Chabarovsk – S.Moskva 1:2 (kon.) | Vladivostok – Petrohrad 1:5 (kon.) | Novokuzneck – Helsinki 2:3 (kon.)
Barys – Kazaň 3:1 (kon.) | Novosibirsk – Riga 4:1 (kon.) | Omsk – Togliatti 6:1 (kon.)
Jekaterinburg – Soči 1:4 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Jaroslavľ 2:1 (kon.) | Dinamo Minsk – Nižnekamsk 2:3 (0:1 po s.n.)
D. Moskva – HC Slovan 1:2 (kon.) | Novgorod – Čeljabinsk 3:0 (kon.) | Viťaz – Záhreb 4:3 (2:1 po s.n.)
koniec
Dynamo Moskva
1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
HC Slovan Bratislava
Štvrtok 10.09.2015, 18:30 • VTB Ľadový palác, Moskva • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:30.
     
    HC Slovan vstúpil do svojej štvrtej sezóny v KHL päťzápasovou domácou sériou v ktorej zaknihoval šesť bodov. Na svoj prvý trip odcestoval v stredu a hneď vo štvrtok sa predstaví na ľade jedného z favoritov súťaže, belasých bude hostiť Dinamo Moskva.

    Dinamo Moskvadvojnásobný víťaz Gagarinovho pohára. Klub Dinamo Moskva vznikol v roku 1946. V histórii ruských najvyšších súťaží klub zaknihoval 9 majstrovských titulov, 19 krát obsadil druhé miesto a 6 krát sa mu ušla „bronzová“ medaila. 7 krát vyhrali hráči Dinama ruský hokejový pohár. Na medzinárodnej scéne v roku 2006 vyhrali Pohár európskych majstrov, v rokoch 1983 a 2008 Spenglerov pohár. Klub účinkuje v KHL od jej vzniku, hneď v prvom ročníku to dotiahli hráči v play-off až do semifinále, napokon boli nad ich sily hráči AK Bars Kazaň a skončili tak na 4. mieste. V ďalšom ročníku vypadli Moskovčania vo štvrťfinále play-off, najskôr s mestským rivalom Spartakom Moskva a o rok neskôr s menovcom – Dinamom Riga. Vo štvrtom ročníku súťaže dosiahli hráči stanovený cieľ a po finálovej sérii s Avangard Omsk 4:3 na zápasy sa stali víťazmi KHL. Svoje prvenstvo potvrdili aj v ďalšej sezóne obhajobou pohára, ich finálový súper bol Traktor Čeljabinsk, séria skončila 4:2 na zápasy a tak sa mohol Dominik Graňák opätovne radovať zo zisku Gagarinovho pohára. V šiestej sezóne Dinamo vypadlo v úvode play-off, keď chlapci nestačili na Lokomotiv Jaroslavľ a prehrali v sérii na zápasy 3:4, čo znamenalo konečné 9. miesto. V uplynulej sezóne sa chlapci prebojovali do play-off súťaže, vo štvrťfinále prešli cez hokejistov Lokomotivu Jaroslavľ a séria sa skončila 4:2 na zápasy, v semifinále konferencie však bol nad ich sily neskorší víťaz Gagarinovho pohára, SKA Petrohrad dominoval v sérii 4:1 na zápasy.

    Modro-biely dres klubu obliekajú predovšetkým hráči z Ruskej federácie, doplnení dvomi hráčmi z Lotyšska, po jednom z Fínska a Kanady.Domovský stánok VTB Ľadový palác pojme 12.100 divákov. Hlavným trénerom mužstva je Harijs Vitolins z Lotyšska.

    V aktuálnej tabuľke KHL zaznamenalo Dinamo zo šiestich zápasov 12 bodov, HC Slovan odohral o jeden zápas menej a získal už spomínaných 6 bodov. Vzájomné zápasy súperov v uplynulej sezóne vyzneli pre Dinamo, ktoré zvíťazilo na domácom ľade vysoko 7:2, v odvete v Bratislave potom 2:0. Slovan by však mohol zopakovať výsledok, ktorý dosiahol v Moskve v januári 2014, keď odchádzal z ľadu s tromi bodmi vo vrecku po výhre 3:2, nuž, neboli by sme proti.

    Srdečne vás pozývam k sledovaniu ďalšieho zápasu KHL, Slovan nastúpi na ľade favorita menom Dinamo Moskva a my vám aj z tohto zápasu krátkymi písanými vstupmi sprostredkujeme aktuálne dianie na moskovskej ľadovej ploche.
     
    Úvodné zostavy:

    Dinamo Moskva:

    Lazušin (Serebriakov) – Mironov, Višnevský, Hietanen, Robinson, Barancev, Osipov, A. Volkov – Kokarev, Gorovikov (A), Pestuško – Karsums, Cvetkov (A), Karpov – Galimov, K. Volkov, Babenko (C) – Avcin, Dugin, Tarasov – Igumnov

    HC Slovan Bratislava:

    Brust (Garnett) – Barker, Novák, Starosta, Švarný, Mihalik, Kozák, Luža – Kašpar, Nedorost, Nagy (A) – Jeglič, Tičar, Šťastný – Surový (C), Viedenský, Bartovič (A) – Skalický, Lušňák, Skokan

    Rozhodca:

    Anisimov, Odinš (LAT)– Aľošin, Ivanov.
     
    Príjemný podvečer vám všetkým želám pri sledovaní nášho prenosu z novej arény v Moskve, ktorá nesie názov VTB Ľadový palác a jej kapacita sčíta 12.100 divákov. Zostava hostí oproti víťaznému zápasu s Medveščakom s jednou zmenou, potrestaného Sersena nahradí v prvej obrannej dvojičke s Barkerom posila belasých Filip Novák, ktorý práve obliekal dres Dinama a tak tento zápas bude mať pre neho isto zvláštnu príchuť.
     
    Na ľadovú plochu už vykorčuľovali hráči hostí, ktorí nastúpia na zápas v bielych dresoch, domáci v modrých farbách. Vypočujeme si hymny Slovenskej republiky a Ruskej federácie a všetko bude prichystané k úvodnému buly zápasu.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:16
    Slovan vyhral úvodné buly zápasu, puk nahodil do pásma a po chybe sa hra vráti pred Brusta, zakázané uvoľnenie.
     
    00:41
    Dinamo chvíľu hralo s pukom v pásme hostí, Kašpar puk vyviezol von a zavelil do útoku.
     
    00:59
    Od modrej vystrelil príklepom Švarný, jeho puk však minul bránku domácich, Slovan naďalej s pukom v pásme domácich.
     
    01:22
    Zakázané uvoľnenie domácich, Slovan sa s pukom vráti pred Lazušina.
     
    01:40
    Puk skončil na striedačke hostí a keďže ho tam pri zakladaní útoku poslali domáci, arbitri hru poslali pred Lazušina.
     
    01:59
    Bartovič poslal na útočnej modrej puk na stred Surovému, ktorý proti trom hráčom domácich neuspel a na odrazený puk si nakorčuľoval Viedenský, no aj jemu domáci puk zobrali.
     
    03:05
    Slovan dobre narúšal rozohrávku domácich, puk vybojoval Nagy, poslal ho na hokejku Skokanovi, ktorý s ním prešiel poza bránku a spred bránkoviska chcel bekhednom zakončiť, na Lazušina to nestačilo.
     
    03:55
    Slovan nahodil puk do pásma domácich a oba tímy posielajú na ľad čerstvé sily.
     
    04:38
    Jeglič nahodil puk do pásma domácich, nedokorčuľoval ho však a vpred pôjde Dinamo, v tejto fáze hry vidíme množstvo nepresností, Slovan to však mrzieť nemusí.
     
    05:49
    Domáci držia puk za bránkou Lazušina a odtiaľ založia svoju útočnú akciu.
     
    06:12
    VTB aréna poskromne zaplnená, sem tam skupinka divákov, aspoň na jej prvom poschodí. Puk domáci poslali na bránku hostí a ten po teči skončil na ochrannej sieti, vhadzovať budeme po reklamnej prestávke pred Brustom.
     
    06:46
    Barker vystrelil príklepom od modrej z ľavej strany od mantinelu, puk letiaci tesne nad ľadom Lazušin schoval do lapačky.
     
    07:10
    Robinson vystrelil švihom z ľavého kruhu, Brust puk vyrazil na druhú stranu, našťastie sa Cvetkov k dorážke nedostal, defenzíva hostí to bravúrne zvládla.
     
    08:39
    Puk lieta z pásma do pásma, strelu do priestoru bránky však teraz nevidíme a tak nám tu plynie akurát tak čas.
     
    09:43
    Kašpar nahodil puk na Lazušina, ktorý ho v pokľaku prikryl, no ozvala sa píšťalka čiarového, vhadzujeme v strednom pásme, ofsajd hostí.
     
    10:00
    Kokarev nahadzoval puk na bránku hostí, Brust ho musel prikryť a Dinamo tak vybojovalo pásmo na vhadzovanie.
     
    10:28
    Krásna akcia hostí, z pravej strany dostal pri prečíslení puk medzi kruhy na palicu Tičar, ktorý sa snažil o zakončenie. Cez obrancu domácich Robinsona, ktorý sa hodil do strely, bol puk zblokovaný na ochranné sklo.
     
    11:33
    Dinamo drží puk na hokejkách za svojou bránkou a všetci hráči striedajú, na ľad príde štvrtý útok hostí na čele s Lušňákom.
     
    12:25
    Slovan úspešne narúša zakladanie útočných akcii domácich, Dinamo je zatiaľ neisté a Slovan má v tejto fáze viac z hry.
     
    12:45
    Kašpar príklepom vystrelil spoza ľavého kruhu, Lazušin šiel do pokľaku a puk schoval vo svojom náručí. Pomer striel medzi žrde do týchto chvíľ 4:10.
     
    13:05
    Hietanen pálil z ľavej strany spoza kruhu, puk však usmernil na ochranné sklo a Brust zasahovať nemusel.
     
    13:26
    Gorovikov hákoval Kašpara a vyfasoval dve minúty, presilová hra pre hostí.
     
    13:42
    Slovan drží Dinamo v pásme, Tičarova strela bola zblokovaná, musíme si počkať na ďalšiu.
     
    14:08
    Domáci vyhodili puk von z pásma, Slovan však chyboval pri prechode do pásma a vyrobil zakázané uvoľnenie.
     
    14:28
    Slovan chyboval v rozohrávke v pásme domácich a Dinamo puk vyviezlo až za bránkovú čiaru hostí, Slovan sa ponáhľa s pukom pred Lazušina.
     
    15:05
    Slovan nevie zamknúť domácich v pásme, túto presilovku zrejme v gól nepretaví.
     
    15:26
    Domáci v plnom počte.
     
    15:40
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan nevyužil presilovku, dohrával však akciu v pásme, pri bránkovisku stál nikým nestrážený LUKÁŠ KAŠPAR, ktorý dostal puk z pravej strany spoza kruhu, otočil sa s ním a puk poslal pod brvno bránky Dinama. Asistencia: Cam Barker.
    15:40. Lukáš KAŠPAR - 0:1
     
    16:15
    Ofsajd hostí a opäť sa ozvala píšťalka čiarového, vhadzujeme pri útočnej modrej hostí.
     
    16:53
    Lušňák preveril z ľavej strany pozornosť Lazušina, ktorý puk schoval do lapačky a ukľudnil hru na ľadovej ploche.
     
    17:27
    Dinamo dosiahlo gól, no puk skončil v bránke Brusta po kopnutí Galimova a videorozhodca gól domácim správne neuznal!
     
    18:00
    Švarný vystrelil z ľavej strany, Nedorost na kruhu do jeho strely vložil hokejku a puk z Vaclavovej hokejky opečiatkoval žrď bránky Lazušina!
     
    18:45
    Slovan drží puk na hokejkách a hráči domáceho celku sa len prizerajú, čo to chlapci spod Tatier na ľade stvárajú.
     
    19:26
    Karsums dostal puk do pásma, vystrelil spoza obrancu, ktorý puk usmernil na ochrannú sieť.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina v Moskve je za nami a Slovan to na domácich pekne rozbalil. Prestrieľal súpera pomerom striel medzi žrde 5:16 a čo je podstatné, Kašpar vsietil a tak ani nevyužitá presilovka hostí mrzieť nemusí. Dinamo však zrejme v druhej tretine prepne po sprche na vyšší rýchlostný stupeň a tak sa máme na čo tešiť.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 19:22.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:38
    Karpov držal puk na hokejke za bránkou Brusta, poslal ho pred bránkovisko, nikoho zo spoluhráčov však k zakončeniu nevyzval.
     
    21:09
    Jeglič nahodil puk na bránku Dinama a keďže Lazušin puk prikryl, Slovan vybojoval pásmo na vhadzovanie.
     
    21:34
    Viedenský vybojoval puk v rohu klziska, strelu na bránku však Slovan neposlal.
     
    21:48
    Babenko dostal puk na ľavú stranu krížnou prihrávkou od Konstantina Volkova z pravého kruhu, Brust sa umne roztiahol v bránke a Babenkov puk cez betón poslal za svoju bránku!
     
    22:44
    Hráme v strednom pásme a vďaka Brustovi Slovan drží pekný stav súboja, Dinamo však zatiaľ na vyšší rýchlostný stupeň nepreplo, Slovan mu to nedovolil.
     
    23:40
    Pestuško sa z pravej strany prirútil s pukom na hokejke ako víchor pred Brusta, no ani jeho puk v bránke hostí neskončil, Brust naďalej drží čisté konto.
     
    24:41
    Za držanie Tičara dostal dve minúty Hietanen, Slovan bude hrať svoju druhú presilovú hru v zápase.
     
    25:09
    Surový z pravej strany spoza kruhu poslal puk na medzikružie, Bartovič sa však k zakončeniu nedostal, Slovan drží Dinamo v pásme, podarí sa to?
     
    25:46
    Slovan Bratislava dal gól!
    Dinamo dokonale zaskočené a Slovan zvyšuje svoje vedenie, Kozák na modrej viezol puk po jej šírke, poslal ho vľavo VLADIMÍROVI MIHALIKOVI, ktorý nakorčuľoval na ľavý kruh a prestrelil Lazušina v klietke domácich. Asistencie: Lukáš Kozák a Milan Bartovič.
    25:46. MIHALIK - 0:2
     
    26:35
    Dobrá správa ide na Slovensko a to preto, že Slovan drží taktovku hry vo svojich rukách, len ju z rúk nepustiť a vydržať do záverečného klaksónu, tri body pôjdu k Dunaju.
     
    27:15
    Dinamo Moskva dalo gól!
    Slovan zachytil puk v pásme, no nevyhodil ho, k puku sa za kruhmi dostal Karsums, posunul ho kolegovi, MAT ROBINSON vystrelil a keďže Cvetkov zakryl Brustovi výhľad, Dinamo sa kontakntým gólom vracia do hry. Asistencia: Martins Karsums.
    27:15. ROBINSON - 1:2
     
    27:37
    Viedenský sa previnil faulom a oslabil svoj tím, dve minúty za seknutie.
     
    28:11
    Slovan zatiaľ domácich do pásma nepúšťa a úspešne bráni svoju modrú čiaru.
     
    28:27
    Dinamo zamklo až teraz Slovan v pásme a snaží sa vytvoriť presilovkový vzorec, Slovan umne bráni.
     
    28:56
    Nagy zachytil puk medzi dvomi bekmi domácich na modrej a posunul ho na čas do stredného pásma.
     
    29:37
    Hostia v plnom počte, Dinamo svoju presilovku nevyužilo, Slovan sa veľmi umne bránil.
     
    30:41
    Dinamo preberá aktivitu na hracej ploche, rozhodne je po góle živšie a aj po presilovke, ktorú malo k dispozícii, Slovan v defenzíve na výbornú.
     
    31:33
    Puk lieta z pásma do pásma, hráme v rýchlom tempe, takmer bez prerušení teraz, strelu na tú ktorú bránku sme však nezaznamenali.
     
    32:06
    Nahadzovaný puk z pravej strany tečoval jeden z domácich pred bránkoviskom, Brust poslal puk späť do hry.
     
    32:23
    Na druhej strane spálil dobrú príležitosť Kašpar, autor prvého gólu belasých, ktorý zakončoval pred bránkou bekhendom, Lazušin však teraz podržal svoj tím.
     
    33:16
    Puk v lapačke Lazušina a nasleduje reklamná prestávka, diváci v aréne sa veru majú na čo pozerať.
     
    34:04
    Pestuško vystrelil z pravej strany od kruhu, jeho puk však Brust usmernil na ochrannú sieť, vhadzujeme po jeho ľavej ruke.
     
    34:30
    Trochu prísne vylúčenie, každopádne Skokan za hákovanie oslabuje svoj tím.
     
    34:35
    Slovan vyhral buly a puk poslal von cez všetky čiary.
     
    34:57
    Dinamo pohrozilo svojou akciou pri bránke Slovana, puk poskakoval v jej okolí, defenzíva belasých to zvládla a puk poslala von z pásma.
     
    35:35
    Hietanen bol blízko k vyrovnaniu, Brust puk zachytil na betónoch, potom mu vykĺzol a poskakoval v bránkovisku, jeden z hráčov hostí mu pomohol a puk poslal von z pásma.
     
    36:30
    Hostia v plnom počte, Dinamo hralo presilovku veľmi dobre, Slovan výborne bránil a zmenu skóre sme nevideli.
     
    36:55
    Tlak domácich pokračuje a Slovan odoláva tlaku Dinama, chvíľku dokonca so štyrmi hráčmi, keď Skokan bol na pravom kruhu knokautovaný.
     
    37:55
    Stály tlak Dinama a akoby vyrovnanie viselo vo vzduchu, už aby sme boli v šatni.
     
    38:15
    Viedenský poslal puk von z pásma a Slovan môže prestriedať, Dinamo veru poriadne podkúrilo v pásme belasých, Brust na čele defenzívy odolal.
     
    38:51
    Jeglič posielal z bránkovej čiary puk pred bránku a keďže Višnevský natlačil Šťastného na Lazušina, hlavný hru prerušil, vhadzujeme v pásme Dinama.
     
    39:11
    Prečíslenie domácich dva na jeden, Kokarev sa rozhodol vystreliť, Brust puk vyrazil a Osipov sa okolo Šťastného prehnal a posunul bránku belasých.
     
    39:41
    Slovan sa oslobodil len za cenu zakázaného uvoľnenia, hra sa vráti pred Brusta, vydržať do sirény chlapci.
     
    39:48
    Surový poslal puk do stredného pásma a je po tretine, ešte že tak.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhá tretina priniesla pekný hokej a kopu vzruchu nielen na ľadovej ploche. Slovan odskočil domácim na dva góly, no Dinamo sa zakrátko vrátilo do hry kontaktným gólom a prevzalo taktovku hry do svojich rúk. Miestami si vytvorilo enormný tlak, no Slovan odolal a o všetkom tak rozhodne záverečná časť hry. Pomer striel medzi žrde v druhej tretine 15:7.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 20:17.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:37
    Nagy vystrelil spoza kruhov pomedzi dvoch bekov domácich, Lazušin mal odkrytý výhľad a puk poslal na ľavú stranu k mantinelu.
     
    41:29
    Slovan od úvodu tretej tretiny aktívnejším tímom, Dinamo ho odzbrojilo, chlapci oboch tímov prestriedajú a vpred pôjde Dinamo.
     
    42:13
    Dinamo len vyhodilo puk von z pásma, Brust ho zachytil a rozohral na hokejky svojim spoluhráčom.
     
    42:53
    Spoza vlastnej bránky Hietanen založil útočnú akciu domácich.
     
    43:03
    Prvé prerušenie hry v tretej tretine, puk skončil na ochrannej sieti a arbitri hru vykazujú do stredného pásma, vhadzujeme v centrálnom kruhu.
     
    43:35
    Nedorostova formácia bojovala o puk v rohu klziska za bránkou Lazušina, puku sa napokon zmocnili domáci a pôjdu do akcie.
     
    44:38
    Viedenský nepustil pred bránkoviskom do akcie Cvetkova a Slovan sa opäť pohodlne ubránil.
     
    44:49
    Brust na konci útočného snaženia domácich, tento puk mu ale vrásky na čele neurobil, Dinamo však vybojovalo aspoň pásmo na vhadzovanie.
     
    45:11
    Bartovič korčuľoval s pukom popri mantineli na ľavej strane, po prechode modrou vystrelil, Lazušin puk schoval do lapačky.
     
    45:44
    Dinamo sa snažilo vyrobiť skrumáž v okolí bránky Brusta, aj toto Slovan ustál a puk drží na svojich hokejkách a po prestriedaní pôjde do akcie.
     
    46:30
    Nedorost nepustil domácich cez útočnú modrú, puk napokon skončil na striedačke belasých a z hokejky hráča v modrom drese.
     
    46:44
    Osipov hľadal Karpova v pásme belasých, puk napokon Brust hokejkou poslal na pravú stranu k mantinelu, Slovan sa bráni.
     
    47:30
    Karpov sa dostal do brejku, Mihalik ho tiesnil v rozhodujúcej chvíli pri streľbe, Karpov napokon minul bránku Brusta!
     
    47:57
    Nedovolené bránenie a Bartovič odkorčuľoval na trestnú, pred Brustom sa bude topiť ľad.
     
    48:28
    Dinamo zamklo Slovan v pásme a roztočilo to pred Brustom, Slovan umne bráni a jednoducho musí vydržať a odolať.
     
    49:01
    Novák vybojoval puk, potiahol ho popri mantineli na modrú a poslal von z pásma, belasí stihli prestriedať.
     
    49:28
    Dinamo opäť s pukom v pásme belasých, Slovan odoláva.
     
    49:51
    Osipov vypálil príklepom ranu ako z dela od modrej, Brust zrazil puk do bránkoviska na ľavú stranu a ten len preletel k žrdi, Kokarev chcel dorážať, no na puk nedosiahol!
     
    49:57
    Hostia v plnom počte, Slovan oslabenie prežil bez ujmy.
     
    50:51
    Mihalik najskôr vystrelil od modrej, puk zachytil Galimov a brejkoval s ním pred Brusta, Mihalik ho fauloval a dostal dve minúty za držanie.
     
    51:02
    Kašpar vybojoval puk na obrannej modrej a vyviezol ho do rohu pásma Dinama, získal nejaké tie cenné sekundy z oslabenia.
     
    51:43
    Dinamo opäť zamklo Slovan v pásme a bude sa snažiť skórovať, Slovan sa bráni početnej výhode súpera.
     
    51:59
    Robinson vystrelil príklepom z pravého kruhu, Brust šiel do pokľaku a puk schoval cez betóny vo svojom výstroji.
     
    52:45
    Osipov vystrelil tvrdo príklepom od modrej z jej stredu, Surový to schytal do nôh a to muselo byť veľmi bolestivé.
     
    52:51
    Hostia v plnom počte, Dinamo ponuku na vyrovnanie neprijalo.
     
    53:59
    Bartovič sa dostal k puku za kruhmi, vystrelil spoza obrancu, minul však bránku Lazušina.
     
    54:47
    Tarasov stratil prilbu a pokračoval v hre, za hru bez povoleného výstroja dostal dve minúty a Slovan si zahrá presilovú hru.
     
    55:21
    Brust vykorčuľoval z bránky a puk rozohral na hokejky svojim spoluhráčom, ktorých poslal do presilovkovej akcie.
     
    55:53
    Barker vystrelil od modrej z pravej strany, Lazušin puk vyrazil a Nedorost dnes druhýkrát poslal puk len do žrde.
     
    56:25
    Volkov vystrelil z ľavej strany, Brust puk vyrazil na opačnú stranu a k dorážke sa dostal Babenko, ktorý svojich fans nepotešil.
     
    56:47
    Dinamo v plnom počte a do konca tretej tretiny už veľa času nezostáva, škoda žrde Nedorosta, bolo by rozhodnuté.
     
    57:53
    Barker nahodil puk do pásma domácich a Slovan poslal na ľad čerstvé sily.
     
    58:33
    Nagy vystrelil po ľade z vnútornej strany ľavého kruhu, Lazušin puk na dvakrát prikryl, Slovan má pásmo na vhadzovanie.
     
    58:33
    Oddychový čas domácich, Dinamo to bude chcieť skúsiť hrou bez gólmana.
     
    58:50
    Lazušin na striedačke, Dinamo hrá power play bez brankára.
     
    59:05
    Dinamo sa previnilo proti pravidlám na útočnej modrej ofsajdom.
     
    59:25
    Dnešné stretnutie sleduje 6.170 divákov, Slovan nepúšťa Dinamo do svojho pásma.
     
    Koniec zápasu.
     
    Skvelá správa putuje pod Tatry, Slovan z Moskvy k Dunaju privezie minimálne tri body. Prečo minimálne? O dva dni bude hrať v Podoľsku a ak zopakuje dnešný výkon, bude bodovať aj na ľade Viťaza. V tretej tretine sme videli šance na oboch stranách, no výborný Brust podržal svoj tím, a pochvalu zaslúži veru celý tím, ktorý najmä v oslabení ukázal tímového ducha. Pomer striel v tretej tretine medzi žrde 7:6, celkom 27:29, škoda dvoch žrdí, ktoré opečiatkoval Nedorost. Dôležité tri body pôjdu do tabuľky pre Slovan a ja vám všetkým želám dobrú noc, o dva dni sme tu zasa, Vladimír Korduliak, onlajny.eu (20:55:18)

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 28. Robinson (Karsums) – 16. Kašpar (Barker), 26. Mihalik (Kozák, Bartovič)


    Dynamo Moskva: Lazušin (Serebriakov) – Mironov, Višnevský, Hietanen, Robinson, Barancev, Osipov, A. Volkov – Kokarev, Gorovikov (A), Pestuško – Karsums, Cvetkov (A), Karpov – Galimov, K. Volkov, Babenko (C) – Avcin, Dugin, Tarasov – Igumnov
    HC Slovan Bratislava: Brust (Garnett) – Barker, Novák, Starosta, Švarný, Mihalik, Kozák, Luža – Kašpar, Nedorost, Nagy (A) – Jeglič, Tičar, Šťastný – Surový (C), Viedenský, Bartovič (A) – Skalický, Lušňák, Skokan

    Rozhodca: Anisimov, Odinš (LAT) – Aľošin, Ivanov

    Diváci: 6.170