Česko – Rusko 1:5 (kon.)
koniec
Česko
1:5 (0:0, 1:4, 0:1)
Rusko
cz Nedeľa 20.09.2015, 14:45 • NETZSCH-Arena, Selb • Reprezentace žien U18
Partner:
     
    51:10
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Jenže účinek je přesně opačný a Rusky si s největší pravděpodobností pojišťují své vítězství v zápase i v turnaji. Po pravé straně nabrala obrovskou rychlost FANUZA KADIROVOVÁ a s neuvěřitelnou přesností vymetla bližší růžek české svatyně – 1:5. Asistence: Jelena Vodopjanovová, Darja Beloglazovová.
     
    35:38
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak vida, konečně se zapisujeme do střelecké listiny a korigujeme ruský náskok! Patočková po výborném přenechání Lerchové pronikla do přečíslení s ADÉLOU JŮZKOVOU, která její nahrávku využila nejlepším možným způsobem – přesnou střelou do druhého růžku – 1:4! Asistence: Barbora Patočková, Laura Lerchová.
     
    33:31
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Namísto využité přesilovky přichází 14 sekund po jejím konci čtvrtá pohroma pro český tým. Kateřina Zechovská vyjela daleko z branky, aby rozehrávkou pomohla obraně, nicméně kotouč pak zachytila Kadirovová. Ta narýsovala přesnou přihrávku před branku NINĚ PIROGOVOVÉ, která snadno zakončila – 0:4. Asistence: Fanuza Kadirovová.
     
    29:40
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Česká defenzíva teď bohužel znovu výrazně zaostala a krutým důsledkem je třetí gól v naší síti. Senčukovová přihrála v přečíslení DARJE BELOGLAZOVOVÉ, jež z první přesně zakončila k bližší tyčce. Zechovská se přesouvala marně – 0:3. Asistence: Sofia Senčukovová, Jelizaveta Zenčenková.
     
    26:41
    Rusko právě vstřelilo branku!
    To je špatné, během půlminuty inkasujeme druhý gól. Tentokrát z rychlého úniku ruského týmu. Bolgarevová vyslala Dobrodějevovou, která našla před brankovištěm volnou hůl MARGARITY DOROFEJEVOVÉ, a ta snadno zakončila do prázdné klece – 0:2. Asistence: Jekatěrina Dobrodějevová, Polina Bolgarevová.
     
    26:13
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Zrovna v pasáži, kdy se aktivita možná i trochu překulila na českou stranu, přichází nešťastný otevírací gól Rusek. FANUZA KADIROVOVÁ se mezi kruhy dostala ke kotouči a přes obránkyni ho bekhendem poslala mezi betony Zechovské, které ho dokázaly jen ztlumit, ale bohužel ne zastavit – 0:1. Asistence: Jelena Vodopjanovová, Darja Beloglazovová.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 36. Jůzková (Patočková, Lerchová) – 27. Kadirovová (Vodopjanovová, Beloglazovová), 27. Dorofejevová (Dobrodějevová, Bolgarevová), 30. Beloglazovová (Senčukovová, Zenčenková), 34. Pirogovová (Kadirovová), 52. Kadirovová (Vodopjanovová, Beloglazovová)


    Česko: Zechovská (46. Bláhová) – Zíková, Zedníková, Pacalová, Erbenová, Pytlíková, Holá, Neissová – Hymlárová, Smetková, Pátková "C" – Jůzková, Patočková, Šebíková – Tomasco, Zrnová, Vozdecká – Lerchová. Trenér: Jan Fidrmuc.
    Rusko: Merkuševová (Treťjaková) – Klimkinová, Těrjoškinová, Gončarovová, Seredinová, Chaustová, Pirogovová, Novikovová, Lobovová – Dorofejevová, Bolgarevová, Kulišovová, Borisovová, Kadirovová "C", Beloglazovová, Zenčenková, Vodopjanovová, Dobrodějevová, Senčukovová. Trenér: Alexandr Uljankin.