Spišská N. Ves – Trnava 5:2 (kon.) | Michalovce – Pov. Bystrica 13:0 (kon.) | Prešov – Humenné 8:0 (kon.)
Nové Zámky – Bardejov 3:2 (1:0 po s.n.) | Detva – Senica 2:4 (kon.) | Topoľčany – Lipt. Mikuláš 5:4 (2:1 po s.n.)
koniec
HC Prešov
8:0 (2:0, 4:0, 2:0)
HC 19 Humenné
Streda 09.09.2015, 18:00 • ICE Aréna, Prešov • TIPOS Slovenská hokejová liga (SR) • 1. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:03
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Prešov posiela ôsmy odkaz do Humenného. Zdá sa, že domáci si robia zo súpera trhací kalendár. Krásna akcia, Samuel Chalupa už mohol zakončiť, našiel ale ešte lepšie postaveného ĽUBOŠA FAJČÁKA, ktorý doklepol puk do prázdnej brány.

    Asistencie: Samuel Chalupa, Richard Šechný
     
    49:21
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Tak toto bol gól ako z veľkej učebnice hokeja, po prihrávke Obšuta trochu síce ušiel Richardovi Šechnému puk, skúsený veterán ho ale dobehol a prihral pred bránku na nabiehajúceho SAMUELA CHALUPU, ktorý ho nadvihol priam dokonalo pod hornú tyč!

    Asistencie: Richard Šechný, Jaroslav Obšut
     
    39:20
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Prešov je pri chuti a robí si zo súpera dobrý deň, Juraj Prokop mal puk pri mantineli a rozmýšľal, čo s ním. Napokon sa mu ukázal pri opačnej tyčke voľný JURAJ DANCSÁK, prihrával smerovala na neho a skúsený útočník len puk poslal do prázdnej brány.

    Asistencia: Juraj Prokop
     
    32:24
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Chcel som spomenúť akciu Roháčika a Gregu, ale napokon to nemá ani význam. Prešov išiel v oslabení do útoku, JURAJ DANCSÁK to vzal na seba, išiel po mantineli, elegantne vytrel ľad obrancom, následne poslal na ľad aj Kmeťa a zakončil do prázdnej brány. Paráda.

    Bez asistencie
     
    29:14
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Prešov ale následne predviedol ďalšiu dobrú akciu, Šechný poslal puk na modrú na Obšuta, ktorý vypálil na bránku a jeho projektil doklepol do bránky ĽUBOŠ FAJČÁK.

    Asistencie: Jaroslav Obšut, Richard Šechný
     
    20:41
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Druhá tretina iba začala a už v nej vidíme gól. Jaroslav Obšut po práci Šechného dostal puk za bránku, spoza nej prihrával pred ňu, puk sa následne odrazil cez Dancsáka k Šechnému, ktorý vystrelil a z dorážky do prázdnej brány namieril SAMUEL CHALUPA.

    Asistencie: Richard Šechný, Juraj Dancsák
     
    08:38
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Najprv sa čudoval, no z ďalšej akcie už vyťažil naplno, po veľmi peknej prihrávke Igora Halása sa dostal do úniku v oslabení ROMAN KOHUTIAR, mal hokejku na bekhend a skúsil poslať puk po ľade, ten prepadol Kmeťovi popod betóny a domáci tak vedú 2:0!

    Asistencie: Igor Haláš, Martin Tkáč
     
    01:18
    Tím HC Prešov Penguins dal gól!
    Prešov vyhral buly, center Juraj PROKOP si po puk šiel za bránku Humenného, puk poslal pred ňu, ten sa odrazil od korčule hráča Humenného do bránky a domáci vedú, ani snáď nevedia ako.

    Bez asistencie.
    Športové stávky - recenzie, tipy, triky!
    Pridaj sa ku nám aj na Facebooku!

    Lukáš Rusňák


    Hľadáme spravodajcu pre tím HC Prešov. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 2. Prokop, 9. Kohutiar (Halás, Tkáč), 21. Chalupa (Šechný, Dancsák), 30. Fajčák (Obšut, Šechný), 33. Dancsák, 40. Dancsák (Prokop), 50. Chalupa (Šechný, Obšut), 55. Fajčák (Chalupa, Šechný)


    HC Prešov: Marton (Němec) – Briják, Nitriansky, Novický, Tkáč, Tartaľ, Pástor, Medvec, J. Obšut – Fajčák, Šechný, Chalupa – Halás, K. Horvát, Kohutiar – Dancsák, Prokop, Potoček – Ferenc
    HC 19 Humenné: Kmeť (33. Zgibor) – Pacalaj, Hopkovič, Grega, Roháčik, Kramár, Šeliga – P. Segľa, L. Vartovník, M. Segľa – Podsedlý, M. Nagy, Mihalič – Ihnaťo, Roháč, Krempaský – Renčok, Krasničan, Žáčik

    Rozhodca: Korba – Bogdaň, Jobbáhy