Metallurg Magnitogorsk – Jekaterinburg 1:2 (kon.) | Čeljabinsk – Omsk 1:2 (kon.) | Ufa – Jugra Chanty-Mansijsk 4:2 (kon.)
Dinamo Minsk – Riga 0:4 (kon.) | D. Moskva – Chabarovsk 7:2 (kon.) | Nižnekamsk – Barys 5:2 (kon.)
Viťaz – Vladivostok 5:4 (po pr.) | Záhreb – Novosibirsk 4:2 (kon.) | HC Slovan – Novokuzneck 6:0 (kon.)
koniec po predl.
Viťaz Moskovská oblasť
5:4 (2:1, 0:2, 2:1 - 1:0)
Admiral Vladivostok
cz Nedeľa 30.08.2015, 16:00 • Ice Hockey Center 2004 • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    60:40
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Tak prodloužení příliš dlouho netrvalo. Viťaz rozhoduje o zisku dvou bodů, když se přesně trefil GEORGIJ BERDJUKOV. Asitence: Alexander Kučerjavenko.
     
    47:57
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Jenomže domácí se příliš dlouho neradovali. DMITRIJ SAJUSTOV totiž bleskově dokázal srovnat a znovu se tak začíná od začátku. Asistence: Jaroslav Alševskij.
     
    47:04
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Hosté už si mysleli, že své oslabení ubrání, ale opak byl pravdou. Chvíli před vypršením trestu Admiralu se po třetí v utkání trefuje DMITRIJ ŠITIKOV a nejen že vrací svému týmu vedení zpět, ale také dokonává hattrick. Asistence: Dmitrij Kostromitin, Georgij Berdjukov.
     
    43:21
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácím se ale už konečně podařilo srovnat. K jedovaté střele se napřáhl MAXIM AFINOGENOV a Viťaz je zpět ve hře. Asistence: Alexej Makejev, Georgij Berdjukov.
     
    36:09
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Hosté se přeci jenom dočkali a otáčí skóre na svoji stranu. ARŤJOM PODŠENDJALOV dokázal poslat kotouč za záda Säteriho a jeho Vladivostok jde poprvé v utkání do vedení. Asistence: Dmitrij Sajustov.
     
    29:21
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Nyní už se hosté z Admiralu dokázali prosadit a je opět vyrovnáno. ALEXANDER KUZNĚCOV zužitkoval přesný pas od Filatova a prostřelil Säteriho. Ten s jeho střelou nemohl vůbec nic dělat. Asistence: Nikita Filatov.
     
    16:27
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté jdou opět do vedení. Znovu u toho byl DMITRIJ ŠITIKOV, který zužitkoval přesnou přihrávku od svého spoluhráče. V dnešním utkání se tak prosadil už podruhé. Asistence: Anton Koroljov.
     
    06:08
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Jenže hosté dokázali brzy vyrovnat. DENIS OSIPOV tvrdou ránou prostřelil Säteriho a začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Ivan Glazkov, Jaroslav Alševskij.
     
    01:19
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté se velmi brzy ujímají vedení, když se v samostatné individální akci prosadil DMITRIJ ŠITIKOV, který přesně trefil růžek branky Vladivostoku. Nalimov v brance hostí tak musí poprvé lovit puk ze své sítě. Bez asistence.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 2. Šitikov, 17. Šitikov (Koroljov), 44. Afinogenov (Makejev, Berdjukov), 48. Šitikov (Kostromitin, Berdjukov), 61. Berdjukov (Kučerjavenko) – 7. Osipov (Glazkov, Alševskij), 30. Kuzněcov (Filatov), 37. Podšendjalov (Sajustov), 48. Sajustov (Alševskij)


    Viťaz Moskovská oblasť: Säteri (Saprykin) – Eronen, Šinkevič, Kostromitin, Berdjukov, Ježov, Golovkov, Kudinov, Vaščenko – Afinogenov, Krysanov, Makejev – Kučerjavenko, Šitikov, Koroljov – Musatov, Abdullin, Bočkarjov – Vyglazov, Kokšarov
    Admiral Vladivostok: Nalimov (Bobkov) – Kosmačev, Bartulis, Osipov, Glazkov, Mnacjan, Lisov, Lysenko – Bergfors, Trivino, Filatov – Fisenko, Lugin, Podšendjalov – Makarov, Kuzněcov, Alševskij – Mamin, Voronin, Sajustov

    Rozhodca: Gašilov, Lavrentjev – Nazarov, Šalagin