Mladá Boleslav – Slevik IBK 2:1 (po pr.)
koniec po predl.
Předvýběr.CZ Florbal MB
2:1 (0:0, 1:0, 0:1 - 1:0)
Slevik IBK
cz Sobota 03.10.2015, 21:00 • ŠKOENERGO Aréna (kapacita: 4200), Mladá Boleslav • Pohár majstrov (muži)
Predzápasové kurzy
     
    Utkání je u konce, Mladá Boleslav nakonec poráží norského mistra 2:1 po prodloužení! Byl to boj, domácím zápas určitě nevyšel podle představ. Nutno ovšem podotknout, že Norové dnes zahráli velice dobře v defenzivě, hodně gólovek pochytal brankář Tvete. Rozhodující branku nakonec v čase 60:21 vstřelil Petr Krzyžanek. S konstatováním toho, že Technologové na letošním ročníku Poháru mistrů obsadí pátou příčku, se s Vámi loučím a u dalších online přenosů se budu opět těšit na počtenou! (22:51:28)
     
    Nejlepším hráčem na straně domácích se stává střelec rozhodující branky Petr Krzyžanek, na straně Sleviku je to Johan Åhlberg. Ovšem nutno vyzdvihnout výkon brankáře Vegarda Tveteho, který dnes zachytal opravdu fantasticky!
     
    Konec zápasu.
     
    60:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Je rozhodnuto! K velké radosti fanoušků tady ve ŠKEOENRGO Aréně Mladá Boleslav využívá přesilovou hru a vítězí! Curney přiťukl balónek PETRU KRZYŽANKOVI, který nechytatelnou dělovkou na vzdálenější tyč nedal Tvetemu sebemenší šanci! Asistence: Jiří Curney.
     
    60:01
    Kvůli drobným problémům s časomírou se bude úvodní vhazování opakovat.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Je tomu tak! O vítězi rozhodne desetiminutové prodloužení, v případě, že v něm branka nepadne, budou následovat nájezdy. Třetí třetina byla opět vyrovnaná, v jednapadesáté minutě ŠKOENERGO Arénu zmrazil Åhlberg, který srovnal na 1:1. Boleslav má k dispozici ještě pětatřicet vteřin z přesilové hry.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    59:51
    Ondřej Fojta to vzal na sebe, branku ale těsně minul! Zdá se, že šedesát minut vítěze neurčí.
     
    59:36
    Znovu Jelínek. Nyní se snažil vytočit před branku, ale míček mu utekl. Boleslavským se krátí čas...
     
    59:08
    Jelínek to zkusil z úhlu, ale prostor mezi třemi tyčemi neodkázal trefit!
     
    59:00
    Běží poslední minuta druhé třetiny.
     
    58:32
    Curney pálí nad, hra se přerušuje a bude se vylučovat! Na trestnou levici usedá Sondre Hansen, který si odpyká dvě minuty za bránění ve hře.
     
    57:48
    Domácí si zahrají přesilovku! Nyní ale jsou v držení míčku a zkoušejí to v šesti.
     
    56:55
    Ondřeji Fojtovi teď při jeho akci pomohlo štěstí. Nakonec se boleslavský kanonýr dostal až ke střele, ale nemířil přesně.
     
    56:26
    Norové mohli vést 2:1! Bye obešel Kološe a následně míček vracel před branku, kde na něj jen o kousek nedosáhl Skistad! Teď měla Mladá Boleslav velké štěstí!
     
    55:42
    Výborně Koráb! Brankář Mladé Boleslavi se proti Evensenově bombě prezentoval parádním reflexivním zásahem a své spoluhráče hodně podržel!
     
    55:11
    Troška smůly se teď přilepila na hůl Jana Jelínka! Ten měl před sebou moře otevřeného prostoru, ale zradilo ho zpracování.
     
    54:31
    To je škody! Jan Natov využil Grapneho minely a řítil se sám na Tveteho, ale trefil pouze břevno!
     
    53:40
    První útok domácích, ve kterém hraje Curney a s ním bratři Chroustové, je dnes zatím neviditelný a směrem dopředu se mu moc nedaří. Jejich akci nyní vystavil stopku Magnusson.

    Vojtěch Tůma

    Góly a asistencie: 37. Fojta (Natov), 61. Krzyžanek (Curney) – 51. Åhlberg (Stræte)


    Předvýběr.CZ Florbal MB: Koráb (Rytych) – Jelínek "C", Krzyžanek, Kološ, Křenek, Gwuźdź, Kadlec, Novák – Chroust Ta., Curney, Chroust To. – Natov, Fojta, Bouška – Renčín, Pluhař, Salát – Ekl, Mátl
    Slevik IBK: Tvete (Ottersten) – Grapne, Gustavsen, Eriksson, Magnusson, Hansen S., Møller-Olsen, Jørgensen – Evensen, Stræte "C", Åhlberg – Bye, Skistad, Hjorth – Hansen Ch., Skaftnes, Wiklund – Gägnås

    Rozhodca: Thomas Baumgartner, Thomas Kläsi (oba Švýcarsko)