Chabarovsk – Riga 3:2 (kon.) | Vladivostok – Helsinki 1:6 (kon.) | Barys – Soči 3:2 (po pr.)
Omsk – Jaroslavľ 3:0 (kon.) | Viťaz – HC Slovan 2:5 (kon.)
koniec
Viťaz Moskovská oblasť
2:5 (0:1, 0:3, 2:1)
HC Slovan Bratislava
Sobota 12.09.2015, 16:00 • Ľadový palác Viťaz, Podoľsk, Moskovská oblasť • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 16:00.
     
    HC Slovan nastúpi na prvom tripe na svoj druhý zápas, tento krát preverí jeho pripravenosť Viťaz Podolsk.

    Víťaz Podolsk je pomerne mladé hokejové mužstvo. Jeho vznik môžeme datovať do roku 1996. Vtedy vznikol klub s názvom Víťaz v meste Podolsk. V roku 2004 sa klub presťahoval z mesta Podolsk trochu južnejšie, do Čechova. Obe mestá sú súčasťou Moskovskej oblasti, južnejšie od hlavného mesta Moskva. V lete však klub Víťaz Čechov ohlásil návrat do mesta Podolsk, kde bude túto sezónu hrávať svoje domáce zápasy.

    Klub účinkuje v KHL od jej vzniku v roku 2008, no nezaznamenal vo svojej histórii žiadne veľké úspechy. V KHL skončil postupne v celkovom hodnotení klubov na 23., 23., 21., 23., 22., 24. a v poslednej sezóne na 20. mieste. Hokejisti klubu sú však preslávení svojou agresívnou hrou do tela, dve sezóny späť vedenie klubu vyhlásilo, že už upustia od tvrdej agresívnej hry a skutočne tomu aj tak bolo. Hokejisti Víťaz Čechov inkasovali najviac trestných minút v celej KHL. Najškandalóznejší v histórii ľadového hokeja bol zápas Čechov – Omsk, ktorý sa odohral deviateho januára 2010. Skončil po hromadných bitkách už v čase 3:39, s vylúčeniami 19:18, počtom trestných minút 421:419.

    Červeno-biely dres klubu obliekajú okrem domácich hráčov z Ruskej federácie aj traja hráči z Fínska, po jednom hráčovi majú zastúpenie aj Švédsko, Bielorusko a Česká republika – Roman Horák. Viťaz hráva svoje domáce zápasy v Ľadovom paláci Viťaz, ktorý má kapacitu 5.500 divákov. Hlavným trénerom mužstva je Oleg Olegovič Orechovsky.

    V aktuálnej tabuľke KHL zaznamenal Viťaz zo 7 zápasov 12 bodov, Slovan odohral o jeden zápas menej a získal celkom 9 bodov. Vzájomné zápasy súperov v uplynulej sezóne vyzneli pre súpera, Viťaz zvíťazil v Bratislave po výsledku 2:0, v odvete potom na domácom ľade 2:1 po predĺžení.

    Srdečne vás pozývam k sledovaniu ďalšieho zápasu, Ľadový palác Viťaz bude hostiť chlapcov spod Tatier, aj z tohto zápasu vám krátkymi písanými vstupmi sprostredkujeme aktuálne dianie na ľadovej ploche v našom on-line prenose.
     
    Úvodné zostavy:

    Viťaz Moskovská oblasť:

    Säteri (Saprykin) – Eronen, Berďukov, Ježov, Golovkov, Kudinov, Kostromitin, Voronkov, Peretiagin – Makejev, Kučeriavenko, Afinogenov – Soloduchin (C), Kokšarov, Musatov – Kempe, Horák, Šitikov – Vyglazov, Švec-Rogovoj, Palola

    HC Slovan Bratislava:

    Garnett (Brust) – Barker, Novák, Starosta, Švarný, Kozák, Sersen, Luža – Kašpar, Nedorost, Nagy (A) – Jeglič, Tičar, Šťastný – Surový (C), Viedenský, Bartovič (A) – Skalický, Lušňák, Skokan

    Rozhodca:

    Odinš (LAT), Bulanov – Gordenko, Tomilov.
     
    V Podoľsku už vykorčuľovali na ľad hráči hostí, ktorí nastúpia na dnešný duel v bielych dresoch, domáci tím bude hrať hrať v červených farbách. Vypočujeme si hymny oboch krajín a všetko bude prichystané k úvodnému buly zápasu.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:07
    Makejev vyhral úvodné buly zápasu, nakorčuľoval s pukom na ľavý kruh a príklepom pohotovo vystrelil, Garnett puk poslal na opačnú stranu klziska.
     
    00:53
    Säteri zlikvidoval puk v pokľaku na ľavej strane bránkoviska, ktorý vyslal na jeho bránku Tičar, Slovan má pásmo na vhadzovanie.
     
    01:33
    Viťaz sa dostal s pukom do pásma belasých, Slovan ho však k zakončeniu nepustil a vytlačil ho von z pásma.
     
    01:57
    Skalický vystrelil na bránku domácich, no minul ju, Säteri teraz zasahovať nemusel a defenzíva domácich puk vyváža von z pásma.
     
    02:53
    Nedorost sa snažil o zakončenie na ľavom kruhu, Berďukov mu v poslednej chvíli zablokoval hokejku a Vaclav sa k zakončeniu nedostal.
     
    03:54
    Viťaz vyhodil puk von z pásma, teraz to však zakázané uvoľnenie nebude, Slovan s pukom na hokejkách postupuje smer Säteri.
     
    04:34
    Slovan nahodil puk do pásma domácich a oba tímy posielajú na ľad čerstvé sily.
     
    04:49
    Skalický sa zabudol v pásme domácich, všimol si to čiarový a hru prerušil, ofsajd, vhadzovať budeme v centrálnom kruhu.
     
    05:34
    Skokan vyhodený puk z pásma nedokorčuľoval, zakázané uvoľnenie, hra sa presunie späť pred Garnetta.
     
    05:54
    Sersen pekne vystrelil spoza ľavého kruhu, Säteri puk vyrazil pred seba a Vaclav Nedorost v dorážke neuspel, jeho puk zblokoval korčuľou do rohu klziska Kučeriavenko.
     
    06:32
    Kozák na dvakrát z medzikružia nedostal puk k Säterimu, k odrazenému puk sa však dostal medzi kruhmi Kašpar, ktorý bez prípravy príklepom vystrelil, ani jeho puk si cestu do domácej klietky nenašiel.
     
    06:53
    Musatov vystrelil tvrdý puk spoza kruhov, Garnett ho vyrazil na ľavú stranu a okamžite zaľahol.
     
    07:19
    Horák si z rohu klziska nakorčuľoval s pukom až pred bránkovisko, Garnett jeho puk poslal pred seba a defenzíva hostí vyráža do ofenzívy.
     
    08:22
    Za hákovanie dostal dve minúty Voronkov, presilovka pre Slovan.
     
    08:43
    Slovan zamkol domácich v pásme a točí to pred Säterim, padne to tam?
     
    08:52
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan využíva presilovú hru, Barker posunul puk na modrej na hokejku FILIPA NOVÁKA, ktorý namieril a prestrelil Säteriho, ktorému clonil efektne Nedorost, v bránke domácich. Asistencia: Cam Barker.
    08:52. Filip NOVÁK - 0:1
     
    09:42
    Slovan pri chuti a drží domácich v pásme, kombinuje s pukom v pásme a chcelo by to vypracovať si dobrú palebnú pozíciu.
     
    10:43
    Viťaz sa oslobodzuje spod tlaku hostí len vyhodením puku von cez všetky čiary.
     
    11:01
    Surový hľadal v pásme Batoviča, nepodarilo sa mu to, domáci opäť puk len vyhodili von zo svojho pásma, vhadzovať budeme po zakázanom uvoľnení pred Säterim.
     
    11:15
    Musatov poslal puk na bránku Garnetta, defenzíva belasých ho usmernila na ochrannú sieť, vhadzujeme po pravej ruke Garnetta.
     
    11:39
    Signalizované vylúčenie hráča hostí, Säteri na striedačke, Viťaz so šiestimi hráčmi na ľade.
     
    11:55
    Nedovolené bránenie pre Lušňáka, príležitosť na vyrovnanie dostal tím domácich.
     
    12:25
    Viťaz drží hostí v pásme, Makejev a ani Afinogenov vs. Garnett neuspeli, oba ich puky Michael Garnett poslal späť do hry.
     
    12:59
    Slovan vyhodil puk von z pásma a zbiera cenné sekundy zo svojho oslabenia.
     
    13:39
    Slovan domácich do pásma vôbec nepúšťa, toto oslabenie by už mal prežiť bez ujmy.
     
    13:55
    Hostia v plnom počte, Viťaz hral úvod presilovky veľmi dobre, Slovan výborne bránil a Garnett drží po dvoch presilovkových strelách domácich čisté konto.
     
    14:55
    Spoza vlastnej bránky Voronkov zakladá útočnú akciu domácich.
     
    15:08
    Palola bol v útočnom pásme skôr ako puk z hokejky Voronkova, úmyselný ofsjad, vhadzovať budeme po pravej ruke Säteriho.
     
    15:19
    Nagy vystrelil z ľavej strany a prehnal sa popred bránkovisko, Nedorost v dorážke, keďže Säteri puk vyrazil pred seba, neuspel, Nagy mu tam zavadzal.
     
    16:19
    Slovan narúša rozohrávku domácich, Viťaz s pukom na hokejkách vo vlastnom obrannom pásme.
     
    16:42
    Jeglič vystrelil z pravého kruhu, Säteri puk vyrazil a hokejkou stiahol k sebe, aby ho prikryl pod rukavice. Tičar sa tak k dorážke už nedostal.
     
    17:30
    Kučeriavenko ťahal puk na hokejke do pásma hostí, no skôr tam boli dvaja jeho spoluhráči, arbitri hru prerušili pre ofsajd.
     
    17:46
    Nagy s pukom prešiel cez celé klzisko, nakorčuľoval medzi kruhy a švihom vystrelil, Säteri cez vyrážačku puk poslal späť do hry!
     
    18:38
    Horák sa z pravej strany natlačil pred bránkovisko a vystrelil, Garnett vytesnil priestor pri ľavej žrdi a puk cez betóny prikryl pod svoje rukavice.
     
    18:57
    Viťaz chyboval pri zakladaní útočnej akcie, zakázané uvoľnenie, vhadzovať budeme pred Säterim.
     
    19:28
    Švarný, Starosta a Šťastný na výbornú v defenzívnej činnosti v okolí bránky Garnetta, Viťaz má problém si vypracovať streleckú pozíciu.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    V prvej tretine aktívnejší Slovan využil presilovú hru a ujal sa vedenia v zápase. Viťaz sa snažil kombinovať, najmä v presilovke si vypracoval dve šance, inak ho belasí držia na dištanc od Garnetta. Pomer striel medzi žrde v prvej tretine 10:15.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 16:50.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:18
    Afinogenov posielal z bránkovej čiary puk pred bránkovisko, Surový puk skrotil na svojej hokejke a založil akciu hostí.
     
    20:32
    Slovan sa previnil na útočnej modrej ofsajdom, arbitri hru museli prerušiť.
     
    20:58
    Viťaz sa snažil zakombinovať, poslal puk do pásma hostí, no nikto v červenom drese ho nedokorčuľoval, zakázané uvoľnenie.
     
    21:18
    Tičar preveril pozornosť Säteriho, ktorý puk vyrazil pred seba, Šťastný sa k dorážke nedostal, Säteri puk v pokľaku schoval do náručia.
     
    21:46
    Seknutie znamenajú dve minúty pre Šitikova, presilová hra pre Slovan, tú prvú využil.
     
    22:05
    Novák vystrelil od modrej z jej stredu, Säteri puk vyrazil vľavo pred seba a Slovan stále operuje s pukom v pásme domácich.
     
    23:05
    Druhý puk vyhodil Viťaz von zo svojho pásma, oba tímy prestriedali a blíži sa záver presilovej hry hostí.
     
    23:46
    Domáci v plnom počte, Slovan dohráva akciu v útočnom pásme, Viťaz ho však k streľbe nepúšťa.
     
    24:50
    Slovan Bratislava dal gól!
    Brejk hostí, Surový potiahol puk zo stredného pásma na ľavý kruh, vystrelil, Säteri puk vyrazil pred seba a MILAN BARTOVIČ mu ho zavesil do šibenice. Asistencia: Tomáš Surový.
    24:50. Milan BARTOVIČ - 0:2
     
    26:05
    Slovan s pukom kombinuje v obrannom pásme domácich a drží opäť taktovku hry pevne vo svojich rukách, chcelo by to dať ešte jeden gól a pokojne zápas dohrať.
     
    26:54
    Kašpar vystrelil spoza kruhu, Švec-Rogovoj jeho puk zblokoval k mantinelu, Slovan melie Viťaz v pásme, ktorý sa len prizerá, čo to belasí vlastne stvárajú.
     
    27:58
    Spoza pravého kruhu vystrelil jeden z hráčov v červenom drese, jeho puk defenzíva hostí zblokovala mimo bránku Garnetta, ktorý tak zasahovať nemusel.
     
    28:43
    Slovan Bratislava dal gól!
    Krásna akcia hostí a prečíslenie tri na jeden, Jeglič z pravej strany poslal puk medzi kruhy a ANDREJ ŠŤASTNÝ sa opýtal Säteriho, kam to chceš? Asistencia: Žiga Jeglič.
    28:43. Andrej ŠŤASTNÝ - 0:3
     
    28:43
    Oddychový čas domácich, tréner svojim dohovára, aby so zápasom ešte niečo urobili, na výborný Slovan to však dnes stačiť rozhodne nebude.
     
    29:31
    Surový poslal puk vpravo na kruh Bartovičovi, Milan vystrelil, Säteri v pokľaku cez betóny puk vyrazil pred seba a defenzíva domácich ho poslala mimo svoje pásmo.
     
    30:14
    Skalický podržal puk na palici a neskoro s ním prešiel útočnú modrú, ofsajd.
     
    30:27
    Puk pri zakladaní útočnej akcie hostí skončil na striedačke Slovana, hra prerušená, vhadzovať budeme v strednom pásme.
     
    30:43
    Z ľavej strany puk pred bránkovisko nahadzoval Berďukov, Garnett ho v bránkovisku prikryl pod rukavicu, domáci sa radovať nemôžu.
     
    31:23
    Viťaz na chvíľku dostal Slovan pod tlak, hostia však puk vybojovali a poslali ho na čas do stredného pásma.
     
    32:00
    Kempe vystrelil z medzikružia, Garnett puk vyrazil a domáci si zahrajú presilovú hru.
     
    32:04
    Bartovič za podrazenie Kempeho pri streľbe opúšťa hraciu plochu na dve minúty. Veríme, že tam tie dve minúty aj odsedí.
     
    32:08
    Novák okamžite puk poslal von cez všetky čiary, Slovan sa bude musieť brániť, ten tlak domácich bol už pred presilovkou.
     
    32:45
    Barker vybojoval puk za bránkovou čiarou a poslal ho príklepom až za bránku Säteriho.
     
    33:27
    Kempe vystrelil spoza pravého kruhu, puk defenzíva hostí zblokovala, na pravej strane sa pri bránkovisku k nemu dostal Šitikov, Garnett však puk vyrazil za svoju bránku.
     
    34:04
    Hostia v plnom počte, Slovan aj toto oslabenie prežil bez ujmy a má nakročené za tromi bodmi.
     
    34:40
    Palola oslabil svoj tím, keď sa previnil podrazením Nováka, presilovku si zahrá Slovan.
     
    34:55
    Novák z vlastnej tretiny zakladá presilovkovú akciu hostí, ktorí sa ponáhľajú pred Säteriho.
     
    35:20
    Slovan zamkol domácich v pásme, chce to vytvoriť si efektnú palebnú pozíciu a využiť ju.
     
    35:55
    Viťaz poslal puk von cez všetky čiary, oba tímy prestriedali a blíži sa záver presilovej hry hostí.
     
    36:40
    Domáci v plnom počte, Slovan rovnako, ako pred chvíľou jeho súper, svoju presilovú hru v gól nepretavil.
     
    37:05
    Soloduchin vystrelil z pravého kruhu bekhendom, jeho strela mala však skôr reklamný charakter a Garnettovi vrásky na čele nenarobila.
     
    37:42
    Makejev sa z ľavej strany preštrikoval s pukom až pred bránkovisko, vystrelil bekhendom, na Garnetta to však nestačilo. Michael opäť raz svoj tím podržal a drží stále čisté konto.
     
    38:02
    Nedorost nakorčuľoval s pukom do pásma domácich a švihom vystrelil spoza obrancu, jeho puk len opečiatkoval ochranné sklo.
     
    38:25
    Slovan Bratislava dal gól!
    Barker má dobre naštudovanú teóriu dopadu a teóriu odrazu, z bránkovej čiary cez mantinel poslal puk na útočnú modrú Nagyovi, ktorý puk posunul na stred a ROK TIČAR poslal puk do siete domácich. Asistencie: Ladislav Nagy a Cam Barker.
    38:25. Rok TIČAR - 0:4
     
    39:00
    Posledná minúta druhej tretiny, s pukom na paliciach domáci hráči.
     
    39:14
    Horák vystrelil z pravej strany spoza kruhu, Garnett v pokľaku puk schoval vo svojom výstroji.
     
    39:35
    Čiarový píska Nagyovi prihrávku rukou, nuž nech je, ako je, Slovan to mrzieť rozhodne nemusí.
     
    39:51
    Nahadzovaný puk na bránku od červenej čiary Garnett usmernil do rohu klziska.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Slovan v druhej tretine rozobral domácich ako údenú makrelu a na svoj účet pridal tri góly, jeden krajší ako druhý. Aj v druhej tretine Slovan prestrieľal svojho hostiteľa pomerom striel medzi žrde 6:13, so štovrgólovým brejkom už len dohrať zápas a zapísať do tabuľky dôležité tri body.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 17:42.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:31
    Nedorost sa z pravej strany rútil na gólmana domácich, Saprykin ho však v jeho šanci vychytal. Po druhej tretine Saprykin vymenil v bránke Säteriho.
     
    41:22
    Viťaz sa snažil niečo s pukom v pásme belasých urobiť, defenzíva hostí je dnes opäť na výbornú, domácich útočníkov k streľbe nepustila.
     
    42:16
    Barker za podrazenie Palolu za bránkou Garnetta dostal dve minúty, presilovú hru bude hrať domáci tím.
     
    42:25
    Eronen vystrelil spoza ľavého kruhu, Garnett puk poslal na ochrannú sieť, domáci zostávajú v pásme belasých.
     
    42:41
    Slovan vyhodil puk von z pásma a svoje oslabenie doposiaľ zvláda na výbornú.
     
    43:25
    Garnett vyrazil späť do hry ďalší puk po strele jedného z hráčov domácih, Viťaz sa ani teraz z gólu radovať nebude.
     
    44:16
    Hostia v plnom počte, Slovan oslabenie prežil bez následkov a drží stále čisté konto.
     
    44:51
    Musatov nahadzoval od modrej puk na bránku hostí, minul ju a Slovan puk posiela mimo svoje pásmo.
     
    45:51
    Slovan už len nahodil puk do pásma domácich a vyčkáva ich pätorku na červenej čiare, nikam vpred sa už belasí neponáhľajú.
     
    46:25
    Afinogenov preveril pozornosť Garnetta, ktorý puk vyrazil späť do hry a konečne sa ozvalo aj ospalé domáce publikum.
     
    47:23
    Viťaz dostal Slovan pod tlak, no vyloženú streleckú pozíciu si nevypracoval, Slovan pozične veľmi dobre bráni hráčov súpera.
     
    48:27
    Hráme dlho bez prerušenia hry, Slovan len posiela puky von z pásma a do útoku sa už belasí akosi nemajú.
     
    48:59
    Afinogenov vystrelil švihom spoza pravého kruhu, Garnett mal odkrytý výhľad a puk v pokľaku schoval do náručia.
     
    49:14
    Viťaz Moskovská oblasť dáva gól!
    Pekná akcia domácich, na dlhú prihrávku si za obranu hostí nakorčuľoval ALEXEJ MAKEJEV, ktorý vyrobil na Garnetta kľučku a po ľade zasunul. Asistencie: Teemu Eronen a gólman Igor Saprykin.
    49:14. MAKEJEV - 1:4
     
    50:49
    Horák vystrelil spoza kruhov, Garnett šiel opäť do pokľaku na ľad a puk ukryl vo svojom náručí.
     
    51:16
    Domáci sa dostali až dvaja pred Garnetta, Soloduchin v páde na ľad puk poslal pred Garnetta, Musatov efektne vystrelil, Garnett odbre čítal hru a puk poslal späť do hry!
     
    52:06
    Z hĺbky svojho pásma Viťaz zakladá útočnú akciu, teraz hrajú s pukom už len domáci a Slovan kontroluje svoj pohodlný trojgólový brejk.
     
    53:25
    Šitikov sa nepresadil cez Švarného, Slovan domácim priveľa dovoľuje a musí sa brániť.
     
    53:47
    Za držanie dostal trest dve minúty Luža, domáci majú k dispozícii presilovú hru.
     
    54:25
    Viťaz s pukom v pásme belasých, Slovan bráni svoje oslabenie a domáci si zatiaľ výbornú streleckú pozíciu nevypracovali.
     
    55:06
    Golovkov vystrelil spoza pravého kruhu, jeho puk hráči hostí zblokovali do rohu klziska a Sersen puk poslal von z pásma.
     
    55:36
    Viťaz Moskovská oblasť dáva gól!
    Domáci využívajú presilovú hru, Afinogenovu prihrávku z pravej strany zúžitkoval ALEXEJ MAKEJEV a znížil na rozdiel dvoch gólov. Asitencia: Maxim Afinogenov a Teemu Eronen.
    55:36. Alexej MAKEJEV - 2:4
     
    55:36
    Oddychový čas hostí, tréner Říha dôrazne dohovára svojim zverencom.
     
    56:05
    Tičar v dorážke spálil tutovku, keď dorážal vyrazený puk z pravej strany, Saprykin ho v páde na ľad vychytal do lapačky.
     
    57:28
    Viťaz sa snaží niečo s výsledkom ešte urobiť, tlačí sa pred Garnetta, blíži sa záver zápasu.
     
    58:29
    Slovan pod tlakom aspoň na chvíľku poslal puk do stredného pásma, domáci si však vyloženú streleckú pozíciu nevypracovali.
     
    58:39
    Zakázané uvoľnenie hostí, vhadzovať budeme po ľavej ruke Garnetta.
     
    58:41
    Pri ľavej žrdi Garnett puk vychytal a domáci sa teraz radovať nebudú.
     
    58:55
    Dnešné stretnutie sleduje 3.500 divákov, Viťaz drží puk v pásme Slovana, bez strely na bránku.
     
    59:27
    Slovan Bratislava dal gól!
    Surový poslal puk von z pásma, korčuľoval za ním Eronen, MILAN BARTOVIČ mu ho vypichol a šťastne zakončil do prázdnej bránky.
    59:27. Milan BARTOVIČ - 2:5
     
    59:27
    Saprykin sa vrátil medzi žrde a zápas už len dohráme.
     
    Koniec zápasu.
     
    V roku 47 Caesar oznámil senátu rýchle víťazstvo pri Zele nad bosporským kráľom Farmasom slovami „veni, vidi, vici“. Rovnako tak môžem napísať tieto slová v prípade hokejistov HC Slovan, ktorí prišli do Moskvy na štyri dni a na Slovensko vezú pekných šesť bodov. Tak, ako som písal v záverečnom príspevku po zápase na ľade Dinama pred dvomi dňami, Slovan nielenže zopakoval výkon spred dvoch dni, ešte niečo pridal navrch a zaslúžene dnes zvíťazil. Veni, vidi, vici. Dovidenia Moskva, dovidenia v odvete v Bratislave, pekný podvečer všetkým želá Vladimír Korduliak, onlajny.eu (18:17:14)

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 50. Makejev (Eronen, Saprykin), 56. Makejev (Afinogenov, Eronen) – 9. Novák (Barker), 25. Bartovič (Surový), 29. Šťastný (Jeglič), 39. Tičar (Nagy, Barker), 60. Bartovič


    Viťaz Moskovská oblasť: Säteri (41. Saprykin) – Eronen, Berďukov, Ježov, Golovkov, Kudinov, Kostromitin, Voronkov, Peretiagin – Makejev, Kučeriavenko, Afinogenov – Soloduchin (C), Kokšarov, Musatov – Kempe, Horák, Šitikov – Vyglazov, Švec-Rogovoj, Palola
    HC Slovan Bratislava: Garnett (Brust) – Barker, Novák, Starosta, Švarný, Kozák, Sersen, Luža – Kašpar, Nedorost, Nagy (A) – Jeglič, Tičar, Šťastný – Surový (C), Viedenský, Bartovič (A) – Skalický, Lušňák, Skokan

    Rozhodca: Odinš (LAT), Bulanov – Gordenko, Tomilov

    Diváci: 3.500