Columbus – Nashville 7:1 (kon.) | Ottawa – Montreal 5:4 (kon.) | Toronto – Detroit 1:2 (kon.)
Florida – Tampa Bay 2:3 (kon.) | Chicago – Dallas 4:0 (kon.) | Anaheim – San Jose 5:1 (kon.)
Calgary – Winnipeg 2:3 (kon.) | Vancouver – Edmonton 3:2 (po pr.) | LA Kings – Colorado 4:0 (kon.)
Washington – NY Islanders 6:2 (kon.)
koniec
Toronto Maple Leafs
1:2 (0:0, 0:2, 1:0)
Detroit Red Wings
cz Nedeľa 04.10.2015, 01:00 • Air Canada Centre, Toronto • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:53
    Petr Mrázek dalším neskutečným zákrokem vymazal domácí. Joffrey Lupul dostával přihrávku před branku, odkud se mu ovšem nepovedlo skórovat!
     
    58:20
    Jonathan Bernier odjel na střídačku, Maple Leafs v šesti hráčích na ledě!
     
    55:12
    Ve výborné pozici byl Joffrey Lupul. Když se k němu puk dostal, tak se domácí útočník soustředil na svou střelu, připravil si jí a zamířil k levé tyčce a tu nakonec také trefil!
     
    53:14
    Daniel Cleary dostává dvouminutový trest za krosček.
     
    48:17
    Peter Holland a Anthony Mantha si odsedí pětiminutové tresty na trestné lavici. Oba jsou potrestáni za šarvátku. Richard Pánik navíc dostává dvě minuty za krosček a Tyler Bertuzzi potrestán za hrubost.
     
    46:42
    Obrovská šance, která zůstala jen tristně nevyužita. Van Riemsdyk dával puk před prázdnou branku, kde jej nedokázal usměrnit do klece Nazem Kadri.
    Brad BOYES - 1:2
     
    40:22
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Hned na začátek třetí třetiny přichází snížení. James van Riemsdyk našel před brankou dobře postaveného BRADA BOYESE, od kterého se puk odrazil za záda překvapeného Mrázka! Asistence: James van Riemsdyk, Scott Harrington.
    Anthony MANTHA - 0:2
     
    39:06
    Detroit právě vstřelil branku!
    Přesilovka Detroitu je svižně využitá. Do přečíslení tří na jednoho se dostali rudokřídelnící. Andreas Athanasiou posílal puk na pravou stranu, kde byl ANTHONY MANTHA, který střelou o tyčku dal druhou branku svého týmu i své lajny! Asistence: Andreas Athanasiou, Xavier Oullet.
     
    38:54
    Toronto jde do čtyř. Vyloučeným hráčem je van Riemsdyk za držení.
    Andreas ATHANASIOU - 0:1
     
    33:50
    Detroit právě vstřelil branku!
    Ano, dočkáme! Tyler Bertuzzi předal puk na hokejku ANDREASE ATHANASIOUSE, jenž se rychlostí prodral mezi dva obránce a svižnou střelou otevřel skóre! Asistence: Tyler Bertuzzi, Anthony Mantha.
     
    28:20
    P.A. Parenteau je vyloučen na dvě minuty za vražení na hrazení. Přesilovka pro hosty.
     
    26:57
    Individuální akci zakončoval Nazem Kadri. Ten se prodral před Mrázka, ale bekhendem zblízka jej nepřekonal!
     
    24:12
    Velké šance měli Boyes a van Riemsdyk. První jmenovaný střílel a ten druhý dorážel, ale Mrázek podává skvělý výkon a všechny střely kryje!
     
    23:06
    První přesilovka pro domácí. Dvouminutovým trestem za držení je potrestán Jensen.
     
    09:34
    Peter Holland vybojoval za brankou puk pro Matthiase a dojel si před branku. Následně mu stejný hráč puk poslal, ale domácí forvard poslal puk bekhendem jen nad branku Petra Mrázka!
     
    05:22
    Skvělý zákrok pro Petra Mrázka! Nejdříve vyrazil střelu od modr čáry a poradil si také s následnou dorážkou. Puk mířil do odkryté branky, ale český brankář puk skvěle vytěsnil!
     
    00:10
    Michael Grabner se hned vydal za branku Petra Mrázka, kde jednoho z hráčů podržel. Domácí útočník jde na trestnou lavici.

    David Panuška

    Góly a asistencie: 41. Boyes (Riemsdyk, Harrington) – 34. Athanasiou (Bertuzzi, Mantha), 40. Mantha (Athanasiou, Oullet)


    Toronto Maple Leafs: Bernier (Bibeau) – Hunwick, Harrington, Rielly, Polák, Gardiner, Marinčin – Parentau, Spalling, Pánik, Lupul, van Riemsdyk, Matthias, Holland, Boyes, Acrobello, Grabner, Kadri, Komaroc
    Detroit Red Wings: Mrázek (Paterson) – Quincey, Smith, Sproul, Oullet, Jensen, Lashoff – Pulkkinen, Miele, Jurčo – Glendening, Nosek, Mantha – Callahan, Athanasiou, Bertuzzi – Ferraro, Andresson, Cleary