Graafschap – Alkmaar 1:3 (kon.) | Kerkrade – Nijmegen 0:0 (kon.) | Twente – Amsterdam 2:2 (kon.)
Cambuur – Eindhoven 0:6 (kon.) | Zwolle – Excelsior 3:0 (kon.)
koniec
SC Cambuur Leeuwarden
0:6 (0:3)
PSV Eindhoven
cz Sobota 12.09.2015, 20:45Holandská Eredivisie • 5. kolo
Predzápasové kurzy
    89. Jürgen LOCADIA - 0:6
     
    89
    PSV právě vstřelilo branku!
    Hosté naplňují tříbrankovou normu také ve druhé půli. Konečně se hostům vyvedl centr z pravé strany, na který si naskočil střídající JURGEN LOCADIA, který povedou hlavičkou na vzdálenější tyč přidává svou druhou branku v dnešním utkání – 0:6!
    74. Jürgen LOCADIA - 0:5
     
    74
    PSV právě vstřelilo branku!
    Hosté naložili s volným přímým kopem skvěle a nepopulární bůr je na světě! Sám faulovaný JURGEN LOCADIA se ujal rozehrávky volného přímého kopu a prudkou střelou k levé tyči nedal Zeinstrovi šanci. Ten si na míč sáhl, ale jeho cestě do branky zabránit nedokázal – 0:5!
    56. Davy PRÖPPER - 0:4
     
    56
    PSV právě vstřelilo branku!
    Hosté zvyšují svůj náskok a vedou již o čtyři branky. Guardado vysunul uličkou na pravé straně de Jonga, který se rozhlédl a poté našel přesnou přihrávkou na hranici vápna DAVY PROPPERA, který z obtížné pozice zamířil přesně k pravé tyči domácí branky – 0:4!
    42. Luuk de Jong - 0:3
     
    42
    PSV právě vstřelilo branku!
    Hosté vedou již o tři branky a hattrick je na světě! Na pravé straně uvolnil Guardado Ariase, který vyslal nebezpečnou střelu. Jeho pokus vyrazil domácí brankář Zeinstra pouze na kopačky LUUKA DE JONGA, který míč dorazil do prázdné branky – 0:3!
    12. Luuk de Jong - 0:2
     
    12
    PSV právě vstřelilo branku!
    Hosté vzápětí přidávají druhou branku a ještě více posílají domácí celek do kolen. Lestienne vyslal krásný centr z pravé strany, na který si naběhl LUUK DE JONG a povedenou hlavičkou do protipohybu brankáře dává svou druhou branku v rozmezí dvou minut – 0:2!
    9. Luuk de Jong - 0:1
     
    9
    PSV právě vstřelilo branku!
    Hosté jsou do vedení a více jak 80 minut bodu hrát v přesile! Penalty se ujal LUUK DE JONG, který si vybral opačný kout branky, než brankář Zeinstra, a hosté se tak z kraje zápasu dostávají do důležitého vedení – 0:1!

    Daniel Kinc

    Góly: 9. L. de Jong (pen.), 12. L. de Jong, 42. L. de Jong, 56. Pröpper, 74. Locadia, 89. Locadia

    Karty:   8. van de Streek (CMU)


    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 2:13. Střely mimo: 1:11. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 0:4. Fauly: 5:8.
    SC Cambuur Leeuwarden: Zeinstra – Anderson, Mac-Intosch, van der Laan, Andriuškevičius – Overgoor (C), van de Streek, Mašek – F. Narsingh, Ogbeche (14. E. Bakker), M. Rosheuvel (71. Barto).
    Náhradníci: Nienhuis – Heerings, Dammers, E. Bakker, Houtkoop, Barto, Berisha.

    PSV Eindhoven: Zoet – Arias, Bruma, H. Moreno, Brenet – Hendrix, Pröpper, Guardado (76. Schaars) – L. Narsingh (61. Pereiro), L. de Jong (C), Lestienne (61. Locadia).
    Náhradníci: Pasveer – Isimat-Mirin, S. Poulsen, Schaars, Vloet, Locadia, Pereiro.