Togliatti – Kazaň 1:4 (kon.) | Čerepovec – Petrohrad 0:3 (kon.) | Soči – Jaroslavľ 2:1 (kon.)
S.Moskva – Novgorod 2:5 (kon.)
koniec
Lada Togliatti
1:4 (0:2, 0:2, 1:0)
Ak Bars Kazaň
cz Pondelok 31.08.2015, 17:00 • Arena Lada • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    MASTRJUKOV - 1:4
     
    59:53
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Tak přeci jen domácí přidávají alespoň čestný zásah. ALEXEJ MASTRJUKOV si sjel od mantinelu do lepší pozice před brankoviště, kde tvrdou ranou usměrnil puk nad beton bránícího Garipova. Bez asistence.
    MOLLER - 0:4
     
    39:37
    Kazaň vstřelila branku!
    Tohle už začíná zavánět debaklem. Sjogren si sjel k rohu mantinelu, kde se následně obtočil kolem vlastní a poté posunul puk na najíždějícího OSCARA MÖLLERA, jenž se na vrcholu levého kruhu svou tvrdo ranou nemýlil. Asistence: Matias Sjogren.
    OBUCHOV - 0:3
     
    34:27
    Kazaň vstřelila branku!
    Přesilovku hosté sice nevyužili, ale chvíli poté se prosazují už potřetí. DMITRIJ OBUCHOV si sjel do útočné třetiny, v níž následně napřáhl a prostřelil Masalkise ranou ke vzdálenější tyči. Asistence: Stěpan Zacharčuk.
    VARNAKOV - 0:2
     
    18:52
    Kazaň vstřelila branku!
    Tak přeci jen se hosté prosazují podruhé. Tokranov nahodil kus černé pryže od modré čáry a domácí brankař jej vyrazil před sebe, kde vznikl zmatek. Toho ale dokonale využil MICHAJL VARNAKOV, který viděl Maselskise na zemi, a tak bekhendem podebral puk a poslal jej do horní části brány. Asistence: Zijat Pajgin, Michajl Gluchov.
    VARNAKOV - 0:1
     
    15:54
    Kazaň vstřelila branku!
    Nakonec ale hosté přesilovkou hru využívají. MICHAJL VARNAKOV si nabruslil těsně za modrou čárou a následně propálil vše, co mu stálo v cestě. Masalskis měl zakrytý výhled, a tak nestihl zareagovat. Asistence: Oscar Moller.

    Martin Doležal

    Góly a asistencie: 60. Mastrjukov – 16. Varnakov (Moller), 19. Varnakov (Pajgin, Gluchov), 35. Obuchov (Zacharčuk), 40. Möller (Sjogren)


    Lada Togliatti: Masalskis (Kasutin) – Vorobjov, Flood, Viklund, Romanov, Malenkich, Bělov, Volgin – Shenfeld, Niitěnko (C), Belousov – Valujskij, Magogin, Bumagin – A. Střelcov, V. Střelcov, Stěpanov – Nikulin, Mastrjukov, Mochancev.
    Ak Bars Kazaň: Garipov (Rynnas) – Tokranov, Jarullin, Zacharčuk, Musin, Denisov, Rylov, Pajgin – Gluchov, Varnakov, Malychin – Mirnov, Svitov (C), Lukojanov – Sjogren, Möller, Azevedo – Obuchov, Tkačjov, Golubev.

    Rozhodca: Buturlin, Střelcov – Ovčinnikov, Šislo