Pittsburgh – Tampa Bay 4:2 (kon.) | Buffalo – Toronto 4:0 (kon.) | Nashville – Columbus 2:5 (kon.)
Winnipeg – Ottawa 4:3 (po pr.) | Dallas – St. Louis 1:4 (kon.) | Calgary – Colorado 2:0 (kon.)
Edmonton – Arizona 4:0 (kon.) | LA Kings – Anaheim 1:2 (po pr.) | San Jose – Vancouver 2:1 (kon.)
koniec
Nashville Predators
2:5 (1:1, 0:2, 1:2)
Columbus Blue Jackets
cz Streda 30.09.2015, 02:00 • Bridgestone Arena, Nashville • Príprava NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:52
    Nashville právě vstřelil branku!
    O pár sekund později ale již kotouč v brance hostů končí, neboť se o druhý gólový zápis svého týmu postaral BARRET JACKMAN! Asistence: Colin Wilson.
     
    46:21
    Columbus právě vstřelil branku!
    Nedáš – dostaneš! Z následné protiakce se znovu trefují hosté, konkrétně BRANDON SAAD, pro něhož je to již druhý gólový zápis v tomto utkání! Asistence: Nick Foligno, Ryan Johansen.
     
    40:45
    Columbus právě vstřelil branku!
    Úvod druhé třetiny vychází hostům na výbornou a po gólové střele SCOTTA HARTNELLA vedou již o tři branky! Asistence: Cam Atkinson, Ryan Murray.
     
    33:39
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hosté vedou krátce po polovině utkání již o tři branky, když jejich náskok zvýšil backhandovou střelou BRANDON SAAD! Asistence: Dalton Prout, Kevin Connauton.
     
    24:26
    Columbus právě vstřelil branku!
    Nyní už to ale NICKU FOLIGNOVI vyšlo a prostřeluje Pekku Rinneho v domácí brance! Blue Jackets využívají dvojnásobnou početní výhodu a ujímají se vedení v tomto zápase! Asistence: Ryan Johansen, Brandon Saad.
     
    17:27
    Columbus právě vstřelil branku!
    Hra však pokračovala i nadále a jen o pár sekund později poslal puk za Rinneho záda RYAN JOHANSEN, jenž tak srovnal skóre tohoto zápasu! Asistence: Brandon Saad.
     
    09:03
    Nashville právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení při vlastním oslabení, když se backhandem přesně trefuje AUSTIN WATSON! Bez asistence.

    Daniel Kubelka

    Góly a asistencie: 10. Watson, 54. Jackman (Wilson) – 18. Johansen (Saad), 25. Foligno (Johansen, Saad), 34. Saad (Prout, Connauton), 41. Hartnell (Atkinson, Murray), 47. Saad (Foligno, Johansen)


    Nashville Predators: Rinne (33. Hutton) – Bitetto, Jones, Ellis, Jackman, Weber "C", Ekholm, Josi – Forsberg, Hodgson, Fisher "A", Smith, Bass, Neal, Jarnkrok, Moses, Wilson, Arvidsson, Watson, Ribeiro "A", Sissons.
    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (McElhinney) – Murray, Savard, Connauton, Prout "A", Falk, Goloubef, Kukan – Saad, Johansen, Foligno "C" – Hartnell, Wennberg, Atkinson – Calvert "A", Campbell, Clarkson – Rychel, Chaput, Boll.

    Rozhodca: Rooney, Rank – Nowak, Pancich

    Diváci: 16027