Liberec – Sparta Praha 5:4 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
Bílí Tygři Liberec
5:4 (1:2, 1:1, 2:1 - 0:0)
HC Sparta Praha
cz Streda 30.09.2015, 18:00Tipsport extraliga (ČR) • 7. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    Branko RADIVOJEVIČ - 5:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Bílí Tygři Liberec.

    Vítězný nájezd si připsal Branko Radivojevič.
    50:22 Petr VAMPOLA - 4:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    50:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je srovnáno! Stránský zachytil kotouč v útočném pásmu a vystřelil. Pöpperle zasáhl, jenže byl to opět Stránský, kdo dobruslil puk nejrychleji a kdo jej vracel do hostujícího brankoviště. Tam ho doslova dostrkal za brankovou čáru PETR VAMPOLA. Asistence: Jan Stránský.
    49:39 Martin BAKOŠ - 3:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    49:39
    Liberec právě vstřelil branku!
    Je tu zápletka! Radivojevič přenesl hru na druhou stranu na rozjetého MARTINA BAKOŠE, ten v útočném pásmu udělal krátkou kličku na střed a pak mezi nohama clonícího obránce prostřelil i Pöpperleho! Asistence: Branko Radivojevič.
    41:28 Martin RÉWAY - 2:4
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    41:28
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta znovu odskakuje o dva góly. Liberečtí se tak trochu zapomněli vepředu, z čehož plynulo přečíslení tři na jednoho. MARTIN RÉWAY si vyměnil puk s Klimkem a přesným zakončením mezi Lašákovy betony skóroval. Asistence: Lukáš Klimek.
    24:40 Michal BULÍŘ - 2:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    24:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři rychle využívají početní výhodu! MICHAL BULÍŘ převzal puk v rohu hřiště od Jelínka, vykroužil oblouk v pravém kruhu a poté krásnou ranou zápěstním vymetl horní růžek Pöpperleho brány. Asistence: Petr Jelínek.
    22:23 Andrej KUDRNA - 1:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    22:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ševc vyrobil v obranném pásmu velikánskou hrubici, když se v rohu obranného pásma nechal obrat o kotouč Cingelem. Ten přistrčil puk dál ANDREJI KUDRNOVI a ten pohotovým bekhendem zavěsil pod horní tyč. Asistence: Lukáš Cingel.
    19:47 Petr KUMSTÁT - 1:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    19:47
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté udeřili těsně před koncem první dvacetiminutovky. Pražanům se po vhazování povedlo dostat kotouč na modrou čáru k Michalu Čajkovskému, ten s ničím neotálel a vypálil. PETR KUMSTÁT pak jeho ránu tečoval přesně mezi Lašákovy betony. Asistence: Michal Čajkovský.
    13:29 Miroslav FORMAN - 1:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    13:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta velmi rychle vyrovnává! Kotouč se po ose Přibyl-Netík dostal až na hokejku MIROSLAVA FORMANA, který zdánlivě pomalou střelou z levého kruhu překvapil Lašáka. Asistence: Tomáš Netík, Daniel Přibyl.
    12:00 Martin BAKOŠ - 1:0
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    12:00
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec jde do vedení! Ševc z hloubi středního pásma vyslal perfektní pas do jízdy MARTINU BAKOŠOVI a ten bleskovou střelou mezi Pöpperleho betony otevřel skóre. Asistence: Martin Ševc.

    Jan Kousal

    Góly a asistencie: 12. Bakoš (Ševc), 25. Bulíř (Jelínek), 50. Bakoš (Radivojevič), 51. Vampola (Stránský), rozh. náj. Radivojevič – 14. Forman (Netík, Přibyl), 20. Kumstát (Čajkovský), 23. Kudrna (Cingel), 42. Réway (Klimek)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:0   Réway (SPA)
    1:0   Bakoš (LIB)
    2. séria:
    1:1   Netík (SPA)
    1:1   Řepík (LIB)
    3. séria:
    1:1   Kudrna (SPA)
    2:1   Radivojevič (LIB)


    Bílí Tygři Liberec: Lašák (Schwarz) – Šimek, Ševc, Vitásek, Derner, Plutnar, Výtisk (C), Ulrych – Řepík, Vampola, Birner – Bakoš, Bulíř, Radivojevič – Stránský, Jelínek, Krenželok – Jonák, Lakatoš, Špaček
    HC Sparta Praha: Pöpperle (Langer) – Barinka, Čajkovský, Mikuš, Polášek, Piskáček, Glenn, Eminger – Kumstát, Pech, Sabolič – Klimek, Hlinka (C), Réway – Forman, Přibyl, Netík – Kudrna, Cingel, Černoch

    Rozhodca: Fraňo, Svoboda – Komárek, Lhotský

    Diváci: 4 166