Kadaň – Kladno 4:2 (kon.) | Havířov – Litoměřice 6:2 (kon.) | Slavia – Benátky n/J 2:0 (kon.)
Třebíč – Přerov 3:1 (kon.) | Most – Šumperk 8:2 (kon.) | Jihlava – Ústí n/L 4:1 (kon.)
koniec
HC Dukla Jihlava
4:1 (1:0, 2:0, 1:1)
HC Slovan Ústí nad Labem
cz Sobota 12.09.2015, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Maxa Liga (CZ) • 2. kolo
Partner:
    Jiří KUCHLER - 4:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    51:26
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Škarek nejprve chytil nebezpečný únik Gengela. Hosté ale zůstali před brankou. Rys se prosadil přes beka a poslal před branku pas na JIŘÍHO KUCHLERA, který nedopřeje Škarkovi radost z čistého konta. Asistence: Jiří Rys, Jiří Kurka.
    Dávid GRÍGER - 4:0
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    44:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak to byla v podání DÁVIDA GRÍGERA opravdu skvostná rána. Útočník Dukly přijal poblíž pravého kruhu puk od Dobrovolného, namířil si to blíže k brance a trefil se přímo do šibenice vzdálenější tyče Soukupa. Asistence: Jiří Dobrovolný.
    Miha ŠTEBIH - 3:0
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    39:03
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava dvojnásobnou početní výhodu využívá. Kohout viděl, jak mezi kruhy najíždí MIHA ŠTEBIH, poslal mu naprosto přesný pas, slovinský bek si sjel ještě blíže k brance a střelou mezi lapačku a beton propálil Soukupa. Asistence: Martin Kohout, Alexander Grebenyuk.
    Josef SKOŘEPA - 2:0
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    22:44
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté naprosto poropadli ve středním pásmu, když špatně střídali. Po pravé straně ujel Skořepa, který posílal kotouč před branku na volného Richarda Diviše, Dukla totiž byla v situaci tři na jednoho. Divišův pokus sice Soukup zneškodnil, ale puk propadl před branku ke zcela volnému JOSEFU SKOŘEPOVI (3+0) a extraligou ošlehaný matador ví, jak s touto situací naložit. Asistence: Richard Diviš (0+1), Aleksei Alekseev (0+1).
    Josef SKOŘEPA - 1:0
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    18:06
    Dukla právě vstřelila branku!
    No, tohle byla hodně šťastná branka Jihlavy, která se však počítá. JOSEF SKOŘEPA (2+0) dostal přesný pas od Grebenyuka. Když už se zdálo, že si sjel hodně do levé strany, zkusil z ostrého úhlu vypálit a kotouč prošel kolem tyče a pravého ramena Soukupa do branky. Asistence: Alexander Grebenyuk (1+1).

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 19. Skořepa (Grebenyuk), 23. Skořepa (Diviš, Alekseev), 40. Štebih (Kohout, Grebenyuk), 45. Gríger (Dobrovolný) – 52. Kuchler (Rys, Kurka)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Sáblík) – Kaláb (A), Dundáček, Šimek, Grebenyuk, Štebih, Zadražil, Dobrovolný (C) – Melenovský, Flek, Důras – Alekseev, Skořepa, Diviš – Kohout, Seman, Harkabus – Anděl, Gríger, Prokš. Trenér: Petr Vlk
    HC Slovan Ústí nad Labem: Soukup (Kosina) – Smetana, Pohl, Kurka, Vágner (C), Bernad, Hes, Skočovský – Tůma, Roubík (A), Kuchler – Rys, Kubica, Křivohlávek – Novák, Gengel (A), Baránek – Navarra, Kopta, Macek. Trenéři: Tomáš Mareš a Miroslav Mach

    Rozhodca: Přikryl – Guth, Rittich

    Diváci: 1485