Togliatti – Kazaň 1:4 (kon.) | Čerepovec – Petrohrad 0:3 (kon.) | Soči – Jaroslavľ 2:1 (kon.)
S.Moskva – Novgorod 2:5 (kon.)
koniec
Spartak Moskva
2:5 (1:0, 1:4, 0:1)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
cz Pondelok 31.08.2015, 18:30 • Sokolniki • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    46:21. Danil ILJIN - 2:5
     
    46:21
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Tak to je definitivní tečka za domácím snažením! Tlak Spartaku nebyl domácím nic platný, k puku se po otočce Frolova dostal DANIIL ILJIN, který prudkou ranou pod břevno zvyšuje náskok hostí na tři branky – 2:5! Asistence: Alexander Frolov a Andrej Kosticyn.
    39:49. Matthew GILROY - 2:4
     
    39:49
    Spartak právě vstřelil branku!
    Domácí také neodejdou ze druhé třetiny bez vstřelené branky, kterou si znovu schovali až na poslední sekundy! Svoji šikovnost ukázal při vlastním oslabení MATTHEW GILROY, který zamířil do útočné třetiny a prudkou ranou k tyči zaskočil Proskurjakova – 2:4! Asistence: Casey Wellman.
    38:26. Carl KLINGBERG - 1:4
     
    38:26
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra sice nevypadala nijak úspěšně, vše ale nahrazuje následná čtvrtá branka v síti Ivannikova! CARL KLINGBERG dostal přesný pas mezi kruhy, s ničím se nerozpakoval a tahem umístil puk přímo pod břevno domácí svatyně – 1:4! Asistence: Linus Videll a Alexej Potapov.
    34:50. Carter ASHTON - 1:3
     
    34:50
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Prostřední dějství se domácím hokejistům ani za mák nevyvedlo! Další rychlá protiakce hostí končí ukázkovou přihrávkou Vidella na před prázdnou brankou stojícího CARTERA ASHTONA, jenž pohodlně zvyšuje na rozdíl dvou branek – 1:3! Asistence: Linus Videll a Carl Klingberg.
    28:56. Nikity DVUREČENSKIJ - 1:2
     
    28:56
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hostující mužstvo ve druhé třetině otáčí skóre ve svůj prospěch! Alexej Potapov předvedl vynikající práci za brankou Spartaku, bystrou otočkou se zbavil protihráče a poté již jen naservíroval puk na hokejku najíždějícího si NIKITY DVUREČENSKIHO, který z první nedal Ivannikovi šanci zareagovat – 1:2! Asistence: Alexej Potapov a Vjačeslav Kuljomin.
    23:43. Alexander FROLOV - 1:1
     
    23:43
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Rázem tu máme vyrovnávací branku v síti Ivannikova! Hostům pomohlo i potřebné štěstí, v přečíslení dva na jednoho hledal ALEXANDER FROLOV přihrávkou najíždějícího spoluhráče, puk se o mu o obránce vrátil a ruský forvard prudkou ranou uklidil puk za zmateného domácího gólmana – 1:1! Asistence: Stanislav Jegoršev a Daniil Iljin.
    19:58. Andrej JERMAKOV - 1:0
     
    19:58
    Spartak právě vstřelil branku!
    Tak to je nečekaná branka na samém chvostu první dvacetiminutovky! Torpedo si samo zkomplikovalo rozehrávku na vlastní modré čáře, puku se ujal ANDREJ JERMAKOV, který udělal dva kroky a prudkou ranou pod břevno zaskočil brankáře Proskurjakova – 1:0! Bez asistence.

    Petr Dejnožka

    Góly a asistencie: 20. Jermakov, 40. Gilroy (Wellman) – 24. Frolov (Jegoršev, Iljin), 29. Dvurečenskij (Potapov, Kuljomin), 35. Ashton (Videll, Klingberg), 39. Klingberg (Videll, Potapov), 47. Iljin (Frolov, Kosticyn A.)


    Spartak Moskva: Ivannikov (Truškov) – Korobov, Gilroy, Sorokin, Ablajev, Jermakov, Genoway, Dyblenko, Tatalin – Potapov (C), Krutov, Šmeljov – Bodrov, Ipatov, Levickij – Wellman, Lesčenko, Radil – Radulov, Toluzakov, Vasiljev
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Proskurjakov (Lisutin) – Jegoršev, Pepeljajev, Chomickij, Piganovič, Budkin, Kondratěv, Makarov – Dvurečenskij, Potapov (C), Kuljomin – Galuzin, Videll, Klingberg – Ashton, Mozer, Sjomin – Frolov, Kosticyn A., Iljin

    Rozhodca: Anisimov (Rusko), Jeřábek (Česká republika) – Golovljov, Maťuša (oba Rusko)