Jaroslavľ – Metallurg Magnitogorsk 3:0 (kon.) | CSKA Moskva – Jugra Chanty-Mansijsk 4:0 (kon.) | Čerepovec – Jekaterinburg 4:1 (kon.)
Petrohrad – D. Moskva 2:4 (kon.)
koniec
SKA Petrohrad
2:4 (0:1, 1:2, 1:1)
Dynamo Moskva
cz Utorok 15.09.2015, 18:30 • Ice Palace, Petrohrad • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    Jurij BABENKO - 2:4
     
    59:21
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Pravděpodobně je rozhodnuto. K. Volkov sice ještě neskóroval, trefil pouze obránce, jenže puk se odrazil na hůl JURIJE BABENKA a ten bekhendem trefil odkrytou branku. Asistence: Konstantin Volkov.
    49:04. Anton BĚLOV - 2:3
     
    49:04
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Přesilovka pět na tři je využitá! Od modré napřáhl k tvrdé ráně ANTON BĚLOV a puk se zastavil až v síti. Je sníženo na 2:3! Asistence: Maxim Čudinov, Anton Burdasov.
    33:52. Maxim ČUDINOV - 1:3
     
    33:52
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Další akce už ale gólem končí! Domácím se podařila rychlá kombinace, zpoza brankové čáry přihrál Šipačjov do pravého kruhu a z něj propálil Lazušina MAXIM ČUDINOV! Asistence: Vadim Šipačjov, Anton Burdasov.
    22:25. Mat ROBINSON - 0:3
     
    22:25
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Přesilovka je bleskově využitá, Na modré dostal nabito MAT ROBINSON a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Juuso Hietanen, Alexej Cvetkov.
    Maxim KARPOV - 0:2
     
    20:29
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Hosté těsně před koncem přesilové hry skórují a vedou 0:2! Po několikeré výměně přihrávek se puk dostal na pravý kruh, odkud vypálil MAXIM KARPOV a trefil se parádně pod břevno! Asistence: Alexej Cvetkov.
    07:55. Ansel GALIMOV - 0:1
     
    07:55
    Dinamo právě vstřelilo branku!
    Domácí sice celou dobu tlačili, ale do vedení jdou hosté! Zprava se od mantinelu vydal k brance ANSEL GALIMOV a z úhlu se mu podařilo procedit puk přes postoj brankáře Koskinena! Asistence: Konstantin Volkov.

    Aleš Pur

    Góly a asistencie: 34. Čudinov (Šipačjov, Burdasov), 50. Bělov (Čudinov, Burdasov) – 8. Galimov (Volkov), 21. Karpov (Cvetkov), 23. Robinson (Hietanen, Cvetkov), 60. Babenko (K. Volkov)


    SKA Petrohrad: Koskinen (23. Ježov) – Čudinov, Bělov, Zubarev, Jakovlev, Chafizullin, Kalinin, Rukavišnikov, Judin – Arťuchin, Koskiranta, Lindström – Dadonov, Šipačjov, Burdasov – Chochrjakov, Kablukov, Ketov – Dergačjov, Kadějkin, Ponikarovskij.
    Dynamo Moskva: Lazušin (Serebrjakov) – Mironov, Višněvskij, Hietanen, Robinson, Barancev, Osipov, A. Volkov – Pestuško, Gorovikov, Kokarev – Karpov, Cvetkov, Karsums – Galimov, K. Volkov, Babenko – Avcin, Tarasov, Igumnov.

    Rozhodca: Alexej Anisimov, Konstantin Olenin – Dmitrij Sivov, Sergej Šeljanin

    Diváci: 12 266