose. Raffi Torres (SJS) si vysloužil od rozhodčího osobní trest na deset minut. Avšak pokračovat se bude ve hře v plném počtu.
     
    04:00
    Další vyloučení je na světě. Dvě minuty za nedovolené bránění obdržel Micheal Haley (SJS).
     
    00:27
    Prvním hříšníkem dnešního zápasu je Chris Stewart (ANA), který si jde odpočinou na trestnou lavici za nedovolené bránění.

    Josef Cestr

    Góly a asistencie: 30. Perry (Vatanen, Fowler), 36. Fowler (Getzlaf, Maroon), 43. Lindholm (Stewart), 49. Manson (Stewart, Hagelin), 52. Bieksa (Hagelin) – 28. DeMelo (Goldobin)


    Anaheim Ducks: Andersen (Chudobin) – Bieksa, Stoner, Fowler, Manson, Vatanen, Lindholm – Cogliano, Perry "A", Getzlaf "C", Kesler "A", Maroon, Horcoff, Santorelli, Hagelin, Stewart, Silfverberg, Sekáč, Rakell
    San Jose Sharks: Stalock (Grosenick) – Stollery, Dillon "A", Mueller, Young, DeMelo, Tennyson – Lerg, Torres "A", McCarthy, Smith, McLaren, Donskoi, Haley, Carpenter, Goldobin, Nieto, Langlois, Goodrow

    Rozhodca: Peel, Kowal – Heyer, Lazarowich