Záhreb – Metallurg Magnitogorsk 4:1 (kon.) | HC Slovan – Ufa 3:4 (po pr.)
koniec po predl.
HC SLOVAN Bratislava
3:4 (1:0, 0:3, 2:0 - 0:1)
HC Salavat Julajev Ufa
Piatok 02.10.2015, 19:30 • Aréna Ondreja Nepelu, Bratislava • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Je po zápase, Ufa si z Bratislavy odváža dva body a o svojom víťazstve rozhodla krásnym gólom v predĺžení, keď hrala presilovú hru. Najlepšími hráčmi zápasu vyhlásení: v tíme hostí Igor Grigorenko, v tíme domácich Radovan Puliš. Slovan sa dostal v tretej tretine do tempa a hostia len a len bránili, no vytúžený gól znamenajúci tri body domáci nevsietili a tak si do tabuľky pripíšu len jeden bod. V nedeľu hostíme Magnitogorsk a diváci by mohli a mali byť šiestym hráčom belasých. Dobrú noc a pekný víkend z Bratislavy všetkým želá Vladimír Korduliak, onlajny.eu (22:12:35)
     
    Koniec zápasu.
    64:34 LOGINOV - 3:4
     
    64:34
    Salavat Ufa dala gól!
    Hostia vyhrali buly a roztočili to pred Brustom, puk na palicu dostal za kruhy ALEXANDER LOGINOV a prestrelil Brusta v domácej klietke. Asistencia: Linus Omark.
     
    64:18
    Brust hákoval Omarka, ktorý sa s pukom chcel predrať poza jeho bránku, presilovka pre hostí, na trestnú usadá k Tičarovi Surový.
     
    64:08
    Zakázané uvoľnenie HC Slovan, vhadzovať budeme po pravej ruke Barryho Brusta.
     
    63:30
    Nagy bol odzbrojený od puku v pásme hostí, ktorí ale akciu nezaložili, zakázané uvoľnenie, ideme pred Svedberga.
     
    62:59
    Omark dlho vozil puk na hokejke v pásme belasých, ktorí hrali disciplinovane a faul si Omark nevypýtal. Napokon zakončil po ľade z pravej strany, Brust puk prikryl pod rukavicu.
     
    61:45
    Gončarov vystrelil z otočky od pravého kruhu, Surový do dráhy puku vložil hokejku a puk skončil na ochrannej sieti.
     
    61:23
    Miklík bol v pásme skôr ako puk, ofsajd a posúdený ako úmyselný, vhadzujeme pred Brustom, predĺženie môžem charakterizovať ako opatrnosť na oboch stranách.
     
    60:14
    Hostia so štyrmi hráčmi, Slovan delenú presilovku nedokázal využiť.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    V tretej tretine Slovan zlepšenou fazónou vsietil dva góly a poslal zápas do predĺženia. To bude začínať hrou štyroch proti trom a presilovka bude trvať ešte štrnásť sekúnd.
     
    60:00
    Tretia tretina sa skončila.
     
    59:39
    Hostia vyhodili puk von z pásma, blíži sa záver tretej tretiny.
     
    59:11
    Barry Brust dostal osobný trest za nešportové správanie. Na trestnú usadá Tičar.
     
    59:11
    Kašpar spoza bránky poslal puk na hokejku súpera, Ufa puk vyviezla z pásma a po strele v pásme belasých a teči domáceho hráča skončil puk na ochrannej sieti. Vhadzujeme pred Brustom.
     
    58:25
    Sersen vystrelil od modrej, Nedorost pred bránkou puk tečoval na ochranné sklo, no atakoval Svedberga a arbitri pre postavenie Vaclava v bránkovisku hru poslali do stredného pásma.
     
    58:14
    Krošček v podaní Prochorkina, nič lepšie si domáci na záver tretiny priať ani nemohli.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 12. Bartovič (Viedenský, Barker), 49. Puliš (Tičar, Jeglič), 53. Surový (Nagy, Kašpar) – 27. Engqvist (Omark, Grigorenko), 33. Višnevský (Hartikainen, Gončarov), 33. Prochorkin (Chlystov, Krikunov), 65. Loginov (Omark)


    HC SLOVAN Bratislava: Brust (Garnett) – Barker, Sersen (A), Starosta, Novák, Mihalik, Švarný, Luža – Kašpar, Nedorost, Jeglič – Šťastný, Tičar, Nagy (A) – Miklík, Surový (C), Bartovič – Skalický, Viedenský, Puliš
    HC Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Sochatský) – Loginov, Lepistö, Gončarov, Višnevský, Koľcov, Arzamascev, Culygin, Derľuk – Omark, Engqvist, Grigorenko (C) – Lisin, Makarov, Hartikainen – Ankudinov, Soin (A), Lazarev – Chripunov, Prochorkin, Chlystov (A)

    Rozhodca: Belov, Gusev – Zacharenkov, Sazonov

    Diváci: 7.820