Čeljabinsk – Novokuzneck 2:3 (kon.) | Ufa – Barys 2:1 (3:2 po s.n.) | Togliatti – Novgorod 1:2 (kon.)
Nižnekamsk – Novosibirsk 1:2 (1:2 po s.n.) | Kazaň – Dinamo Minsk 4:5 (kon.)
koniec
Ak Bars Kazaň
4:5 (1:1, 1:1, 2:3)
HC Dinamo Minsk
cz Streda 16.09.2015, 18:30 • TatNeft Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    HC DINAMO MINSK

    Hokejisté běloruského klubu zažívají proměnlivé výsledky na počátku letošního ročníku Kontinentální hokejové ligy. Tři ze čtyř posledních klání ale Minsk zvládl výborně, když předčil Spartak Moskva, Traktor Čeljabinsk i vedoucího koně Západní konference Jokerit Helsinky. Pouze s Nižněkamskem padlo Dinamo v nastaveném čase, jinak se nenechází vůbec ve špatné formě. Přesto patří Minsku v tabulkovém pořadníku jen jedenáctá příčka, klub z Běloruska by si určitě rád polepšil, co se postavení týče. Poskočí po dnešku o kus výš?
     
    AK BARS KAZAŇ

    V tabulce Východní konference bude také letos pořádně našlapáno. Své o tom ví i muži z Kazaně, kteří se aktuálně drží na hranici postupové osmičky do play-off. Ještě je stále příliš brzy na větší spekulace ohledně umístění na konci základní části, přesto lze usoudit, kdo má jasnou touhu být v popředí. Bars nezvládl minulá dvě střetnutí s Astanou a Ufou, poslední vítězství hráči Kazaně pamatují na ledě Omsku, odkud se ale body snadno nevozí. Bars v hale vedoucího klubu konference urval dva body za výhru v samostatných nájezdech. Dnes se Kazaňští představí před vlastním publikem, konfrantace na ně čeká s mančaftem z opačné koference. Zvládnou ji?
     
    Československá stopa v utkání

    Marek Ďaloga (KZN)
    Lukáš Krajíček (MIN)
     
    Vítejte u dnešního utkání KHL, ve kterém se střetnout celky z opačných konferencí. Narazí na sebe domácí Ak Bars Kazaň a běloruská družina HC Dinamo Minsk.
     
    Úvodní sestavy:

    Ak Bars Kazaň: Garipov (Rynnäs) – Jarullin, Ďaloga, Zacharčuk, Rylov, Kornějev, Musin, Tokranov – Mirnov, Tkačjov, Lukojanov – Sjörgren, Azevedo, Möller – Obuchov, Malychin, Michejev – Golubev

    HC Dinamo Minsk: Glass (Milčakov) – Krajíček, Goroško, Lisovec, Bailen, Zacharenko, Gunderson, Usenko – Szczechura, Cheechoo, Gavrus – Linglet, Ellison, Vesce – Meleško, Pavlovič, Bujnicky – Drozd, Matěruchin, Michaljov

    Rozhodčí: Bělov, Buturlin – Maitak, Poronškich.
     
    Už jen hymna a budeme moci začít.
     
    Také hymna běloruského klubu, zápas začne o pár momentů později, než se předpokládalo.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:33
    Aktivněji vstoupili do zápasu domácí, kteří se okamžitě po vhazování vrhli na hostují klece a začali vyvíjet tlak.
     
    01:14
    Goroško se napřáhl od modré čáry, ale připraveného domácího gólmana nezaskočil, pokračuje se hrou ve středním pásmu.
     
    01:30
    Zacharenko zažil tvrdý střet u mantinelu, když tam ve střední třetině potkal Möllera. Ale žádná větší hrůza, i nadále se pokračuje bez přerušení.
     
    02:15
    Máme tu brzy první vyloučení dnešního utkání, pykat míří domácí hokejista Tokranov, který se zcela jednoznačně provinil podražením.
     
    02:42
    Brankář Garipov má kotouč dnes poprvé pod kontrolou, za několik okamžiků se bude kotouč vhazovat po jeho pravé ruce.
     
    03:04
    Hosté kombinují v útočné třetině, ale jinak se jim doposud nepodařilo vytvořit lepší střeleckou šanci. Usenko špatně rozeslal kotouč na pravý kruh.
     
    03:30
    Už jen necelá minuta to konce domácího trestu, Minsk ještě neopoustil útočnou třetinu. Avšak má problémy se zakončením, proto dlouho váhá.
     
    04:08
    Teď už to vypadalo daleko lépe, Bailen se napřahoval mezi kruhy. Když už si dělal zálusk na radost z branky, minul horní tyčku.
     
    05:10
    Ale trest za držení na straně Dinama Minsk, Pavlovič musel nějak reagovat po nebezpečné situaci před svou brankou. A reagoval právě faulem, který rozhodčí ohodnotil.
     
    05:14
    Kazaň vstřelila branku!
    Tak tohle byla hodně rychle využitá přesilovka! Hned po vhazování si domácí mančaft nebral servítky a nádherně zakombinoval kotouč do sítě běloruského celku. Přihrávku přímo na hokejku dostal od spoluhráče JUSTIN AZEVEDO, jenž krásně nabral puk na hůl a poslal jej za soupeřova brankáře. Pohledná akce na samotný úvod první periody. Asistence: Oscar Möller.
    AZEVEDO - 1:0
     
    06:00
    Už se opět hrálo kolem klece hostujícího týmu, ale nyní Bars nezakončil. Je tu tak šance pro Goroška vyvézt kotouč pryč.
     
    06:32
    Hra je přerušena ve středním pásmu, po malé přestávce a úklidu ledu se bude pokračovat.
     
    06:53
    Následné buly v útočném pásmu vyšlo lépe hostům, ti si sice chviličku pohrávali s kotoučem na modré čáře, ale až před gólmana se nedostali.
     
    08:08
    Kazaň už zase v náporu, ale dlouho se tam neudržela. Na druhou stranu hrací plochy se totiž s kotoučem vydal na výlet Zacharenko, který kotouč ztratil u modré čáry.
     
    08:38
    Dobrou nahrávku zkoušel křížem na Lingleta Ellison, avšak prvnímu zmiňovanému v rozhodujícím momentě přeskočil touš přes hůl.
     
    09:19
    Od modré čáry pálil pořádnou pecku Mirnov, jeho střela ale pouze tečovala výstroj hostujícího gólmana, který nyní zůstává v klidu.
     
    10:03
    Azevedo by rád skóroval také podruhé během jedné třetiny, ale když dostával přihrávku na levý kruh, z první trefil hodně špatně.
     
    10:22
    Postavení mimo hru Minsku, Cheechoo byl příliš rychle za modrou čárou.
     
    10:49
    Kazaň si nyní dává s rozehrávkou na čas, nechce udělat zbytečnou chybu a přijít o vedení.
     
    10:53
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Ale vedení Kazaně rázem vzalo za své. Hosté vyhráli vhazování před brankou a docílili vyrovnání skóre na kostce velice podobným způsobem, jako předtím vstřelil branku Bars Kazaň. PAUL SZCZECHURA krásně pověsil kus černé gumy do sítě gólmana v zeleném trikotu a zařídil radost běloruského celku. Zatím se tento mač vyvíjí hodně zajímavě. Asistence: Artur Gavrus.
    SZCZECHURA - 1:1
     
    12:55
    Gólman Minsku má kotouč opět v lapačce, bude se znovu vhazovat před jeho svatyní.
     
    13:13
    Minsku poté zbyly síly pouze na vyhození, které si ale Rynnäs raději nechá v rukavici, aby zabránil dalším problémům.
     
    13:56
    Rylov se snažil kombinovat se spoluhráčem na pravém křídle, ale ten jeho rychlou přihrávku neočekával, takže celá možnost na modré čáře skončila nezdarem pro Bars.
     
    14:44
    Hra přerušena ve středním pásmu, odpískáno postavení mimo hru.
     
    15:20
    Hra s kotoučem převážně ve středním pásmu, kde chyboval Usenko a připravil tak svůj mančaft o únik do útočné třetiny.
     
    15:58
    Dobrá rozehrávka od obránce Ďalogy na dva najíždějící útočníky. Ale to už nebyli tak dobří při zpracování kotouče.
     
    16:30
    Rozhodčí se chystá opět vylučovat, tentokráte za faul s názvem podražení. Dvě minuty inkasuje a bude pykat hostující hokejista Matěrukin.
     
    17:08
    Minsku se ve vlastním oslabení málem podařilo uniknout do přečíslení, domácí mohla hodně mrzet minela ve středním pásmu.
     
    17:38
    Až nyní se Kazaň dostala k lepší střele u modré čáry. Potom z pravého kruhu ještě zkoušel jemně tečovat Lukojanov, ale minul těsně pravou tyčku.
     
    18:18
    Do konce dalšího hostujícího vyloučení zbývá už jen několik málo vteřin, za chvíli se bude pokračovat v plném počtu.
     
    19:04
    Už se tak stalo. Kazaň další početní výhodu nevyužila a Gunderson vyhazuje až do útočné třetiny. Zbývý poslední minuta z první části.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Je za námi první třetina utkání mezi Barsem Kazaň a Dinamem Minsk. Oba týmy dosáhly jedné branky a dost možná uvidíme ještě více gólů v následující periodě. Soudě podle šancí na obou stranách barikády.
     
    Hráči se za mantinely připravují na příjezd zpátky do arény, nebude to trvat dlouho a započne druhá třetina dnešního klání.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:14
    Na vhazování si o něco lépe vedli hosté, ale je to Kazaň, kdo se jako první ve druhé části vrhá do útočné situace. Kornějev pořádně vyzkoušel betony gólmana.
     
    20:50
    Kazaň vstřelila branku!
    Domácí tým má dnes výborné začátky třetin, to se musí teda nechat. Neuplynula ještě ani minuta z prostřední dvacetiminutovky a hokejisté v zelených trikotech mají své ztracené vedení zpátky. Gólman Minsku Glass si povyjel hodně ze své svatyně a nestačil dosáhnout na dorážku po ledě, jejímž autorem se stal VLADIMIR TKAČJOV. Bars je opět na koni a může si dovolit o něco větší parádičky s pukem než doposud. Asistence: Arťom Lukojanov, Jakov Rylov.
    TKAČJOV - 2:1
     
    22:50
    Kotouč za domácí brankou, kde se v této části hry ocitá vůbec poprvé. Bars ale nemá problém s obranou, Jarullin okamžitě vyhazuje do středního pásma.
     
    23:37
    Kotouč ve středním pásmu získala Kazaň, hned se jej ujal na pravém křídle Azevedo a toužil jít sám do zakončení. Jenže potřeboval někoho na pomoc, a k tomu nedošlo.
     
    24:08
    Znovu tlak domácího mančaftu a brankář Dinama se má co ohánět. Tentokráte vypálil z pravého kruhu těsně nad jeho rameno Mirnov.
     
    24:50
    Už se zdá, že má Kazaň větší tlak, než by si hráči Minsku představovali. Hosté tedy vyřešili další problém u vlastní klece pouze vyhozením.
     
    25:43
    Sice se vhazoval v obranné třetině Kazaně, ale hned se zase kotouč přemístil do blízkosti hostující svatyně a zálusk na vstřelení branky si dělal pohotový Möller.
     
    26:16
    Konečně také Dinamo v útočné třetině, i když jen na pár vteřin. Hostující akce směrem do útoku skončila na modré čáře.
     
    26:42
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Signalizovaný trest se neukládá. Hosté sice měli hrát přesilovku, avšak ta se konat nebude, jelikož Minsk vstřelil gól ještě v ponechané výhodě. Krásnou nahrávku na hrot pravého kruhu dostal od jednoho ze spoluhráčů IVAN USENKO, aby provětral síťku domácí klece. Kazaň sice soupeře od začátku druhé třetiny tlačí, ale z první větší šance soka inkasuje, zajímavý hokej i v prostředním dějství. Asistence: Artur Gavrus, Paul Szczechura.
    USENKO - 2:2
     
    28:10
    Hra ve středním pásmu, Kazaň má ale i přes inkasovanou branku mírně navrch.
     
    28:50
    Ale také Minsk ukazuje, že se nebojí zaútočit. Linglet se protahoval po pravém kruhu, se zakončením už to bylo o něco horší.
     
    29:30
    Ani jeden tým teď nepřekypuje větší aktivitou, hra se oproti první minutám druhé třetiny spíše vyrovnala. Po kličce Zacharenka ve středním pásmu se píská ofsajd.
     
    30:08
    Už jsme ve druhé polovině základní hrací doby, v útočné třetin s pukem na hokejce Lukojanov. Ale jeho pokus o zakončení zápěstím hodně míjí horní tyčku.
     
    30:47
    Minsk sotva vyhodil a už je nucen znovu bránit. Tentokráte jej zatlačit až k brankovišti Azevedo, i když vystřelil tak špatně, že puk málem skončil po odrazu v hledišti.
     
    31:24
    Gólman Glass řeší další starosti před brankou zachycením kotouče do lapačky a přerušením hry.
     
    31:53
    Po novém vhazování v pásmu Dinama znovu pokus o střelu v podání Vesceho. Ale vložil se do ní obránce soupeře a vyhodil kotouč až za modrou čáru.
     
    32:48
    Po delší časové odmlce se dostali před branku také hosté. Ale útočník Meleško musel kus černé gumy zahnat až za branku, protože mu na záda dýchal sok.
     
    33:16
    Šance přesilové hry pro tým Bars Kazaň. Na trestnou lavici totiž usedá hokejista v modrobílém trikotu, konkrétně Jonathan Cheechoo. Jeho spoluhráči za okamžiki budou nuceni bránit oslabení.
     
    33:31
    Okamžitě po vhazování na pravém kruhu vypálil pohotově a bez přemýšlení Mirnov, avšak ten přestřelil horní tyčku a Minsk vyhazuje.
     
    34:14
    První polovina domácí početní výhody je právě minulostí a ještě se Bars pořádně nedostal k zakončení. V útočné třetině ale muži v zeleném zůstávají.
     
    34:53
    A teď veliká šance jednoho z hostujících útočníků, který se v oslabení hnal sám na branku. Ale nestačil si pořádně zpracovat kotouč na hokejce, takže trefil jen gólmanovy betony.
     
    35:35
    Běloruská sestava kompletní, šance v oslabení hosty očividně nabudila. Dokáží zasypat domácí klec střelami?
     
    36:18
    Bars Kazaň zmírnil tlak, pokud budeme porovnávat s předešlými minutami. Naopak se na druhé straně do přečíslení hnal Minsk v čele s Usenkem.
     
    37:04
    Cheechoo zpátky na ledě a hhned se zkusil sám protáhnout před gólmana Kazaně. Vesce pak zakončoval sám před brankou do jeho výstroje.
     
    37:28
    Vyloučení za hákování právě signalizuje hlavní arbitr dnešního klání. Stepan Zacharčuk je oným hříšníkem, dává tak šanci na přesilovku Minsku.
     
    37:58
    Minsk se drží v přesilovce na území soupeře, ale nemůže si vytvořit střeleckou příležitost. Po kotouči se ale velice nadějně nahatahoval na pravé straně Linglet.
     
    38:32
    Hra přerušena, Rynnäs má kotouč ve výstroji a bude se opět vhazovat.
     
    38:58
    Střela z pravé strany, opět ze stejného místa jako předtím. Tentokráte jejím autorem Meleško, který mířil ke vzdálenější tyči.
     
    39:13
    Rozběhla se poslední minuta druhé třetiny, asi čtrnáct vteřin zbývá do návratu vyloučeného Zacharčuka. Uvidíme nyní ještě gól?
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Ve druhé části padl stejný poměr branek jako v té první. Na každé straně tedy jeden gól, o vítězi tedy bude muset buď rozhodnout poslední perioda, případně pak prodloužení či samostatné nájezdy. Na třetí třetinu jsme samozřejmě zpátky.
     
    Zbývají jen okamžiky do startu třetí třetiny, která klidně může rozhodnout o vítězi dnešního utkání. Pokud se tak nestane, budeme muset pokračovat do nastavených pěti minut.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Aktivně vlétli do poslední části zápasu hosté, kteří uspěli na prvním vhazování třetiny. Ale hned museli s pukem zase zpátky za vlastní branku.
     
    40:39
    Obránce domácího týmu Jarullin si vyměnil puk s Ďalogou a tihle dva se vrhali dopředu za útočníky. Ani jeden z nich nakonec nevymyslel dobrou přihrávku.
     
    41:28
    Kazaň si dává s rozehrávkou daleko více na čas, než jsme byli zvyklí v prvních dvou třetinách. Je vidět, že hráči Barsu jsou zase o malinký kousek nervóznější.
     
    42:20
    Za brankou odnesl tvrdě souboj u mantinelu Gavrus, avšak rychle se zotavil a pomáhal spoluhráčům v napadání. Ke střele však vůbec nedošlo.
     
    43:08
    Domácí parta ale zase o něco přitvrdila. Tokranov si zasloužile vybojoval kotouč u mantinelu a pokoušel se o střelu. To se nakonec nepovedlo.
     
    43:26
    Vyloučení za vysokou hůl a trest o délce dvou minut míří pykat hostující kapitán Jonathan Cheechoo. Dnes sedí za katrem už podruhé.
     
    44:08
    Bars ale zatím nemá s bráněním tohoto oslabení větší problémy. Už jednou se mu před chvilkou podařilo vyhodit ven přes všechny čáry.
     
    44:58
    Už se zdálo, že by obránce Minsku Krajíček mohl udržet kotuč za modrou čárou. Ale zase chyboval a připravil tak svůj tým o šanci hrát přesilovku před brankou.
     
    45:27
    Pořádná skrumáž kolem brankáře Glasse, ten ale zatím zůstává ve třetí třetině bezchybný, nyní zařídil nové buly u vlastní klece.
     
    45:48
    Už hraje Minsk v plném počtu a domácí hráči v zelených trikotech tentokráte početní výhodu ve svůj prospěch nevyužívají. Pokračovat ale budou v útočné periodě.
     
    46:04
    Od konce předchozí přesilové hry se Dinamo skoro nedostalo ven ze svého obranného pásma. Alespoň mírně situaci pro hosty uklidnil pohotový Usenko.
     
    46:56
    Nyní i šance pro modrobílé, ovšem po pravém mantinelu zběsile pronikající Bailen zastaven ještě dříve, než se stačil za modrou čárou vůbec napřáhnout.
     
    47:50
    Šance hned po vhazování pro Goroška na únik, jenže na to byla domácí obrana moc dobře připravena. Ve třetí třetině se pravděpodobně ujmou už jen jednoznačné akce.
     
    48:36
    Dále se hraje bez přerušení, za brankou si puk pro Kazaň sebral Kornějev, ten pak poslal na Rylov. Ale ani jeden ze zmíněných nedokázal zakončit.
     
    49:28
    Minsk se dokázal osvobodit pouze vyhozením kotouče do středního pásma. Hosté ale mohou být v klidu, protože do zakázaného uvolnění měla tahle akce daleko.
     
    50:02
    Začalo posledních deset minut základní hrací doby, vhazovat se bude po pravé ruce hostujícího brankáře Glasse.
     
    50:34
    Zacharenko uviděl, že má šanci se prodrat s pukem po mantinelu až do pásma, takže tak učinil. Ale kousíček za modrou čárou už na něj čekala dvojice soupeřů.
     
    51:26
    Kazaň vstřelila branku!
    Ani ne deset minut do konce základní hrací doby má Bars Kazaň opět zpátky vedení, celkově dnes vede utkání už potřetí! Minsk bude muset v závěru opět dotahovat, protože od modré čáry vyslal střelu zápěstím jako z hokejové učebnice DAMIR MUSIN. Ten trefil přesně pod horní tyčku Glassovy svatyně a hala už se mohla začít radovat. Hodně povedený zásah, minimálně pro oko fanouška. Bez asistence.
    MUSIN - 3:2
     
    51:46
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Jedna třetina jako druhá? Úplně stejný průběh všech tří period. Sotva se Barsu podařilo uniknout do vedení, jen pár vteřin poté se Dinamo Minsk dotahuje k remíze. A znovu podobná trefa té domácí. Od modré čáry vyslal původně nevinné nahození RYAN VESCE, gólman domácích už nestačil regovat a puk skončil v síti. Jak to nakonec všechno bude? Asistence: Alexander Matěrukin, Ryan Gunderson.
    VESCE - 3:3
     
    53:36
    Hlavní rozhodčí přerušuje hru na pravé kruhu a kárá jednoho z hokejistů Vylučovat se ale nejspíš dle všeho nebude.
     
    54:03
    Kornějev se snažil co nejrychleji najít spoluhráče z pravého křídla, aby mohl jeho celek zakončovat. Ale následně se touš ocitl v náruči Glasse.
     
    54:57
    Opět jsou to domácí hokejisté, kdo se tlačí na branku modrobíle oděného gólmana. A rozhodčí bude vylučovat.
     
    55:04
    Dvě minuty trestu za vražení na hrazení pro Zacharčuka, Kazaň tedy v závěru třetí části čeká oslabení.
     
    55:26
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Minsk poprvé v zápase vede, a to jen něco málo přes čtyři minuty do konce základní hrací doby! Domácí ochozy pochopitelně smutní, jelikož ještě pár minutek zpátky jejich oblíbenci o jednu branku vedli. Teď je ale všechno jinak, Dinamo Minsk využívá přesilovou hru a uniká do trháku. Autorem branky v početní výhodě je RYAN VESCE, jenž dává druhý gól zápasu. Asistence: Matt Ellison, Jonathan Cheechoo.
    VESCE - 3:4
     
    55:47
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Zvrat ve vývoji utkání jako z hokejové pohádky? Skoro to tak vypadá. Sotva se znovu vhodil puk na ledovou plochu, autor už jednoho z dnešních gólů Dinama Minsk PAUL SZCZECHURA krásně vybruslil do mezikruží a zvyšuje na rozdíl dvou branek pro hosty. Asistence: Artur Gavrus.
    SZCZECHURA - 3:5
     
    59:14
    Kazaň vstřelila branku!
    Ještě není všem dnům konec pro Kazaň! Do konce základní hrací doby zbývá sice jen necelá minuta, ale domácí v šíleném závěru snižují na rozdíl jediného gólu, takže jim svitá naděje. Stačila chvilka nepozornosti a kotouč za brankáře Glasse s klidem na srdci propasoval JAKOV RYLOV. Asistence: Oscar Möller, Justin Azevedo.
    RYLOV - 4:5
     
    59:25
    Domácí už hrají bez brankáře a snaží se o vyrovnání.
     
    Konec zápasu.
     
    Mohli jsme vidět ještě šílenější závěr zápasu? Neskutečné zvraty ve třetí třetině nakonec zvládli lépe hokejisté Minsku a odvážejí si z Kazaně všechny tři body za výhru v základní hrací době. Bars sice třikrát v zápase vedl, ale odchází z ledu poražen. Ode mě je to pro dnešek vše, přeji hezký zbytek večera.
     
    Československá stopa v utkání

    Marek Ďaloga (KZN): 0 + 0, 0 střel, čas na ledě 20:01
    Lukáš Krajíček (MIN): 0 + 0, 0 střel na branku, čas na ledě 20:26 (20:51:53)

    Martin Schwarz

    Góly a asistencie: 6. Azevedo (Möller), 21. Tkačjov (Lukojanov, Rylov), 52. Musin, 60. Rylov (Möller, Azevedo) – 11. Szczechura (Gavrus), 27. Usenko (Gavrus, Szczechura), 52. Vesce (Matěrukin, Gunderson), 56. Vesce (Ellison, Cheechoo), 56. Szczechura (Gavrus)


    Ak Bars Kazaň: Rynnäs (Garipov) – Jarullin, Ďaloga, Zacharčuk, Rylov, Kornějev, Musin, Tokranov – Mirnov, Tkačjov, Lukojanov – Sjörgren, Azevedo, Möller – Obuchov, Malychin, Michejev – Golubev
    HC Dinamo Minsk: Glass (Milčakov) – Krajíček, Goroško, Lisovec, Bailen, Zacharenko, Gunderson, Usenko – Szczechura, Cheechoo, Gavrus – Linglet, Ellison, Vesce – Meleško, Pavlovič, Bujnicky – Drozd, Matěruchin, Michaljov

    Rozhodca: Bělov, Buturlin – Maitak, Poronškich

    Diváci: 5 152