Chabarovsk – Riga 3:2 (kon.) | Vladivostok – Helsinki 1:6 (kon.) | Barys – Soči 3:2 (po pr.)
Omsk – Jaroslavľ 3:0 (kon.) | Viťaz – HC Slovan 2:5 (kon.)
koniec
Admiral Vladivostok
1:6 (0:2, 0:1, 1:3)
Jokerit Helsinki
cz Sobota 12.09.2015, 09:00 • Fetisov hall • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:25
    Následně byl při zakončení faulován hostující Jani Rita a na trestnou lavici míří domácí Denis Osipov!
     
    50:11
    Mathis Olimb si však tentokrát pomohl v rohu kluziště nedovoleným zákrokem v souboji s Blumem a odchází na tretnou lavici!
     
    48:59
    Následně byla hra přerušena na levé straně a do potyčky se dostal domácí Jegor Jakovlev s Jere Sallinenem. Oba si jdou odpoičnout na dvě minuty na trestnou lavici!
     
    45:27
    Admiral si navíc zahraje přesilovou hru! Na trestnou lavici odchází Atte Ohtamaa!
     
    42:36
    Do další příležitosti se dostal hostující Pekka Jormakka, Nalimov byl však opět připraven. Před brankou se následně popral domácí Mnacjan s Joensuuem. Domácí obrnce poslal finského útočníka k zemi. Oba nakonec odcházejí na trestnou lavici!
     
    35:28
    Do útočného pásma si našel cestu domácí Alexander Kuzněcov, který z otočky posílal kotouč před branku. Obránce Korpikari poslal puk do hlediště a odchází na dvě minuty nad trestnou lavici!
     
    29:57
    Admiral si zahraje první přesilovou hru tohoto utkání! Na trestnou lavici míří Jere Sallinen.
     
    23:30
    Máme tady první vyloučení dnešního utkání! Po levé straně najížděl před branku Brandon Kozun, toho však odstavil od kotouč nedovoleným způsobem od puku Oskars Bartulis!

    Jan Havlovic

    Góly a asistencie: 47. Alševskij (Blum, Bartulis) – 2. Regin (Kozun, Jensen), 12. Jaakola (Korpikari, Todd), 22. Kozun (Regin), 44. Lajunen (Jaakola, Olimb), 50. Olimb (Kozun, Korpikari), 57. Kozun (Sallinen)


    Admiral Vladivostok: Bobkov (od 24. Nalimov) – Blum, Bartulis (C), Osipov (A), Glazkov, Lisov, Mnacjan, Plechanov – Bergfors, Fisenko (A), Lugin – Trivino, Pelletier, Alševskij – Makarov, Kuzněcov, Podšendjalov – Voronin, Sajustov, Jakovlev
    Jokerit Helsinki: Helenius (Karlsson) – Lajunen, Ohtamaa, Larsen, Jensen, Korpikari, Jaakola – Jormakka, Olimb, Huhtala – Kozun, Regin, Hagman – Todd, Wirtanen (A), Sallinen – Joensuu, Rita, Salminen

    Diváci: 5500