Poprad – Žilina 3:2 (kon.) | Martin – B. Bystrica 2:1 (1:0 po s.n.) | Piešťany – Nitra 1:4 (kon.)
Trenčín – Skalica 7:2 (kon.) | Zvolen – Košice 4:2 (kon.)
koniec
HK DUKLA Trenčín
7:2 (4:0, 3:2, 0:0)
HK Skalica
Piatok 18.09.2015, 18:00 • Zimný štadión Pavla Demitru • Tipos Extraliga (SR) • 3. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:09
    Rachunek využil nepresnosť Trenčanov a v oslabení ušiel sám na brankára. Prudkým príklepom mieril nad lapačku, ale Kutej zasiahol ramenom.
     
    57:41
    Brendl, Skalica, 2 min – zdržiavanie hry
     
    55:45
    Ďurák, Skalica, 2 min – hákovanie
     
    52:55
    Po zlej rozohrávke sa dostal k puku Studenič, ale z ľavého kruhu netrafil puk tak, ako chcel.
     
    50:58
    Pavlikovský vysunul na ľavé krídlo Hudec a ten mieril z uhla sám na bránu. Strelecký pokus, ktorý mohol znamenať hattrick, Romančík zastavil, uspel aj pred Dlouhým pri dorážke.
     
    50:07
    Švecova ideálna zadovka pre Petrovického, ktorý tak prečíslenie Dukly mohol zakončiť gólom, no spomedzi kruhov trafil len do hrude pripraveného Romančíka.
     
    49:14
    Za obranou Dukly sa ocitol Mickevics, od modrej po prihrávke od obrancu trielil sám na Kuteja, strelu medzi betóny mu trenčiansky brankár vystihol.
     
    48:38
    Skaličania sa snažia o ďaľší zásah, v dorážke pred bránou nebol úspešný Studenič, hoci to vyzeralo na tutovku, Kutej predviedol výborný zákrok.
     
    47:25
    Brendl potiahol útok hostí, hľada na ľavom krídle Ďuráka, ale puk nakoniec vzal Zlocha.
     
    43:28
    Brendl, Skalica, 2 min – podrazenie
     
    40:01
    Dnes sa zapoja všetci štyria brankári, Chábera na striedačke a príležitosť dostal Kutej.
    BRENDL - 7:2
     
    39:12
    Skalica dala gól!
    Jeden z vylúčených trenčianskych hráčov sa už vrátil, no hostia boli usadení v pásme.Polata posunul na modrej PAVLOVI BRENDLOVI a ten prudkým príklepom z prvej vyhnal všetkých pavúkov z ľavého horného rohu trenčianskej brány. Nádherná strela.
    Asistencia: Jan Polata, Ivan Rachunek
     
    38:58
    Vozdecký, Dukla, 2 min – hákovanie
     
    37:36
    Trenčín dal gól!
    Nielen že sa Skaličanom vôbec presilovka nedarila, ale Švec vybojoval puk pri zadnom mantineli, prichystal ho DENISOVI HUDECOVI na ľavý kruh a ten prudkou ranou z prvej strelil svoj druhý gól v zápase.
    Asistencia: Jozef Švec, Tomáš Nechala
     
    35:08
    Ryzák, Dukla, 2 + 2 min hrubosť
     
    32:59
    Mikušovu delovku brankár vyrazil na pravý kruh, Vozdeckého dorážka neprešla cez ležiaceho Romančíka.
     
    31:31
    Skalica, 2 min – príliš veľa hráčov
    KOMÍNEK - 6:1
     
    30:01
    Skalica dala gól!
    Výborný individuálny prienik predviedol Marián Studenič. Dostal sa až pred Cháberu, ktorý jeho zakončenie len vyrazil a TOMÁŠ KOMÍNEK do odkrytej brány korigoval skóre.
    Asistencia: Marián Studenič.
     
    29:30
    Olvecký nabral rýchlosť v strednom pásme, nechal za sebou štyroch Skaličanov a prešmykol sa až pred bránu. Brankár už bol roztiahnutý na zemi, Olvecký zakončil do neho.
     
    27:09
    Zlocha vystihol rozohrávku súpera a sám mohol zaútočiť. Do stredu pred bránu s pukom nemohol, tam boli obrancovia, tak strieľal z ľavého kruhu, Romančík úspešne zasiahol.
    VOZDECKÝ - 6:0
     
    25:50
    Trenčín dal gól!
    Dukla už hrá bez psychického tlaku a kombinuje v pásme na krásu. Olvecký obkrúžil s pukom bránku, nastrelil do ohňa, kde tečoval MARTIN VOZDECKÝ.
    Asistencie: Peter Olvecký, Vladimír Nemec
    OLVECKY - 5:0
     
    22:18
    Trenčín dal gól!
    Nemec s pukom na pravom krídle, pozrel sa a videl nakorčuľovaného PETRA OLVECKÉHO na druhej strane. Poslal mu puk do jazdy, Olvecky si rozhýbal brankára a skóroval. Asistencia: Vladimír Nemec, Adam Drgoň
     
    21:21
    Pekná skalická kombinácia, Polata od pravej žrdky posúval k ľavej Mickevicsovi, ten to mal cez ruku a tak netrafil puk.
     
    18:59
    Mickevicsova šikovná individuálna akcia, zbavil sa brániaceho hráča na modrej a z ľavého kruhu tak mohol zakončovať. Po prvej vyrazenej strele sa dostal ešte aj k dorážke, no ani tak na Cháberu nevyzrel.
     
    18:38
    Zaťko, Dukla, 2 min – hrubosť
    Rachunek, Skalica, 2 min – hrubosť
     
    17:45
    Trenčín dal gól!
    Nemec sa šikovne zbavil obrancu na útočnej modrej a zaviezol puk do pásma. Tam ho spoza brány vrátil medzi kruhy Vozdecký. VLADIMÍR NEMEC z prvej trafil presne k pravej žrdke.
    Asistencia: Martin Vozdecký, Peter Mikuš
     
    14:27
    Opäť hostia v útoku a pred bránou to roztočili Brendl so Slobodom, brankár Dukly mal čo robiť, aby dorážky z tesnej blízkosti pokryl.
    MELICHÁREK - 3:0
     
    13:29
    Trenčín dal gól!
    Denis Hudec podržal puk v rohu, počkal si na uvoľnenie spoluhráča, potom TIBOROVI MELICHÁREKOVI poslal presný pas a ten na dvakrát prekonal brankára.
    Asistencie Denis Hudec, Matúš Holenda
     
    09:40
    Nahodenie Nechalu od modrej brankár hostí vôbec nevidel cez brániacich hráčov, zaregistroval až cinknutie hornej žrdky za sebou.
     
    07:26
    Brendl sa dostal pri mantineli k puku, ktorý Trenčania vyhadzovali a namieril si to do stredu, potom poslal na ľavý kruh voľnému Janovi Novákovi, ale ten strelou z prvej trafil len presúvajúceho sa gólmana.
     
    05:26
    Zlocha skúšal strelu medzi betóny, Ševela mu trestné strieľanie zneškodnil.
     
    05:26
    Nechala dlhým pasom vysunul Zlochu, ten sa elegantne zbavil obrancu, ale pri nájazde bol faulovaný. Trestné strieľanie.
    ŠVEC - 2:0
     
    04:37
    Trenčín dal gól!
    Hlinka prenikol do útočného pásma, na pravom kruhu prenechal do tandemu JOZEFOVI ŠVECOVI, ktorý pohotovou strelou prekonal skalického brankára.
    Asistencia: Michal Hlinka.
     
    04:25
    Arturs Mickevics sa preháčkoval do zakončenia, jeho pokus švihom Chábera dokázal pokryť.
     
    03:36
    Trenčín dal gól!
    Dukla sa po bully udržala v útočnom pásme, Dlouhý šikovne od mantinelu poslal DENISOVI HUDECOVI, ten si počkal a potom zavesil puk pod hornú žrdku.
    Asistencie: Radek Dlouhý, Tibor Melichárek.
     
    03:06
    Melichárek zabojoval pred bránou a nebezpečne zakončil, Ševela zachránil špičkou betónu, dorážal ešte Dlouhý, ale nad bránu.
     
    02:27
    Prečíslenie Skaličanov, Brendl zakončoval z pravého kruhu, jeho strelu Chábera vyrazil pred osamoteného Studeniča, ten už mohol strieľať gól,v poslednej chvíli mu zozadu obranca potiahol hokejku.

    Marián Vychovalý


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK Skalica. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 4. D.Hudec (Dlouhý, Melichárek), 5. Švec (Hlinka), 14. Melichárek (D.Hudec, Holenda), 18. Nemec (Vozdecký, Mikuš), 23. Olvecky (Nemec, Drgoň), 26. Vozdecký (Olvecký, Nemec), 38. D.Hudec (Švec, Nechala) – 31. Komínek (Studenič), 40. Brendl (Polata, Rachunek)


    HK DUKLA Trenčín: Chábera (41.Kutej) – Holenda, Rich. Pavlikovský, P.Mikuš, Drgoň, Hatala, Zaťko, Ryzák, Nechala – Melichárek, R. Dlouhý, D. Hudec – Vozdecký, V.Nemec, Őlvecký – Michal Hlinka, Rób. Petrovický, Koyš – Jakúbek, Zlocha, J.Švec. Tréneri: J.Kobezda, M.Hanzal
    HK Skalica: Ševela (21.P.Romančík) – Opálek, J. Novák, Ďurák, Polata, Barák, Zukal, Jaborník – Mickevics, R.Školiak, K.Jass – M.Sloboda, I.Rachůnek, Komínek – Lantoš, Brendl, Studenič – Brodek, Kovalovský, M.Trenčan. Tréner: M.Stloukal

    Rozhodca: D.Konc – Návratek, Výleta